Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
válasz
olivera88
üzenetére
Hali!
Volt itt róla szó korábban, de lehet nem hozzád tartozott.. Ajánlottak egy CIS6 takarítót, itt linkelve is volt. Én azzal pucoltam egy Your uninstalleres eltávolítás után. Csak fontos!!! Rendszergazdai jogosultsággal kell(ett) indítani!!! És elvégezni mindhárom menüpontot. Én Win7 x64 en tolom és minden okés.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest