- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Azt szeretném kérdezni, hogy, amikor egy programindításnál a HIPS rákérdez, az xy program szeretne hozzáférni valamihez, olyankor az 5-ös verzióknál rányomtam, hogy Mehet és ezt jegyezze meg, évek óta így használom és jó, most a 6-nál ugyanazoknál a programoknál kb 10x kérdez a Mehet után még a programon belül egyes fájlokra és ha így egyesével engedem, akkor Egyéni szabályt hoz létre, de a sok kérdés annyira zavaró, hogy a legelső kérdésnél érdemesebb a Megbízható alkalmazást választani ?
- Tehát, amikor egy számomra ismert programot futtatok, akkor az Megbízható alkalmazás ?
- A másik a tűzfalnál, amikor a C:\Windows mappában jelez valamire pl egy VGA driver fájlra, az Rendszer Alkalmazás, vagy Megbízható alkalmazás ?
(elvileg már a rendszer része, de lehet utólag tettem fel)
- Most már tűzfal kérdésnél lehet választani a Csak Blokkol, vagy Blokkol és Leállítást, ilyenkor melyiket jobb választani? Nem egyértelmű, hogy mit akar leállítani...egész programot, vagy csak azt az egy folyamatot pl Skype, amikor frissíteni akar...Tegnap egy régebbi gépemen próbálgattam a 6.3CIS-t. HitmanPro-nál játszotta el, hogy kb 10x kérdezett a HIPS, majd csontra fagyasztotta a rendszert. Nagyon örültem.
Miután töröltem a HIPS szabályt (Egyéni). Az adott programhoz hiába nem volt már szabály, akkor sem kérdezett utána semmit bármennyiszer indítottam, de ezt más programnál is észrevettem, hogy a HIPS egy szabály törlés után már nem kérdez az adott programra. CIS 5-nél nem csinált ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BestBuy topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest