Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Most nézem a másik gépemen, azon is rengeteg fájlt átírt.

Bajom? Van egy új gépem, friss rendszerrel. Most meg egy program csak úgy beleírt a rendszerfájlokba és mindenbe. Ezzel megváltoztatta az eredeti fájlokat. Mi jogon? Nem fogok örökké CIS-t használni, de a jelölése mindig ott marad mindenben. Rendszert pedig nem szokásom újrarakni. A Tiszta rendszert mentem le és képfájlt állítok vissza. Hosszú távon ez így már nem tiszta rendszer.
Másik zavaró dolog.
Külső lemezre mentem folyamatosan az adatokat, összehasonlításnál jelezni szokta mik az új fájlok és csak azokat kell átmásolnom. Most viszont mindenre azt írja, hogy "új", mivel összehasonlításnál nem teljesen egyformák az ADS miatt.
Azért elég sokan kiakadtak emiatt a Comodo fórumain. Nem én vagyok, aki felfújja ezt.
Nem az én dolgom trükközni és eltávolítani, hanem a Comodonak lenne alap, ha egyszer mondjuk törlöm az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen routert?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gumi és felni topik
- NVIDIA® driverek topikja
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indul a ChatGPT Health
- Mobilinternet
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest