- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
olivera88 #8093 üzenetére
Szia, az 5.xx már régóta stabilan működik nálunk minden gépen és elég jól kiismertem, szinte fejből tudom a beállításait, kis nyűgjeit stb. Amíg itt többen panaszkodnak különböző hibákra a 6 miatt én inkább még várok. Nem igazán van most türelmem az új felülettel plusz dolgokkal ismerkedni, átnézni, beállítani. Alapon meg nekem nem jó.
Ahogy itt láttam szerintem még mindig nem az igazi, de már alakul és hamarosan én is frissítem.
blattida: Nagyon köszi. Azt hittem az 5.12 CIS-ben az antivírus adatbázis és a D+ működése (elemzés,felismerés) ugyanaz, mint a 6-ban, csak van pár plusz dolog, a Kiosk és egy fejlettebb Sandbox.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest