- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Másnál is errort ír a website database downloadnál update közben?
Legújabb 11-es Firewall, de az előző 10-esnél is ez volt pár napja.
-
Fandango
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #10829 üzenetére
Érdekes, hogy csak alap nézetben van programrissítés.
Gyanítom, hogy ez csak hiba, és szakértő nézetben is keres, csak nem írja ki. -
Fandango
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #10827 üzenetére
Nálam csak CFW van fent, de annál nincs különbség a kettő között.
Website database, recognizer, program updates, ezeket ellenőrzi frissítéskor. -
Fandango
veterán
Abból, hogy itt a fórumon előkerülnek problémák a programmal (lévén ez a célja a fórumoknak elsősorban), nem jelenti azt, hogy ez általános dolog lenne.
Én is évek óta használom a Comodo-t, de eddig egy nagyobb problémám volt vele, de azt is megoldottam házon belül (CIS helyett CCAV+CFW).
Minden programnál előjönnek hibák, olvass csak bele bármelyik másik topikba. -
Fandango
veterán
Mennyire problémás, ha a CIS és a CCAV sandbox egyszerre aktív?
-
Fandango
veterán
válasz
Pécsi gyerek #10555 üzenetére
Milyen oka volt rá, hogy megvegye? Tudom ez nem kapcsolódik a kérdéshez, de érdekelne, hogy miért vette meg?
-
Fandango
veterán
válasz
< CyberBob > #10528 üzenetére
Ez a baj, hogy nem tudtam leszedni csökkentett módban.
Sima uninstall hibát dobott, a removal tool meg olyan mintha semmit nem talált volna. -
Fandango
veterán
Meglehet, hogy a windows a ludas a dologban.
De ez a probléma csak az utóbbi időben jött elő nálam, 2x is.
Mióta megjelent hivatalosan a 10-es win azóta használom, és vele együtt jó szokásként a CIS-t, és eddig nem okozott ilyet, csak most. -
Fandango
veterán
Ez a drágalátos CIS már megint telibefosta a legújabb Windows Updatet, ismételten olyan hibát produkált mint előzőleg. Login után csak egy fekete képernyő fogadott.
Természetesen a legfrisebb verzió volt fent.
És az a legszebb a dologban, hogy most a restore pont se volt megoldás, mert hiába állítottam vissza, boot közbe a monitor lekapcsolt és ennyi.
Szóval faccán nyomhattam egy windows resetet, és mindent telepíthettem újra, állíthattam be.
Ezt a rohadék CIS-t meg egy ideig nem is akarom látni.
Jelenleg maradok a Defender+MBAM párosnál. -
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
"Miért használja az erőforrásokat egy szolgáltatás, ha úgysem használom? Ha letiltod az ilyeneket, azzal jó eséllyel memóriát, illetve felesleges processzorterhelést és merevlemez tekergetést spórolhatsz."
Ezt csak gondolod vagy van mérhető, számszerüsíthető bizonyítékod erre?
-
-
Fandango
veterán
válasz
szaki1 #10226 üzenetére
Teljesen felesleges ilyen módon beállítani a CIS-t, nem is értem mire jó ez?
Állítsd át proaktívra a configot, és sokkal jobb lesz a helyzet.
De nem kötelező se ezt, se más programot használni.
Nem kell ide semmi részletes leírás, mert felesleges. Aki meg nem ért hozzá ne piszkálja, aki meg kicsit is ért hozzá az be tudja magától is állítani. -
Fandango
veterán
válasz
Johnny Cage #10169 üzenetére
A CIS is lightweight, nem terheli a gépet egyáltalán. Az MSE pedig nem egy életbiztosítás, nem túl erős védelmi program, ha lehet így fogalmazni.
Szerintem érdemes lenne egy próbát tenni a CIS-el, szerintem nem bánod meg. Én nagyon régóta használom, kisebb megszakításokkal (még amikor Firewall+HIPS volt csak, akkor már használtam, az pedig sok éve volt).A linkelt videó amibe a beállításokat mutogatja jó lehet, bár szerintem felesleges ennyire bele menni. Alap beállításon is jó a program, és alig kérdez. Aztán ha ennél jobban érdekel a dolog, és jobban akarod kontrollálni, akkor el lehet merülni a beállításokban.
-
Fandango
veterán
válasz
Johnny Cage #10167 üzenetére
Érdemes, az AV része sokat fejlődött. A HIPS a Comodo legnagyobb erőssége, azt miért kapcsolod ki?
-
Fandango
veterán
Nálam nincs semmi probléma vele egyelőre. Még az első bétanál volt olyan hogy indokolatlanul darálta a vinyót egy darabig, de az is megszűnt a 2. bétaval.
-
-
Fandango
veterán
blattida van valami infód arról, hogy mikor lesz új béta vagy végleges?
-
Fandango
veterán
Mit csinálhat a CIS10 beta olyankor, amikor gondol egyett es tekeri a vinyot folyamatosan?
Ütemezett scan nem megy, update nem megy, cache builder idle állapotban ki van kapcsolva, tehát mi a jó fenét csinál? -
Fandango
veterán
válasz
vv5204 #10047 üzenetére
Amikor valaki "lehallgatja" a te geped es egy masik gep kozott zajlo informaciot folyamot, tehat hozzafer az altalad kuldott adatokhoz.
Vagy rajta keresztul folyik a kommunikacio, mert elhiteti veled, hogy o az akivel te kommunikalni akarsz, o latja te mit kuldesz, es o tovabbitja a valos cel fele.
Remelem ertheto amit irtam, ha valaki jobban el tudja magyarazni, szakszerubben, akkor varjuk. -
Fandango
veterán
A tray ikon meg minding nem tunik 4k kijelzo kompatibilisnek
-
Fandango
veterán
What's new in 8.2.0.5027 ?
New
Browser Settings Protection
A feature that will make your browsing life easier!! You will be notified in case a software attempts to change your browser settings! It will be under your control whether to keep your settings or not.Fixed
Chrome v50 support in Web Site Filtering
BSOD Chromodo in Sandbox on Windows 10 x86Comodo Internet Security
http://download.comodo.com/cis/download/installs/4075/standalone/cispremium_installer.exe
Comodo Antivirus
http://download.comodo.com/cis/download/installs/4075/standalone/cav_installer.exe
Comodo Firewall
http://download.comodo.com/cis/download/installs/4075/standalone/cmd_fw_installer.exe
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz
csabi10 #9925 üzenetére
A settings/configuration alatt állítsd be, hogy a proactive profilt használja.
Firewall legyen custom ruleset
HIPS (Defense+) legyen safe mode
Auto sandbox enabled
Antivirus statefulEzzel lényegében maximalizálod a védelmet, vannak még apróságok amiket tudsz állítgatni, de erre most nem térnék ki, nézd át a beállításokat és ha segítség kell akkor a Comodo help nagyon részletes és ott megtalálsz mindent.
-
Fandango
veterán
Engem viszont az erdekel, hogy win 10 alatt miert tekeri a procit a CIS? 12-14% proci hasznalat folyamatosan, de mire? AV stateful-on.
-
Fandango
veterán
Mitol lehet az, hogy a CIS egyszer csak gondol egyet es elfelejti az osszes HIPS szabalyt? Sajnos mar nem az elso eset, hogy elofordul, es qrva idegesito.
-
Fandango
veterán
Honnan lehet letolteni a Chromodot? Mert az osszes link amit neztem a Chromium Secure-ra mutat, es azt szedi le, es valojaban is azt rakja fel.
-
Fandango
veterán
válasz
csabi10 #9422 üzenetére
Ez attól függ mennyire akarod a folyamatokat felügyelni, mennyit kérdezzen.
Ha megy az angol akkor a Comodo help nagy segítség, hogy mi mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest