- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
-
blattida
nagyúr
válasz
choco01 #7490 üzenetére
Szia!
A routered usb portjára kösd a nyomtatót, a számítógépeken pedig add hozzá a jelenlegi nyomtatód, mint hálózati nyomtató.
Shono
Azt azért nem mondanám, hogy gáz, lévén egy csomó valóban hasznos és jó fejlesztés van benne, a kiaknázható potenciál is nagyobb, mint az 5.12-es esetében.
Az egy másik kérdés, hogy kinek mennyire jön be az új gui és struktúra és az mennyire testzik vagy nem tetszik.
A hatos még bugzik, az a gond vele, nekem sem tetszik az új felület, de biztonsági szempontból már most is jobb, mint az elődje. -
Fandango
veterán
-
Stephan89
aktív tag
válasz
choco01 #7443 üzenetére
Pár évvel ezelőtt nekem is hasonló volt a problémám. Minden teszt mindig ugyanazzal az eredménnyel zárult, akár hogy állítgattam a tűzfalamat. Egy informatikus ismerősömnek szóltam és mondta, hogy esélyes, hogy a teszt nem is az én gépemet vizsgálja, hanem a szolgáltatónál van egy router ami szétosztja a netet az előfizetőknek és annak a tűzfalát tesztelem tulajdonképpen.
Nem tudom, mennyire volt igaza, de szerintem elképzelhető, mivel itt is az a helyzet, hogy hiába van kikapcsolva a tűzfal, ugyanaz az eredmény. Pedig ez esetben változnia kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- Bittorrent topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest