-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
válasz
Dévacsen #11474 üzenetére
Ma jött frissítés a windows -hoz és rendben lefutott magától, nem kellett visszakapcsolni a defendert és a biztonsági komponenseket, valamint újraindítás után továbbra sem futnak.
Bátran ajánlom a DefenderRemovert, ha csak letiltásra van használva. 3 napos a legújabb kiadás. Ebben egyelőre nincs is már benne az eltávolítás lehetősége, de nekem az egyel korábbi, amiben szintén nem volt benne, nem működött( újraindítás után mindig visszakapcsolt a defender). Nekem a 12.0.0 -ás kiadás van, ez tökéletes csak ne használd az Y -t (If you press Y, we will remove Windows Defender and connected Windows Security Components.), mert ha törölsz és jön egy frissítés, a WU nem fog rendesen lefutni.
.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
Semplar
őstag
Végül nem vártam a kill switch -re.
Több napja hibátlanul teszi a dolgát, nulla CPU, fájl és rendszerfolyamat késleltetéssel.
Mivel csak a tüzfalat használom(The Cruelsister Variation), a windows Defender és összetevői letiltva (N) Defender.Remover.12 -vel. Bármikor visszaállítható (E) windows frissítés idejére.
A jó és a rossz fájlok kezelése egyértelmű, acsúfismeretlenek meg virtuális környezetbe
kerülnek, ahol a Valkyrie eldönti a besorolásukat.
-
Semplar
őstag
válasz
Dévacsen #11469 üzenetére
Felesleges abban a konfigban a vírusirtó, ezért piszok gyors és könnyű.
Ismeretlenek mennek a homokozóba, ott átnézi a virusscope, vagy küldi fel a szerverükre
további vizsgálatokra és „el lessz intézve a valaguk". -
Semplar
őstag
-
Semplar
őstag
válasz
Krystal_s #11414 üzenetére
Hi all,
FYI: These are the steps to be followed:
1. When CIS/CAV/CFW doesn't uninstalled properly.
2. if you cannot uninstall CIS/CFW/CAV from Add/Remove or Uninstall section of Windows.
Follow these steps:
1. Boot your pc in safe mode.
2. go to this location C:\Windows\System32\drivers\ and delete the file cmdguard.sys.
(Note 1: If the file cmdguard.sys doesn't located at the above location, go to this location C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security and delete the file cmdguard.sys.)
(Note 2: IF the file cmdguard.sys doesn't located at above both location, then follow from below step.)
3. now boot your pc in normal mode
4. open task manager and kill the cmdagent.exe process.
(Note: make sure cmdagent.exe process should not run in task manager.)
5. now download and run the below ciscleanuptool provided in the below link.
https://drive.google.com/drive/folders/1jonL43QxzWa1Foo89HLovTFasw2ZctxF?usp=sharing
7. This cleanuptool will ask to restart the pc two times, kindly follow it.
8. once the ciscleanuptool completed, go to location C:\Program Files\ check whether the COMODO folder is deleted or not if not delete it.
9. Also go to location C:\ProgramData check whether the COMODO folder is deleted or not if not delete it.
9. delete all the temp files.
10. restart your pc.
FYI: Follow the above steps until the latest ciscleanuptool issue fixes..
The team is working on it.
We will keep you posted.
Thanks
C.O.M.O.D.O RT -
Semplar
őstag
Van még pár dolog, amit nem kell kiengedni a NET -re.
-
Semplar
őstag
válasz
Dévacsen #11243 üzenetére
Szerintem itt a fájlcsoportoknál kell létrehozni egy új csoportot és hozzáadni a *.lnk -t.
Aztán a kizárásoknál betallózni az újonnan létrehozott csoportot. -
Semplar
őstag
válasz
sopruk #11127 üzenetére
Szia!
Csak kipróbáltam anno az újat mikor kijött, azután visszatértem Win.Defenderhez, szerintem
használhatod nyugodtan, magát a programot nem érte támadás csak a fórumot, de az általad leírt anomáliák miatt nem használom én sem + nekem elég a MS védelme.
Jelenleg nálam működik a help comodo -
Semplar
őstag
válasz
sopruk #11119 üzenetére
Szia!
Még nem találkoztam ezzel a Yahoo oldallal.
Leginkább az offline telepítőt használjuk sokan, amiben nincs biztonságos vásárlás, stb.
Itt a részletes leírása a programnak angolul, én Google Chrome -ot használok a natív fordító miatt, ez szépen lefordítja magyarra. -
Semplar
őstag
-
Semplar
őstag
-
Semplar
őstag
válasz
Krystal_s #11075 üzenetére
Szia!
Comodo Internet Security 5.12.256249 (64-bit)
„2012 elején megjelent az 5.10-es, ami csak hibajavításokat tartalmazott és novemberben még mindig csak az 5.12-es érkezett meg, a már szokásos hibajavításokkal és a várt win 8 támogatásával, viszont még manapság is sokaknak a legjobb cis változat, mert nagyon kiforrott volt, nagyon kevés bugot tartalmazott és nagyon jól kezelhető volt. " -
Semplar
őstag
válasz
Alveus #11025 üzenetére
https://forums.comodo.com/index.php Innen szoktam, de jelenleg karbantartják.
-
Semplar
őstag
válasz
quailstorm #11010 üzenetére
Ez esetben állítsd 1 órára(úgy tudom ennyi a minimum) a frissítést.
Édesapád nyugodt lehet, teljes értékű a védelem. -
Semplar
őstag
válasz
quailstorm #11008 üzenetére
Üdv!
Elég a 6 óránkénti frissítés, az elsődleges védelmük a HIPS, a sandbox és a felhőben történő ismeretlen fájlok vizsgálata. Futtass le egy kézi frissítést, ha panaszkodik a windows. -
Semplar
őstag
Szia!
Nincs bekapcsolva a külső eszközök ellenőrzése?
Ne jelenítse meg az automatikus letapogatás figyelmeztetéseit - Válassza ki, hogy a CIS figyelmeztessen-e rád, amikor eltávolítható eszközt csatlakoztat a számítógépéhez (USB-meghajtó, hordozható merevlemez stb.). A riasztás megkérdezi, hogy vírusokat keres-e az eszközön.
Engedélyezve - A riasztások nem jelennek meg. A CIS automatikusan elvégzi a beállítás melletti legördülő listában látható műveletet.
Ignore - az eszköz nincs beolvasva ( alapértelmezett )
Beolvasás - A készüléket automatikusan víruskeresés veszi fel. A szkennelés a „Kézi szkennelés” profil beállításait használja. Ha ez nem érhető el, akkor a szkennelés a 'Teljes szkennelés' profil beállításait használja.
Letiltva = A riasztások akkor jelennek meg, ha cserélhető eszközt csatlakoztat a számítógéphez. Választhat az eszköz szkenneléséről, vagy kihagyhatja a szkennelést. -
Semplar
őstag
Pár napja elérhető a 12.0.0.6882.
Nálam Win7 -en tökéletes! -
Semplar
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen TV-t vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest