- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #9774 üzenetére
Igen, a zöld keret ott van alapból, csak sajnos vannak olyan jól megírt programok, mint ez a NAV-os, hogy teljes képernyőn pont az a zöld rész nem látszik, ezért fogalmam sem volt, hogy Sandboxban fut. Elsőre pedig nem is gondoltam, hogy egy ilyen hivatalos program nem megbízható. (persze számomra eleve a Java miatt soha nem is lesz az és rendes gépemre nem is telepíteném
de ez én vagyok)
Ezért jobb lenne, egy figyelmeztető ablak, ahol jelezné, hogy szerinte nem biztonságos a program és Sandboxban akarja futtatni, de lehetőségem lenne ezt felülbírálni.A megosztott mappa sajnos szintén nem működik ilyen egyszerűen. Ugyanis oda csak akkor lehet menteni, ha valaki konkrétan ennek a mappának a helyét adja meg mentési helynek. Vannak programok, pl ez a kis NAV-os, ahol alapból a számára kijelölt mappába menti a dokumentumot, így hiába volt már kitöltve, utólag nem volt lehetőségem Sandboxon kívülre helyezni.
blattida: Igen, arról a programról van szó.
Én sem szeretem, ha ennyire automatizálja magát valami, ezért szoktam kikapcsolni, csak azt vettem észre, hogy a HIPS nem jelez ezekre az általa nem biztonságosnak tekintett programokra, hanem simán elindítja és csak utána kérdez rá egyes folyamatokra. Szerintem jobb lenne, ha már a programra is jelezne induláskor (ő már akkor úgyis tudja, hogy az szerinte nem megbízható). Bízom benne, hogy az is elég, ha csak a folyamatra kérdez.Kipróbáltam az előbb több ilyen mentést is és ott maradt a fájl a megosztott mappában, de csak akkor, ha konkrétan már oda mentek. Ez is jó sok esetben, csak ügye ilyen NAV féle programoknál a saját mappájába menti a dolgokat és nem jelezte, hogy valójában mégsem mentett oda semmit. Ilyenkor is jó lenne egy figyelmeztetés. Persze most már tudom, hogy majd ilyenre is figyelnem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest