Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #9772 üzenetére
Szia, sokszor dilemmában voltam, hogy mire is állítsam az Auto Sandbox-ot (aktív HIPS mellett). Van, amikor kikapcsolom (mert arról volt szó, hogy HIPS úgyis jelez. Rájöttem, hogy nálam nem jelez azokra a programokra, amit Auto Sboxban futtat.), vagy teljesen virtualizáltra állítom. Viszont a napokban a teljesen virtualizált bekavart a NAV-os programnak. Nem jelezte, hogy abban futtatja. A teljes kijelzős képméretben pedig nem lehetett látni a zöld keretet, ezért nem tudtam, hogy abban fut a program és amikor szerettem volna kimenteni a dokumentumot, akkor sehol nem találtam. Nem írta, hogy héé ezt nem is menti ám rendesen, nem akarnád Sandboxon kívül is menteni?
1.Teljesen virtualizált Auto Sandboxban nincs olyan lehetőség (én nem láttam), hogy felugró ablakban is jelezze, amikor Sandboxban kezd futtatni valamit?
2. Vagy, ha már abban futtatja és menteni szeretnék belőle valamit, akkor rákérdezzen, hogy hova akarom menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest