Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida
üzenetére
Szia, sokszor dilemmában voltam, hogy mire is állítsam az Auto Sandbox-ot (aktív HIPS mellett). Van, amikor kikapcsolom (mert arról volt szó, hogy HIPS úgyis jelez. Rájöttem, hogy nálam nem jelez azokra a programokra, amit Auto Sboxban futtat.), vagy teljesen virtualizáltra állítom. Viszont a napokban a teljesen virtualizált bekavart a NAV-os programnak. Nem jelezte, hogy abban futtatja. A teljes kijelzős képméretben pedig nem lehetett látni a zöld keretet, ezért nem tudtam, hogy abban fut a program és amikor szerettem volna kimenteni a dokumentumot, akkor sehol nem találtam. Nem írta, hogy héé ezt nem is menti ám rendesen, nem akarnád Sandboxon kívül is menteni?

1.Teljesen virtualizált Auto Sandboxban nincs olyan lehetőség (én nem láttam), hogy felugró ablakban is jelezze, amikor Sandboxban kezd futtatni valamit?
2. Vagy, ha már abban futtatja és menteni szeretnék belőle valamit, akkor rákérdezzen, hogy hova akarom menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmgyűjtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- YouTube
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hisense LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi