- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Emel a OnePlus 12R fotós teljesítményén a telefon első frissítése
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz Eversmann #10418 üzenetére
Én is hasonlóan csinálom, csak a Revo Uninstallerben indítom el a normál eltávolítást, majd a Revo átnézi milyen maradványok maradtak törlés után.
Removal Tool-t is szoktam futtatni nagyobb verzióváltásoknál.
Most azért voltam mérges, mert több program is furcsán viselkedett a 10 miatt és amikor törölni akartam, akkor 3 különálló programként volt telepítve, nem úgy mint korábban. A CIS eltávolító fent hagyta az Essential és Shoping modulokat.
Azt a Security Essentialst miért teszi fel külön? Telepítésnél AV, tűzfal és Shoping részeket jelöltem ki.
Eleinte nem is akartam tűzfalban kiengedni, mert azt hittem a Wines Essentialról van szó....nagyon megtévesztő a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest