-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #11496 üzenetére
Elnézést egy régebbi verziót linkeltem
, itt a frissebb Introduction To Comodo Internet Security
-
Dévacsen
senior tag
Itt meg a Comodo online súgó oldala, ami a programból is elérhető, de ha netalán nem tudná valaki akkor legyen itt is berakva, itt szépen érthetően , részletesen be van mutatva mit hogy kell, mi mire való stb..Comodo Internet Security
-
Dévacsen
senior tag
Itt a Malwaretips oldal Comodo fóruma itt többet foglalkoznak a program ügyes bajos dolgaival mint nálunk, lehet olvasgatni ha érdekel valakit.Comodo
-
Dévacsen
senior tag
válasz
#20584850 #11492 üzenetére
Szia.A vírusscope, auto sandbox, hips hármas nem a tűzfalhoz tartozik, különálló védelmi rétegek a programon belül, nem a kimenő és bejövő forgalmat ellenőrzik mint a tűzfal, hanem a gépen levő fájlok viselkedését, karanténozását, osztályozását látják el.Hozzászólásom kifejezetten arra vonatkozott hogy a comodo tűzfala önmagában is kiváló funkciókkal bír pluszban,(hips stb nélkül is) és különálló tűzfal program, nem tűzfal beállító, nem a windows falára épül, és azt állítgatja.Az hogy a comodo tűzfal program csomagjaként vannak ezek a plussz funkciók, benne védelmi rétegek mint a hips, az már csak hab a tortán, és nagy ajándék, de pl: nekem nem kell mert a defenderrel használom, nem akarom hogy akadjanak, de pl a auto sandbox nálam be van kapcsolva jelenleg, de évekig használtam úgy a comodo falát hogy minden le volt benne kapcsolva, de úgy is hogy minden be volt kapcsolva és antivírus nem volt mellette se a comodoé se másé, és úgy is kiváló védelmet adott számomra, soha semmi nem jött be mellette, de most a defenderrel nagyon szépen meg vannak, de aki esetleg tart az akadástól és más antivírust szeretne a tűzfala mellett használni jó ha tudja hogy nagyon jó minőségű falat kap, ingyen az antivírusa mellé.
-
Dévacsen
senior tag
A tűzfal topikban már egyszer leírtam képekkel mellékelve, de véletlenül kitöröltem, így nem érthető ha valaki nem tudja miről volt szó, így most ismét megkérdeztem, a lényeg hogy a fentebbi tűzfal védelmi rétegek miatt a comodo tűzfala önmagában is erősebb védelmet nyújt pl. a windows saját falánál, ehhez nem kell hogy a comodoban be legyen kapcsolva a hips, auto sandbox, vagy a vírusscope modulja, nem ettől erős a comodo fala, önmagában is hatékonyabb.Természetesen ha lehet hinni ezeknek a mesterséges intelligenciáknak, megkérdeztem a geminit is az is ezt írta, de az butább mint a copilot, én ezt vettem észre.
Az is igaz hogy "egyesek" szerint ezek a védelmi rétegek vállalatok számára fontosabbak mint magán embereknek, de ha már benne van miért ne élnénk vele.Más termékeknél csak a fizetős verziókban érhetők el ilyen plussz tűzfal védelmi rétegek.
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
Újabb béta verzióra lehet számítani kb 2-3 héten belül, ezt írják a fórumon.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11470 üzenetére
Ok
..én is használtam régebbi verziókkal sokszor csak a falat, hips stb..antivírus nélkül, nem volt soha gondom,bíztam is benne mindig, ez nem volt kérdéses számomra, és még a virtuális asztalt sem használtam...most ha gondod lesz az a defender miatt lehet, nagyon erőszakos és visszakapcsolgatja magát, ebből lehet gondod.De majd meglátod hátha sikerül kiiktatni
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #11462 üzenetére
Kis helyzetjelentés ha érdekel esetleg valakit, 8088 as 3. napja stabil, semmi probléma, mintha fent sem lenne, pattogós a rendszer(i3 10105 proci, 512 ssd, 16gb ram, ilyen környezetben fut).
Az igazsághoz hozzátartozik hogy én nagyon kevés programot használok, kb csak 6-7 van amit állandó jelleggel felrakok, a win beépítettjének 90% át törlöm..Több szolgáltatást letiltok a feladatkezelőben amit nem használok, ne fusson a háttérben pl: nyomtatási várólista stb..a windows biztonsági központban a memória integritás ki van kapcsolva, ez elég teljesítmény romboló funkció ahogy észrevettem ha be van kapcsolva,lehet köze van hozzá lehet nem , de ilyen környezetben nálam kifogástalan, ha van is baja a rendszeremre nem hat ki olyan módon hogy bármiben zavarna, nekem ennyi most elég.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11457 üzenetére
Reggel felraktam a javított telepítőt
mostanáig semmi gond vele, leszámítva a nyelvi fájlok hibáit és van még egy probléma nálam, ha a 2 új GUI fekete és fehér közül, az egyik van beállítva, akkor nem jelenik meg a szakértői nézet lent az óra melletti ikon jobb klikkes menüjében, és az új felületen belül sem találtam, lehet nem vettem észre, de megoldottam úgy hogy az egyik régi témát állítottam be. Amúgy pattogós a rendszer az ikon sem tűnik már el, amit még észre vettem kis időbe beletelik hogy a windows biztonsági központba bekapcsoljon a tűzfal és a vírusirtó rész, de a CIS ben attól futnak közben, és a windows tűzfalát még mindig kézzel kell véglegesen kikapcsolni hogy így nézzen ki
Ezt például az avast,avg free elegánsabban kezeli, és nem nekem kell mindig kikapcsolnom.Win 11 pro rendszeren van felrakva egyébként, majd jönnek a javítások meglátjuk mi lesz.
Ja és kikerestem azt az Intel TDT védelmi lehetőséget, 10. generációs procik vannak a gépeimben, és nem támogatják ezt a funkciót sajnos, úgy hogy ezt kikapcsolva tartom.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11452 üzenetére
Igen ez a lényeg, amúgy 14 év alatt sokszor használtam CIS béta verziókat eredményesen, élesben, de ezzel sok a baj, a nyelvi fájlokkal is, nem csak Magyar nyelviekkel, ahogy látom a fórumon másoknak is van panasza bőven, de ennek ez is a célja hogy kiderüljön minden.
De legalább haladunk, várom már hogy használhassam újra, minden más termék csak időtöltés számomra
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
Avlab márciusi teszt eredmények.https://avlab.pl/en/recent-results/
-
Dévacsen
senior tag
válasz
mpierre #11440 üzenetére
Amint az jól látszik a képen,a vállalati verziót szépen csiszolgatták/csiszolgatják.Majd lefolyik ez az otthoni Comodo verzióhoz is,gondolom.
Írták a fórumon,lehet olvastad is, Xcitium néven fog futni a vállalati verzió, az otthoni felhasználóknak továbbra is Comodo néven fog futni a program, a motor alatta és az adatbázis azonos lesz, azt írta a főnök bácsi hogy nem éri meg külön új motort fejleszteni.
A Comodo pro verzióhoz jött egy update, talán majd közzé teszik az ingyenes verzióhoz is valamikor.
-
Dévacsen
senior tag
Végre valami megindult.
New CIS 2024 is coming!
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Roxkex #11425 üzenetére
Az AVG Free ben és az Avast Free ben is van frankó tűzfal, csak telepítéskor jelöld ki,ugyanakkor meg a sok fölös dolog elől meg vedd ki a pipát, nem hiszem hogy a CIS mellett bement valami, még így sem hogy elhanyagolták.A Zone Alarmot épp az előbb próbáltam ki, nem jött be le is vettem, a régi szimpatikusabb volt, beállítások tekintetében.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Roxkex #11422 üzenetére
Jelen állapotában el kell engedni ezt a programot, kb 2 éve nem frissítették,(semmilyen programnál, de egy biztonsági programnál meg végképp megengedhetetlen dolog hogy ilyen hosszú ideig nem frissítik)a win 11 el sem kompatibilis, pl: az avast vagy avg, havonta frissül.Olvasgattam sokáig a diskurzust a comodo fórumán, hogy él e még vagy nem, mentek a viták rendesen, a vége az lett hogy válasz helyett bezárták a topikokat ahol zúgolódtak a felhasználók.Valami vállalati, Xcitium nevű cuccot hoztak létre, azzal foglalkoznak,bár konkrétan nem írták le hogy halott a CIS, nem kell rá várni, ha lesz valami más majd megtudjuk időben, addig sem javasolt használni már a CIS-t.Avg , Avast free,Bitdefender free, személy szerint ezek közül szoktam használni valamelyiket, az első 2 programot ellátták egy jól konfigurálható tűzfal résszel is, amit telepítésnél kell kijelölni.
-
Dévacsen
senior tag
Kiadta az előző év összesítő tesztjeiről a jelentést az AVLAB linkelem ide kávé mellé, hátha elböngészgetne valaki
...PDF report: https://avlab.pl/wp-content/uploads/2021/01/AVLab-Product-of-the-year-2020.pdf
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11319 üzenetére
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11319 üzenetére
Igen,fut a program.A kis bitang.
Ettől nagyobb baja sose legyen senkinek.
-
Dévacsen
senior tag
A többszörösen javított tálca ikon probléma előjött ismét,ma reggel hidegindításnál,úgy veszem észre mindig akkor jön elő ha az ikonon levő hálózati forgalom animációját kikapcsolom,mikor vissza kapcsoltam egyből előugrott az ikon,ennyi.
-
Dévacsen
senior tag
Ha odáig jutsz hogy leszeded,előtte még esetleg kipróbálhatod azt hogy az előző konfigurációt eltávolítod,innen,nekem már nincs itt az előző 12.2.2.7062 es verzió mert töröltem innen,de itt volt mivel én ráfrissítettem de nem programon belül hanem a letöltött új verzióval,ha te programon belül tetted,lehet meg sem jelenik itt a régi nem tudom,de erre is ránézhetnél és ha ott van töröld mind a 3 mat hátha úgy megszűnik a probléma,ez csak egy tipp.
Ezek alatt volt még az előző verzió 3 bejegyzése,de nekem mikor itt voltak,akkor sem volt hasonló anomália mint nálad,de megér egy próbát.
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
sopruk #11310 üzenetére
Szia,kipróbáltam most pár módszert,még egy speciális programot is felraktam hogy kilőjem rendszergazdaként de a legfontosabb összetevőihez nem engedi a hozzáférést még így sem.Egyébként régebben én is hasonló módszerrel oldottam meg,mikor egy másik antivírust akartam tesztelni,volt amelyik engedte ezt a stílust volt amelyik nem.
Én ebben az esetben nem jártam sikerrel,de lehet hogy megoldható.
-
Dévacsen
senior tag
Nálam minden ok ezzel a frissítéssel,csak úgy mint az előző verzióval,nem tudok semmi problémáról beszámolni.
-
Dévacsen
senior tag
Comodo Internet Security 2020 v12.2.2.7098 Released..rátelepítettem a régebbi verzióra,először szépen leszedte a régit,kért egy újra indítást,utána feltette az újat,frissített adatbázist,lefutott egy gyors keresés,kért még egy újra indítást,és kész,kb 6 perc volt.Nem mentettem el a régi beállításait sosem szoktam,így újból beállítgattam mindent,így szeretem csinálni,ha lesz valami anomália jelzem,szép napot mindenkinek,és jó egészséget.
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
"Nem féltem őket, tutira föltalálják magukat a mi kárunkra" igen így van sajnos,legújabb akciójuk..Többeknek engedély nélkül újraindult és kéretlen alkalmazásokat telepített a Windows 10
-
Dévacsen
senior tag
Az emsit a penridve ra tegyed majd,és a kicsomagolás helyének szintén a pendrive ot ad meg,hozz létre egy új mappát és abba mehet,így nem tesz összetevőket a rendszerre,így viheted bárkihez bárhová,induláskor lefrissíted és lehet kerestetni vele.Ha majd kivételhez kell adni,majd eldöntöd hogy elég e az .exe vagy majd a komplett mappát adod hozzá,amibe kicsomagoltattad,a defender esetében is ha be volt kapcsolva a mappa védelem,ugrott rá a defi,kivétel és utána nem szólt.
-
Dévacsen
senior tag
Sokféle ember sokféle igény
összehasonlításképpen nálam pl csak egy 256gb os kis ssd van,10 perc alatt végez a CIS,de nem tárolok a gépen semmit,programokat sem sokat használok kb 6 db ot
,azokat mindig,ha valamit megtudok róluk hogy sunnyognak,akkor megkeresem az alternatíváját és onnantól azt használom,a dolgaim meg 3 külső hdd-n vannak,felszabadultak mikor minden gépbe ssd t raktam,de pár száz giga adat csak és ezek 3 példányban lementve,ezek nem nagyon szoktam ellenőriztetni,mindig egy pár percig vannak csatlakoztatva amíg rájuk kerül valami menteni való és már le is választom.Az emsisoft megbízható ,hatékony kis kereső,de tudod te az antivírus topikot is szoktad látogatni,akkor használtam inkább mikor defendert használtam,gyorsan végzett nálam ez is,közel 100% os a felismerése,úgy hogy keresésre frankó,CIS mellett semmit nem használok,ja meg annyit szerettem volna még hogy ha fut az emsi,a feladatkezelőben nézzél rá hogy a CIS nem fogja e majd nagyon kereséskor,mert általában vizsgálják egymás dolgait a keresők futás közben,esetleg már előtte kivételhez adhatnád hogy nehogy most meg az legyen a lassulás oka,hogy a CIS akassza meg kereséskor.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #11258 üzenetére
Ez a 40-50% arra lett alapozva hogy durván ennyi különbség volt házi vírus teszteken ha egy vírus csomagon teszteltem,és ez rendre megismétlődött,még több is volt ennél a különbség mínusz irányban,de ez nem probléma mert futtatáskor mindig fogta a CIS valamelyik összetevője a kártevőt,vagy csupán ismeretlen fájlt.Vagy a HIPS,vagy az Antivírus vagy az Auto Sandbox állította meg,de ha egyik sem szólt és netán település előtt még kapcsolódni akart a vezérlő szerveréhez akkor meg a Tűzfal fogta meg,ez a nem mindegy.
-
Dévacsen
senior tag
Hát sajnálattal olvasom,az jutott eszembe megoldás híján
,hogy az emsisoftEmergency Kit időnkénti futtatásával jobban járnál,időben nem tudom mikorra végezne ilyen mértékű adat mennyiséggel,de felismerésben klasszisokkal erősebb mint a Comodo,és ez a program kifejezetten a már fertőzött rendszerekre,meghajtókra van készítve,míg a Cis erőssége a nem adatbázis alapú megelőzési technikákból fakad.Tehát kártevők keresésénél 40-50 % al több találat lehet az Emsi javára,és ha ez a cél, akkor jobb alternatíva.Pendrive ra kicsomagolod,nem is kell telepíteni a rendszerre,bedugod és arról futtathatod,esetleg ezt ajánlanám.
-
Dévacsen
senior tag
Elvileg ez a hiba jelenség a legújabb bétában(12.2.2.7062)javítva lett,nálam még jelen van,lehet azért mert ráfrissítettem,nem tisztán raktam fel a bétát,nem tudom,amíg a komplett CIS volt fent addig kiküszöböltem,annyival hogy ha a tűzfalnál engedélyeztem a forgalom animációjának mutatását,akkor megjelent az ikon
.De tegnap levettem a tűzfalat,mert nálam sajnos 150mb ot lecsíp a sávszélből,visszaraktam a Windows firewall controlt,ez nem eszi a sávszélt,mert a Windows saját falát használja,annak ad egy gui-t.No a lényeg hogy ezen kívül semmi működés beli probléma nem jelentkezett.
-
Dévacsen
senior tag
Annyit még kipróbálhatsz hogy rámész a Hozzáad-Fájlcsoportok-Futtatható fájlok,ez akkor bekerül a kivételek közé,kijelölöd és rámész a szerkesztésre akkor feldobja ezt az ablakot
itt az igenre kattintasz akkor feldobja ezt az ablakot
itt is hozzáad,új csoport,és amit feldob kis ablakot oda csoportnévnek megadod ezt *.lnk amit fentebb beraktál,azt írtam be,utána a kivételek közül törölheted a futtatható fájlokat és csak az ink marad a kivételek között,és majd meglátjuk ez így jó e ha nem,csak kitörlöd a kivételek közül,egy próbát megér.
-
Dévacsen
senior tag
21147 darab parancsikon
ennek a fele sem tréfa,ha össze vissza vannak akkor az sem megoldás hogy egy mappába tenni és azt kivételek közé,olyat látok a hozzáadnál hogy fájlcsoportok,talán itt lehet valamelyik,amibe bele lehetne szerkeszteni,vagy újat létrehozni de nem tudom melyik lenne jó
valamit errefelé kell kavarni de nem tudom mit,elnézést.
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Pittu1986 #11232 üzenetére
Elnézést a sok kérdésért,és köszönöm,legközelebb már menni fog,vagy így vagy úgy.
11233 igen megjegyeztem a korábbi írásodból,és jelenleg is át van állítva és marad is a béta szerver ip címe,mert ez most logikusan, arról fog frissülni.És most az adatküldést is bekapcsoltam hagy menjen nekik a jelentés ha valami hiba van.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Pittu1986 #11228 üzenetére
Vess már rá egy pillantást légyszi,így csináltam,és nem tudott kapcsolódni,olvastam a hozzászólásodat még régebbről ezzel kapcsolatban,meg a comodo oldalán is le volt értelmesen írva,amennyire fordítóval lehet,de nem sikerült,szerinted hol rontottam el.Rendszergazdaként futtattam egyébként,el is mentettem,újra is indítottam a rendszert,de nem tudott kapcsolódni a béta szerverhez,nem gond mert fent van már,csak érdekel hogy te hogy csináltad. A végére biggyesztettem be.
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Eversmann #11219 üzenetére
Nem és nincs,ezt csak felrakta a fejlesztő hölgy,hogy mit szólnak a felhasználók,nem nagyon tetszik az embereknek ahogy olvasgatom,úgy hogy valószínűleg még fog változni a felület,a tartalomról meg annyit olvastam hogy jön majd egy kisebb javítás még a jelenlegi verzióhoz,és csak utána valamikor az új verzió,arról meg csak annyit olvastam hogy a jelenlegi frissítési metóduson változtatni akarnak,és itt valami problémába botlottak,jelenleg ez megy.
-
Dévacsen
senior tag
Megyek öntök egy forró hársfa teát,és megiszom az egészségetekre.
-
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Pittu1986 #11191 üzenetére
Azt a fűzfán fütyülő rézangyalát,az nem jó.Persze vannak hatásosabb ilyen kiegészítők,de most speciel ezt szerettem volna,de megoldom úgy hogy ezentúl bekapcsolom a honlapszűrést,programon belül,lehet ezen is javítanak majd valamit,sok mindent írnak meg sok mindenbe belefognak ami utána elsikkad sajnos.No most jó hogy írtad az url adatbázist mert tegnap be volt kapcsolva a programban és nekem új mert sosem használtam,mivel tudtam hogy gyenge,és nagyon szépen frissült,akartam is képet lőni róla,de mondom minek biztos mindenki ismeri csak nekem friss a dolog.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #11187 üzenetére
Firefoxra 2019.szeptember.3 án volt legutóbb verzió kiadva belőle..chrome on 2020.júli 15. de ahogy olvasgatom a fórumon,nem valami hatékony,végül is ha arra támaszkodik,vagy egy és ugyan az (csak ez külön kiegészítőként is elérhető,annak aki pl nem használja a komplett programot) ami a cis ben honlapszűrés alatt fut,nem csodálom.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11178 üzenetére
Olyan elhelyezkedésű a szoba ahol a gépek,monitorok vannak,laptopok monitorra kikötve,hogy szemből süt a napocska,így félig mindig be húzom a sötétítőt,ez egész nap így van,tehát félhomály,értelemszerűen ha kiviszem a laptopot ott felcsavarom maxra a fényerőt.(Nem iszok,nem dohányzok,így kocsmába sem járok,mondjuk erre felé nem is nagyon van
)De hogy a témához is szóljak,azt nem tudom hogy ez most egy új verzió lesz e,vagy csak kap egy plusz témát,mondjuk meg mondom őszintén nekem személy szerint semmi nem hiányzik a CIS ből.Persze mindig lehet itt ott erősíteni,de nekem így is bőven megfelel.Ha igaz hogy a májkroszoft át áll éves frissítésre akkor lehet az új program verziók is stabilabban le tudják követni,és nem lesznek bogarak.Meg talán még ebben lehet javítani,de engem ez sem zavar.
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Krystal_s #11173 üzenetére
Te tudsz valamit pont 0 van a monitorom,mindegyik
és így jó a szememnek,soha nem viszket,csíp,vagy bármi..ellenkező esetben ha feljebb teszem kicsalja a könnyet a szememből,igaz közel 60 éves vagyok..de több mint 10 éve így használom,nem olvastam sehol vagy ilyesmi,saját személyes tapasztalat miatt így döntöttem,kb 10 óra használat után is csak egy picit megfárad,semmi probléma..sok féle ember sokféle szempont,milyen unalmas lenne ha csak 1 fajta virág létezne a földön.
No a lényeg hogy a sötét témákat is ebből kifolyólag előnyben részesítem,a kinti fényviszonyok változásai ellenére kellemesen nyugtató,nem tolakodó a monitorra tekinteni.Gondoltam leírom hogy megvilágítsam ezt a téma kört.
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #11155 üzenetére
Kipróbáltam egy olyat hogy sandboxban tartva a böngészőt,kikapcsoltam az ublockot,kiléptem,az elszigetelőben látszólag végbe ment a törlés,lenullázódott,visszaléptem és nem volt ott az ublock,tehát megtartott beállítást,változtatást az elszigetelő annak ellenére hogy azt mutatta törlődött minden,nem állt helyre az eredeti állapot,tehát van létjogosultsága annak hogy látszólag üres,és rátörlök,mert bizonyos változtatások csak akkor tűnnek el teljesen,mondjuk ez nem magyarázza meg hogy nálam miért nem marad a tartalom benne ha kilépek.
-
Dévacsen
senior tag
Lehet nem fogalmaztam pontosan,tehát arról van szó hogy már kilépek és bezárom a böngészőt,és utána megyek az ikonra(elszigetelő újraindítása) hogy töröljem a tartalmát,te is erre gondolsz?.és mikor közelítek hozzá,és ráakarok kattintani már látom hogy nullára vált,de törlöm,tehát már az ablak felugrik,azért is hittem azt hogy így működik,mert azt gondoltam hogy érzékeli hogy már törölni akarok és azért magától neki fog.Mondjuk nem zavar csak érdekes hogy akkor másnál nem így van.
-
Dévacsen
senior tag
Igen furcsa,annak fényében még furcsább hogy 3 gépen használom,és mind a 3 nál magától eltűnik a tartalma.
Lehet valami sajátos beállítást használok bennük és ezért,bár a sandbox beállításaihoz nem szoktam nyúlni,nem ismerem ki magam benne,így nem akarok gyengíteni a védelmi szinten,alapon hagyom azt a részt nem szoktam piszkálni,annyi hogy egy virtuális ikont létre hozok a firefoxnak a tálcán és onnan indítom már elszigetelve,de ha a kitűzőből indítom a firefoxot akkor is törlődik.Régen nem így volt,de 1-2 éve ezt tapasztalom,azt hittem másnál is így megy.
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest