Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Szerintem az utóbbi regtakarító (jv16...) törölhetett valami olyat is, amit nem kellett volna.
Revo-t régóta használom, de még abban is nagyon jól át kell nézni minden találatot és csak ami 100% ,hogy a törölt program maradványa, azt lehet törölni, különben megsérülhet a Win. Nekem régebben egy msn takarítás után kissé hiányosan indult a rendszer...
CIS-hez van külön egy Uninstaller, amit itt pár hete már linkeltek. Én is csak azzal szoktam törölni korábban, ha az sem elég neki, akkor az már a Comodo hibája, hogy szar az eltávolítója és még a saját programjának a korábbi verziójára sem képes hibátlanul ráfrissíteni.? :@
Jó, hogy már ne vegyek miatta egy új gépet is, na de előtelepített rendszer nélkül, mert azon már ügye szokott lenni valami biztonsági program pff. Hónapok óta kijött a 6, de amiket itt olvasok, hát durva...és az egy duma, hogy mindenkinél egyedi probléma van. Ami jó azzal nincs ennyi gond, ennyi embernél. Számomra még Beta állapotban van, amit a felhasználók tesztelnek. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- League of Legends
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 65W töltő eladó
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest