- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm a visszajelzést.
blattida: Köszi, átolvastam és már korábban is próbáltam a leíráshoz hasonlóan eltávolítani, azaz Revo-val.
Most még beiktattam a CIS eltávolítót is, CCleaner, Temp törlések, de úgy néz ki nem a maradványokkal van gond. Elindítom a CIS 8 telepítőt (2 félét is, installer és installer_6100_08.exe). Elindul, az Extarcting (kibontás) végigmegy és ennyi, nem kezdi el telepíteni. Nem ír ki semmi hibát. Ilyen esettel még nem találkoztam.Ezt csak a CIS 8 telepítővel csinálja, bármelyik korábbi verzió simán megy.
Találtam valakit, akinél pontosan ez volt a hiba szintén xp-n.
Neki végül segített az exe fájl külön kibontása, de nekem nem.
Úgy néz ki a rendszer nem tetszik neki és talán Win 7 alatt nem lesz ilyen gondja. -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest