- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
Személy szerint én meguntam a bohóckodást a ccav-vel. Fenn van a sima cav 10 és azóta nyugodtan alszom.
-
bivalyolo
őstag
valami történhetett valkyrie fronton, mert tegnap még 49 analizálásra váró fájlból mára 24 maradt.
-
bivalyolo
őstag
Sajnos véget ért az öröm. A ccav fogta magát és kikapcsolta az állandó védelmet. Feldob egy ablakot, hogy kijavítja majd indítsam újra. Ezután nincs már a tálcán se az ikonja. Próbáltam már újratelepíteni először simán utána úgy, hogy kitakarítottam a registrit is..
Nem tudom mitől bolondult meg -
bivalyolo
őstag
válasz
#98452736 #9990 üzenetére
Pár napja raktam fel a cloudos verzióját. Hát ez pehelykönnyű cucc. Ilyen gyorsan nagyon rég bootolt a gép talán még a webroot volt hasonló.
Az IS is biztos jó, rég volt már fenn, akkor nem volt vészes terhelése, a hips miatt pedig erős védelmet ad csak figyelni arra, hogy milyen üzenetet dob fel.
-
bivalyolo
őstag
válasz
blattida #9756 üzenetére
Hali
Hagytam a bd freet, és felraktam a comodot. Teljesen jól működik, a boot időt sem lassítja jobban mint mondjuk egy avira..talán még annál gyorsabb is.
A virtuális asztallal kapcsolatban lenne viszont olyan kérdésem, hogy írta indításnál, hogy a comodos böngésző vagy silverlight kéne a teljeskörü működéshez. Ha ezeket nem telepítem fel, mennyivel lesz gyengébb védelem?
-
bivalyolo
őstag
válasz
Dévacsen #9724 üzenetére
"a napokban a Windows 7, 8 és 8.1 is megkapott két frissítést, név szerint a KB3075249 és KB3080149 frissítéseket, amik szintén tartalmazzák az adatszivárogtatáshoz szükséges komponenseket" dirtywindowsról
nálam ezek win 8.1-nél a választható frissítések között vannak.
-
bivalyolo
őstag
az amúgy normális, hogy ha nem aktív a hips(ami alapból ki van kapcsolva ugye) akkor ki lehet lőni mind a 4 folyamatot ami a comodohoz tartozik?
-
bivalyolo
őstag
Utánanéztem ennek a kimenő szabály dolognak a comodo fórumán is és találtam egy ilyet:
New default rules for Internet Security configuration
The internet security configuration - the default configuration - now allows all outbound FW connection attempts by default. It also sets the AV alert suppression option to 'block' unless the installation alert reduction option is chosen.tehát akkor ez csak az IS-re vonatkozik és ha mondjuk proactiveba használnám akkor nem is kellene vele foglalkozni?
-
bivalyolo
őstag
A minap nézegettem a beállításokat és a tűzfalnál az általános fülnél alapból be van jelölve, hogy ne mutassa a riasztásokat és engedélyezi a kéréseket.
maradhat így(gondolom ha akkora biztonsági rés volna nem lenne alapértelmezettként engedve vagy tévedek
) vagy jobb ha a megszokott módon dobálja a fal is az ablakokat?
-
bivalyolo
őstag
aztán van még vmi.
ha proaktívra teszem a konfigot akkor kipipálja a def+nál az alkalmazkodó módot. ezt miért teszi?a súgóban erről azt is írják, hogy akkor is lassíthat ha kevésbé van terhelve a rendszer és megvan a kellő erőforrás a cis számára.
-
bivalyolo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #5617 üzenetére
megnéztem ki van kapcsolva mind2(win fal és a defender is) amúgy nálam a cis kikapcsolja a win falát, a defendert meg manuálisan kikapcsoltam.
másik gépen is ugyanígy van ott nem még nem láttam h csinálná
-
bivalyolo
őstag
rá lehet vhogy venni a win7-et h érzékelje a cis-t?
már újra is tettem de ugyanúgy károg h nincs fenn semmi szerinte..ja és eddig tökéletes volt az utóbbi időben kezdte el ezt játszogatni.
-
bivalyolo
őstag
erre vmi ötlet?
-
bivalyolo
őstag
ha már sandbox meg ie..
az miért van h ha sandboxba rakom az ie-t akkor a flash-t nem jeleníti meg?szerk: a képen az active-x szűrés vmiért be van kapcsolva de már próbáltam úgy is h nem volt és akkor sem jelent meg rendesen.
ugyanez firefoxnál teljesen normális.vhogy nem lehetne megoldani h ne tiltsa le a flash-t amikor az ie-t rakom sb-ba?
-
bivalyolo
őstag
blattida!
a súgóban már utánanéztem ennek a két beállításnak de nem igazán értem a különbséget a kettő között.
szóval ha egyiknél sincs pipa akkor minden sandboxban fut. ez eddig oké.
nade ha az elsőnél nincs pipa de a másodiknál van, akkor mi történik?tehát ha én futtatok egy digitálisan aláírt fájlt, mondjuk egy program telepítőjét ami igazából malware, akkor azzal a 2. esetben leírtak alapján mi fog történni?
-
bivalyolo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #5111 üzenetére
hát igen az tény h elfogult.
"Ha öreganyámnak bizonyos szerve lett volna, ő lett volna a nagyapám"
ez teccett -
bivalyolo
őstag
na nálam most húzta le a belső updater az 5.3-at
-
bivalyolo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #4347 üzenetére
na igen, az jó kérdés
-
bivalyolo
őstag
hali
a comodo backup mennyire kiforrott?
lehet már vele rendesen visszaállítani stb? -
bivalyolo
őstag
válasz
Imi1981 #4185 üzenetére
ezzel a coat sebezhetősséggel én is találkoztam de még a 3.x verziónál.
akkor a megoldás az volt rá h proaktívra kellett rakni a cumót majd asszem egy újraindítás után futtatva a clt-t már védve volt az is.de ez még akkor volt. aztán h most nálad proaktívval együtt ennyi-e azt nem tudom..
-
bivalyolo
őstag
a bétában is lassú volt a full scan?
ami a 3-asban 20 perc volt most 35 -
bivalyolo
őstag
válasz
Greenebola #1846 üzenetére
a felsőt ha nincs routered ellenkező esetben az alsót és a routerben beállítani a comodo dns szervert.
-
bivalyolo
őstag
válasz
Game Hunter #1679 üzenetére
comodo leak test tessék
-
bivalyolo
őstag
-
bivalyolo
őstag
dupla sry
-
bivalyolo
őstag
hali
az mitől van h ha a szülői felügyeletet bekapcsolom akkor pl a 7.zip vagy utorrent pöccre felmegy viszont amikor a dvd shrinket akartam azt már blockolja?
tudom h ilyenkor mindent blokkol és ezért nem is kérdez semmit de mi alapján dönti el h melyik mehet fel és melyik nem?előzőleg egyik se volt engedélyezve mert azóta már újraraktam a comodo-t és töröltem a beállításokat is..
-
bivalyolo
őstag
az a nagy helyzet h amit küldött kép a hibáról azon csak a comodo hibajelentős ablaka van ahol el lehet küldeni a hiba leírását a jelentéssel.
ha tudnám mi a baj nem írtam volna ide mert az alapján sztem meg tudtam volna csinálni neki csak arra voltam kíváncsi h más nem tapasztalt e hasonlót.amúgy igen a 3.13 és 32-es xp sp3-al. full ugyanaz mint a sajátom mivel én raktam fel neki mindent de nálam ilyen még sohasem volt..
-
bivalyolo
őstag
hali
bnőm notiján hibaüzenetet dob ki a comodo. természetesen updatelve van és
nála is a teljes IS van fent.küldött egy képet de abból sok mindent nem lehetett megtudni..már újrahúzta de semmi javulás.
vmi ötlet? -
bivalyolo
őstag
nekem odafagyott az asztalra amikor megnéztem az új verziót xD
-
bivalyolo
őstag
hali
lefuttattam a leaktestet és a explorer as parent és a coat sebezhető.
ezeket h tehetem védetté? -
bivalyolo
őstag
hát nem egy avira ez a comodo az biztos, óránként frissít
teccik
-
bivalyolo
őstag
válasz
blattida #1113 üzenetére
hát az ingyenes avirában sincs se webguard se mail védelem viszont gond bőven akad a frissítéssel ezért döntöttem úgy h váltok..
húzos oldalakra nem szoktam menni, torrentezni sem szoktam, gondolom akkor ez tökéletesen elég lesz.
csak annyit még h miket érdemes beállítani rajta gondolok itt a heurisztikára meg a real time scanningre.
-
bivalyolo
őstag
hali
eddig avirát használtam meg most egy kicsit az új avastot de gondoltam most kipróbálom a comodos antivirust(a tűzfal részét már elég régóta használom de az av-t még soha nem tettem fel..)
kérdésem h mennyivel lenne kevesebb a védelmem (ha egyáltalán vmivel is kevesebb lenne) mint az előző két progival?
-
bivalyolo
őstag
hali
defense+ mellé (vagy esetleg helyette) érdemes feltenni a threatfire-t?
a bo clean az már ugye benne van a cisbe? ez hasonló mint a threatfire igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest