- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Azért... hát izé... Komolyan padlót fogtam, amikor körülnéztem benne, hogy mi mindent tud.
Ha mindezt, többé-kevésbé bugmentesen és karbantartva, akkor az a "forgács" jelző már több, mint sértő rájuk nézve. :-)McAfee botrány? Erre nem emlékszem. (Illetve lehet, hogy igen, csak nem tudtam, hogy ők voltak :-DD)
-
blattida
nagyúr
-
-
törölt tag
avastnál forog a jel ha nézi a webet plusz ha megnyitod a modult akkor ki is írja hogy mit ellenőeríz egészen pontosan tehát látom hogy "él" .
ntomkaköszi de inkább úgy néz ki távozik milyen érdekes nod meg avast full védelmi szinten nem hisztériázik hogy szerinte itt minden gecis....
szerk: na jó te mindig okosat mondtál nekem kap 1 húzást úgy hogy lejjebb veszem a védelmet.
-
blattida
nagyúr
Ő az egyik fordító...elfoglalt, sok a dolga, saját elmondása szerint bele is fáradt egy kicsit a comodo-sok hozzáállásába, ám él és tevékenykedik...
Itt látható az egyik újdonság...
Az állapottartó fájlvizsgálat. Az első keresés után csak a megváltozott fájlokat vizsgálja...sokkal gyorsabb keresést biztosít. -
Rusher
őstag
Nekem is 64bit-es win7 van fent eddig jó nem csinált ilyesmit remélem nem is fog...
Viszont az antivirus 2 fájlt karanténba tesz állandóan ami az Everest-hez tartozik...ez 2 ikonokkal kacsolatos fájl ami azt eredményezi, hogy nincsenek ikonok a programban...nem lehet valahogy megoldani, hogy ezt a 2 fájlt figyelmen kívül hagyja? -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Napelem
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest