- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
A Comodo Secure DNS is bugos. Tegnap tettem fel a Comodo-t egy ismerősnek azt mondja a DNS tiltja a Ncoret, és hiába próbál tovább menni az oldalra mégse engedi
A másik baj meg h egyes oldalak használhatatlanok lesznek, azt irja ki Chrome h nem biztonságos kapcsolat és nem enged az oldalra. -
olivera88
veterán
A CIS használja ugye a a Valkyret mint a Comodo Cloud AV?
Még mindig nem érkezett meg frissítés? Mert nálam még 10.1 es verzió van.
-
olivera88
veterán
Haszná ittl valaki Comodo AV t Androidon?
Tegnap töltöttem le. Vannak ezek kiegészitők vagy mik, alkalmazás zárolás, lopásgátló, adatmentés, akármelyiket választom mint a Play re visz ahol azt irja az elem nem található.
Ez valami bug lenne vagy mi? -
olivera88
veterán
Hogy megy a WIndows tűzfala is a CIS mellet?
Az elébb jelzett h le blokkolta a World a of Warships launcher bizonyos szolgáltatásait. Na ekkora ráhztem épp beállitásokra és látom be van kapcsolva a Win tűzfal.
-
olivera88
veterán
A Comodo Cima megszünt? Ezen a cimen jött be ha jól emlékszem, camas.comodo. com. De most a Valkyrie jön be helyette, ami más címen volt.
Más:
Nem volt már jó rég óta AV a gépem, amióta Win 10 re váltottam nem volt egyáltalán telepítve, most gondoltam vissza teszem a Comodot, kiváncsi vagyok menniyt változott amióta utoljára használtam.
Az SSD re érdemes telepíteni? Nem fog sokat írni? -
olivera88
veterán
Régen panaszkodtak itt egyesek hogy sokat ír az SSD re a CIS. Most nekem is aktuális lett a téma mivel SSD re váltottam. Ha sokat ír akkor érdemesebb inkább a HDD re rakni?
-
olivera88
veterán
Miért nem megy a CAV letöltése a Comodo oldalról? 404 not found. Ami legvicesebb az egészben h Debian Linuxról megy, Winról viszont nem. Egy ismerősnek nem ment a letöltés, megnéztem Debianról jó, átmentem Win 7 re ott meg nem.
-
olivera88
veterán
A CCE t azt nem csak simán fel másoljuk pendrivera ugye? Hanem kiírjuk vmilyen programmal, Powerisoval pl.
A CIS megtudja csinálni tudom, de azon a gépen nincs CIS amivel csinálni akarja az ismerősöm. -
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
válasz
újraregelt #9559 üzenetére
A legújabb 8.2 es.
-
olivera88
veterán
Eddig volt olyan a főablakban h beazonosíthatatlan fájlok [link] , ma vettem észre h eltűnt.
De máshol se találom ám. Az h létezik?
-
olivera88
veterán
Látom megjelent a CIS 8.2 . Az alert hangokból birok választani több féle közül is? Vagy csak 1 van?
-
olivera88
veterán
Ööö miért rakja a CIS beazonosíthatatlan fájlokhoz az NVIDIA driver egyes fájljait?
Elég vicces ez..
-
olivera88
veterán
Miért nem jelez egyes fájlokra csak szó nélkül bevágja a sandboxba? Konkrétan egy PDF dokumentumot tedd be ami pendriven volt, én másoltam át és én is készítettem Libreofficevel. Megnyitottam erre látom zöld keretbe van az Adobe reader azaz virtualizálva van.
-
olivera88
veterán
válasz
blattida #9499 üzenetére
Köszi.
Látom lehet szavazni új jelző/riasztó hangról. Hát nekem egy se nyerte el a tetszésem
Írtam is h tartsák meg a régit. Emlékszem volt róla szó régebben is, de azt hittem levették napirendről de sajna nem. Különben meg az lenne legcélszerűbb ha beraknák a régi mellé ezeket és a felhasználó döntse el melyiket akarja használni. Nyugodtan elfér pár 200-300 kb os WAW fájl a programban.
Nem is tetszenek és halkak mint a fene, a jelenlegi hangot még két szobával arrébb is hallom. -
olivera88
veterán
válasz
blattida #9497 üzenetére
Na igen látom. De nem igazán értem. Ha jól gondolom akkor a virtuális futtatás elvileg a teljes virtualizáció.
A mellőz az világos, az azt jelenti amit én beállítottam h ne izoláljon többet.
A tilt az már nem világos, mit tilt a sandboxban való futtatást?
És mit ért gyanús helyek alatt?
A virtualizáció az világos.
-
olivera88
veterán
Újra telepítettem a Wint és újra felkerült a sárkány is.
Eddig még minden rendbe. Most látom h változtak a Sandbox beállítások. Teljesen megváltozott, most figyeltem fel rá csak. Nincs fully virtualized, untrusted, restricted,partially limited. Most akkor milyen módban fut a Sandbox alapból?
-
olivera88
veterán
válasz
blattida #9484 üzenetére
Korai volt az öröm.
A kötelező újraindítás után nem akart elindulni a Comodo agent, és hibát is talált a diagnosztika amit nem tudott javítani. A Windowst se ártana újratenni mert néhány program nem hajlandó elindulni, pedig fél évet telepités.
De szerintem inkább megvárom a következő buildet.
-
olivera88
veterán
Meguntam a szenvedést... Megpróbáltam telepiteni egy régebbi 7 es buildet, sikerült is.
Lehet már 8 asra frissíteni ugye?
-
-
olivera88
veterán
Egy csomó mindent töröltem tegnap registrarral és még mindig nem akarja a telepítő folytatni telepítést. Vicc...
Próbáltam amit Morrowind irt a regeditben megkeresni CIS mappákat de nem találtam semmit. Ilyen problémám se volt még sose amióta CIS t használok.
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Adok még egy esélyt a CIS nek. Iobit uninstallerel szedtem le tegnap. Mivel Revo proba ideje lejárt ( vehettem volna jó áron tavaly ősszel de üres volt a kártyám épp akkor.
) Remélem most jó lesz. Érdekes h mindig van valami anomália CIS ben ami kiakasztja a gépet, 6 os ban is volt vagy 7 is ben nem emlékszem már pontosan.
-
olivera88
veterán
Újra raktam a CIS t. Települt a Chromodo is, a gép újraindítás után meglepődve látom h eltünt a Google Chrome parancsikonja az asztalról, azaz jobban megnézve nem tűnt el csak a Comodo lecserélte a Chrome parancsikonját és a Chromodo indul el helyette.
Miért kell ilyen hülyeséget csinálni? Mert nem hiszem h véletlen történt.
-
olivera88
veterán
Na kénytelen leszek újra rakni a CIS t. mert nem javult ki az elmúlt két frissítéstől se h gallyra vágja az egész rendszert a proaktiv mód és még HIPS sincs bekapcsolva úgy.
Pedig tiszta rendszerre lett telepítve nem volt más AV előtte. Létezik ehhez valami külön remover mint a 6 osnál?
-
olivera88
veterán
Az normális h nem frissül az AV adatbázis a 8 as verzióban ha a játék üzemmód be van kapcsolva? Megfeledkeztem a játék mód kikapcsolásról és 3 napig így ment, és mikor visszakapcsoltam jelezte h elavult az adatbázis.
-
olivera88
veterán
Valami ilyesmi akar letöltődni.
[link] Elutasítottam persze. Most jön fel másodszor tegnap óta, úgy nézem mintha CIS hez lenne köze.
-
olivera88
veterán
válasz
Johnny Cage #9338 üzenetére
Nekem az előző buildnél volt ilyen. De ezek szerint nem javították.
Meg se próbálom akkor bekapcsolni proaktiv módot meg HIPS et. Te is 7 röl frissítettél? Vagy tiszta telepítést csináltál?
blattida Már nem tesztelsz nekik?
-
olivera88
veterán
válasz
blattida #9333 üzenetére
Remélem ez már nem fogja galyra vágni a rendszert mint az előző build. Pár napig Internet Security configot használtam HIPS nélkül mert nem volt időm beállítani, tegnap este átettem Proaktivra. Aztán ma reggel sorba jöttek a gondok gép bekapcsolás után percre. Befagyott a Chrome, a CIS t se lehetett megnyitni azt irja telepítsem újra, a Chromebol se bírtam kilépni, azt írta nincs elég rendszer erőforrás a feladat befejezéséhez, még a Win feladatkezelő megnyitása se ment, arra is ezt írta h nincs elég rendszer erőforrás.
Most visszatettem IS re konfigot HIPS nélkül. Most semmi baj.
A rendszerem tiszta, nem volt más AV fent, 7 es re lett rátelepítve a 8 as. -
olivera88
veterán
Na ráfrissítettem a 7 esre. egész jó lett a flat tile téma. Azt hittem importálni fogja a régi konfigot magátol, de nem tette. Hagyom is így akkor.
-
olivera88
veterán
Látom a 8 as verzió már van kitudja használni a hardveres virtualizációt. Ettől mivel lesz jobb? Frissítek én is kíváncsi vagyok már.
Szerk. Még mindig nem birok upgradelni 7 es ről.
Fandando H nálad már megy? -
olivera88
veterán
Jó rég jártam már itt. Akartam kérdezni h van e valami hír a 8 as verzióról, erre visszaolvasok és látom h már van 8 ból végleges verzió.
Enyhén meglepett. Nálam még a 7 es van. Nem jelzett h van frissítés, ezek szerint akkor nem lehet még frissíteni 8 ra.
honda 1993 Ez a tűfalnál és azt mutassa melyik program milyen mértékben használja a netet. -
-
olivera88
veterán
Miért kér újraindítást a CIS kártevő eltávolítás után?
Eddig nem volt ilyen.. Letöltöttem egy új Youtube-s kártevőt, jött is a riasztás h virus, rákattintottam az eltávolításra, erre feljött még egy ablak h indítsam újra a rendszert. Ja már a tavasszal is felfigyeltem erre az előző 7 es verziónál.
-
olivera88
veterán
Mikor jött ki új build utoljára? Már kb két hónapja nem használom a CIS-t, nincs semmi se azóta a gépemen. Most újraraktam a rendszer, új HDD re, igy már menni fog tuti szépen.
-
olivera88
veterán
Tud valaki segíteni h kell létrehozni bug reportot a Comodo oldalán? Van e valami formátum?
-
olivera88
veterán
Találtam egy Registry backupot JV ben Március végéről amikor letöröltem a 6 os verziót, visszaállítottam azt, de hiába nem használt. Érdekes mód mindig első újraindítás után jön elő a probléma, telepítés után még okés,
mutatja a hálózati kapcsolatokat és a tűzfal is blokkol,akkor újraindítom a gépet ahogy kéri a program utána már nem működik.
Elég érdekes egy hiba..Várható a közeljövőben új build? Használom az AV részt csak addig amíg nem jön új build.
-
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
válasz
blattida #8938 üzenetére
Újra indítottam a gépet csökkentet a módban, igy már nem halt be a gép amikor megnyitottam CFW et, a tűzfal is betöltődött egy idő után de ez se blokkolta amit kértem. Kiszedtem az automatikusan indulok közül, de igy is kék halál lett a vége bekapcsolás után nem sokkal. Mi az a Win javitókonzol?
-
olivera88
veterán
Felraktam a CFW 5.9 et h megnézzem ez működik e, telepítés közbe kékhalált dobott a gép. Aztán restartoltam és megint, majd 3 x ra is. A tűzfal meg nem töltődik be, azt irja h inicializálva van. Ilyen hibát irt kékhalálkor, multiple irp complete requests.
-
olivera88
veterán
válasz
Krystal_s #8933 üzenetére
Mikor töröltem a CIS 6 ot akkor megmaradt a firewall driverja, és addig nem volt netem még nem töröltem driverját innen.[link] Pedig avval töröltem amit Blattida ajánlott. Majd megnézem. Érdekes amúgy h telepítés után még jó. miután végre hajtom a restartot amit kér a CIS utána már nem. Ja jut eszembe a hálózatra se kérdez rá, mindig mikor telepítem a CIS t rákérdezem h melyik hálózatot választom, most meg semmi.
Majd megnézem hogy működik e Win fala rendesen. -
olivera88
veterán
Visszaraktam a 6.3 as verziót, itt se működik a tűzfal és hálózati kapcsolatokat se mutatja úgy mint a 7 es en.Itt valami nagy gebasz lehet...
Nincs már ötletem mi lehet, hiába takarítok ki alaposan nem használ.
-
olivera88
veterán
Na letöröltem a CIS-t Iobit Uninstaller-el most, és újra raktam. Most még mutatja a hálózati kapcsolatokat, de lemerem fogadni restart után megint nem fogja.
Sőt még a tűzfal is működik, tiltja amit kérek. Ha újra indítás után megint ne fog működni akkor hajam fogom tépni..
-
olivera88
veterán
Nyilván a Bitdefender Internet Security kavar be, a Windows 8.1 es gépemen is fent volt, azon most 6 os CIS van, és szintén nem mutatja a hálózati kapcsolatokat, sőt a tűzfal is hibát jelez. De ott nem lehet kitakarítva utána, Windows 7 en meg kitakarítottam utána és még se használt.
Ma meg észrevettem hogy Windows 8.1 en a Windows tűzfala is aktív? Annak nem kellene kikapcsolnia ha fent van egy másik tűzfal? Vagy azért van bekapcsolva mert a CIS tűzfala hibás? -
olivera88
veterán
Frissítettem a kolléga gépjén is a CIS-t. Neki nincsenek olyan gondjai mint nekem, mutatja a hálózati kapcsolatokat és tiltsa az alkalmazásokat is amit kérek.
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Újraraktam a CIS t alapos takarítás után. Továbbra se mutatja a hálózati kapcsolatokat.[link] Érdekes, telepítés után még működött, miután restartoltam a gépet már nem.
A tűzfal továbbra se hajlandó blokkolni amit kérek.
Hiába van blokkolva, simán megy vele a rádió..
-
olivera88
veterán
válasz
micafighter #8898 üzenetére
-
olivera88
veterán
Továbbra se működik a tűzfal.
Tiltottam a Dragont most a próba kedvéért és nem blokkolja.
Mi haszna a Viruscopenak ha ott a D+ ?
-
olivera88
veterán
válasz
micafighter #8883 üzenetére
Hát létrehoztam egy tűzfal szabályt h blokkolja az alkalmazás exe fájlját ami a netre akar csatlakozni. CIS 6 al nem volt ilyen gond. Megpróbálom egy másik alkalmazással is majd.
-
olivera88
veterán
A tűzfal se okés, tiltottam egy alkalmazást, de annyit ért mint golyó ellen az integetés.
-
olivera88
veterán
CIS 7 bug.
Vagy nem mutat semmit.Más is találkozott evvel?
-
olivera88
veterán
válasz
micafighter #8868 üzenetére
Akkor már törlöm is, és megy fel 7 es. Kíváncsi vagyok valós rendszeremen h teljesít , eddig csak Vbox os rendszeremen volt fent Windows 8.1 en.
-
olivera88
veterán
válasz
micafighter #8865 üzenetére
Itt van. [link]
-
olivera88
veterán
A CIS éltávolítót uninstall után kell futtatni? Vagy avval kell uninstallálni? Azt hittem h egy program, de csak egy bat fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest