- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dévacsen #11493 üzenetére
Régebben volt divat Comodo-t használni csak az emberek átszoktak a komplett védelmi programokra mert megunták a Comodo hülyeségeit, hosszabb távon probléma mentesen nem nagyon ment.
Nem véletlenül kérdeztem a másik topikban, került már le tőlem is párszor. [link]
Úgy gondolom, hogy vírusscope, auto sandbox, hips nélkül csak a tűzfal részt megnézem, hogy muzsikál az AV-val. -
törölt tag
válasz
Dévacsen #11491 üzenetére
A comodo tűzfala önmagában is erősebb védelmet nyújt pl. a windows saját falánál, ehhez nem kell hogy a comodoban be legyen kapcsolva a hips, auto sandbox, vagy a vírusscope modulja, nem ettől erős a comodo fala
Ezt mire alapozod?
Lekapcsolgatod, akkor csak egy bonyolultabb tűzfalbeállító program lesz belőle. -
törölt tag
válasz
micafighter #8466 üzenetére
Nem adtam hozzá már mindegy.Már levettem a gépről majd a 7 verziónál lehet,hogy kipróbálom.
Most kíváncsiságból fölraktam az avg is-t ha bevállal akkor marad is.
Nincs türelmem már ahhoz,hogy kísérletezgessek meg időt sem akarok nagyon rászánni.
Ha problémásabb helyekre tévedek nagy ritkán akkor úgyis virtualizált környezetben teszem. -
törölt tag
válasz
micafighter #8450 üzenetére
Köszi srácok a válaszokat.
-
törölt tag
válasz
micafighter #8446 üzenetére
Agnitum Outpost tűzfallal használtam a Avirát majd a NAV-ot vagy másfél évig semmi gond majd elkezdett a rendszer fagyogatni de rendesen.
Áttértem a Comodo-ra az 5 verziót használtam NAV-val vagy fél évig semmi gond a 6 verziót használva előjött ismét a fagyás.
Most Comodo Internet Security van fönt erre meg azt mondják egy idő után belassul tőle a rendszer. -
törölt tag
válasz
micafighter #8443 üzenetére
Ez a program olyan egy kezdőknek mint ha robogóról ülne át Suzuki Hayabusára ami még tuningolva is van.
-
törölt tag
válasz
micafighter #8434 üzenetére
Ez így van. De...
Hibás döntésnek más védelmi programoknál is van következménye ha engedélyez olyan dolgot amit nem kéne.
Nem baj ha az ember szenved kicsit vírusok miatt újratelepít párszor mert ez által tájékozódik fejlődik tanul te is én is más is végig megy ment ezen az úton.
Egy gyereket sem lehet megtanítani úgy járni,hogy soha el ne essen.Régen nem használtam egy ideig vírusirtót mert lassította a gépen de rendszerről mentést csináltam és kb félévente újra raktam belőle.
A D-re meg a pendrive-ra belakta magát egy csomó vírus volt gondom belőle hiába raktam vissza a mentést egyből fertőződött a rendszer.
Vagy 2 napig futtattam különböző védelmi progikat ezután lett tiszta a egész gépem.
Addig mondhatott nekem bárki bármit de ezután komolyabban vettem a dolgokat. -
törölt tag
Kaspersky Rescue Disk 10 lefuttatod és a Malwarebytes-t is le lehet ha nem találnak semmit akkor nagy valószínűséggel tiszta a géped.
Valamit valamiért ha nem rakod újra a rendszert és nem ellenőrzöd le alaposan akkor mi a garanciád arra,hogy tiszta biztosan a géped?
Tiszta gépre azért is érdemes telepíteni mert más vírusirtók után telepítve előjöhetnek különböző hibák amik amúgy nem lennének.Tanuló mód nélkül is el lehet lenni biztonságos mód sem fog megőrjíteni.
-
törölt tag
válasz
Krystal_s #8405 üzenetére
Túlbonyolítod az egészet.
Vegyünk pl bs player-t a programnak használnia kell a merevlemezt,meg egyéb más dolgokat,hogy lejátssza a filmet.Közben menne a nettre is mikor rákérdez akkor engeded vagy tiltod te dolgod.
Blokkol és leállítást választod akkor se a nettre nem megy se filmet nem játszik le mert legközelebb el sem indul ha jól tudom.
Nagyon nem tudsz elszúrni semmit mert olyankor a defender + HIPS szabályoknál és a Tűzfalnál az alkalmazások szabályoknál törlöd a adott progit és újra kezded az engedélyeztetését vagy szerkeszted a hozzáadott szabályt.Más vegyünk egy telepített VGA vagy hangkártya drivert és mondjuk egy total commandert.
Nehéz kitalálni hogy melyik a rendszer és melyik csak egy megbízható alkalmazás. -
törölt tag
válasz
micafighter #8389 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
Kicsit túlbonyolítottam.
Fájl besorolásnál a megbízható fájloknál akartam hozzáadni egy létrehozott szabálykészletet.
-
törölt tag
A 6.3 változatnál hogy lehet a fájl besorolásban egyes programokhoz saját szabálykészletet rendelni?
Mert csak áthelyez van a beazonosítatlan és a blokkolt fájlokhoz. -
törölt tag
válasz
persnongrat #8344 üzenetére
Azt,hogy érted,hogy be volt kapcsolva közben pedig nem ment?Hogy vetted észre?
-
törölt tag
A 6.2-es verzióban már teljes értékü a sandbox?
-
törölt tag
Üdv.Bocs,hogy ide írok de érdekelne a véleményetek.
Az Emsisoft Anti-Malware progi paranoiás módban Firefox indításánál Backdoor tevékenységre utaló folyamatot jelez. A Google Chrome alatt nem jelez.Szerintetek hihető vagy tévesen jelzés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest