Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz esattila #8531 üzenetére

Erről a témáról már elég sokat olvastam. Pár ilyen blokkolás még teljesen normális lenne, de a napokban, amit művelt már nem volt számomra elfogadható. Volt, hogy inkább leállítottam a gépet, vagy tiltottam minden port láthatóságát, mert a végtelenségig jöttek a "kérések". Elindítottam egy Utorrentet is a próba kedvéért és annál is ugyanezt csinálta, mint Skype-nál, de nem úgy mint régebben, hogy jött kb 20 blokkolás, hanem most végtelenségig csinálta volna, másodpercenként. Azt olvastam, hogy ez egy bug a cis falban és az 5.12 verzió óta jelen van, miszerint nem képes jól kezelni a már bezárt programokat, azaz nem jól közvetíti a többiek felé az információt a zárt programról.
    Már váltottam profilt Proactive ->IS-re, de akkor csak azért lett nyugalom, mert alapból a port varázslóban a 3. volt aktív (minden bejövő kapcsolat tiltása). Furcsa, hogy a Router csere után hülyült meg. Ugyanazok a beállítások, ugyanaz a net és szolgáltató, szóval még x akta melyik hálózati dolog vagy beállítás zavarja. Most valami miatt lenyugodott, töröltem a Skype szabályokat és újra engedélyeztem, amire rákérdezett, de majd úgyis nekem kell rájönnöm, hogy mi nem jó, mert mások ilyet észre sem vesznek, vagy totál nem érdekli őket.

Új hozzászólás Aktív témák