- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
esattila #8531 üzenetére
Erről a témáról már elég sokat olvastam. Pár ilyen blokkolás még teljesen normális lenne, de a napokban, amit művelt már nem volt számomra elfogadható. Volt, hogy inkább leállítottam a gépet, vagy tiltottam minden port láthatóságát, mert a végtelenségig jöttek a "kérések". Elindítottam egy Utorrentet is a próba kedvéért és annál is ugyanezt csinálta, mint Skype-nál, de nem úgy mint régebben, hogy jött kb 20 blokkolás, hanem most végtelenségig csinálta volna, másodpercenként. Azt olvastam, hogy ez egy bug a cis falban és az 5.12 verzió óta jelen van, miszerint nem képes jól kezelni a már bezárt programokat, azaz nem jól közvetíti a többiek felé az információt a zárt programról.
Már váltottam profilt Proactive ->IS-re, de akkor csak azért lett nyugalom, mert alapból a port varázslóban a 3. volt aktív (minden bejövő kapcsolat tiltása). Furcsa, hogy a Router csere után hülyült meg. Ugyanazok a beállítások, ugyanaz a net és szolgáltató, szóval még x akta melyik hálózati dolog vagy beállítás zavarja. Most valami miatt lenyugodott, töröltem a Skype szabályokat és újra engedélyeztem, amire rákérdezett, de majd úgyis nekem kell rájönnöm, hogy mi nem jó, mert mások ilyet észre sem vesznek, vagy totál nem érdekli őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest