- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
Krystal_s #11434 üzenetére
Tehát Te továbbra is használod ?
Egyébként most kipróbálom az AVG-t megnézem de egyébként a fentiek fényében lehet, hogy vissza térek a CIS-re, mert részben igazad van. Maximum a safety frissítések (esetleges?) hiánya ami aggaszthat egy kicsit. De az tény, hogy a fő fő fő lényeg a DB frissítés az meg tényleg szépen jött mindig is !
Te a free CIS-t használod ? (CIS Premium amit a fórumon raktak ki ? [link] ) -
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
Okés köszi az infókat ! Nem követtem egyátalán
Elvoltam a comodo-val ... De ezek szerint "kár" volt ?
Megpróbálom megkeresniBár egyelőre nem találtam, sőt amikor futattam az alapos vizsgálatot és ilyen full paranoid módon mindenből a legszigorúbbat, a telepítők / archivumoknál pedig minden telepítőt és archivumot vizsgáljon ne csak az ismereteket.
Még úgy se nézte át a hálózati meghajtókat.
-
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
Lehet Én vagyok bal ..... de a cis megszünt létezni mint ingyenes comodo szoftver ? Vagy honnan a ..... lehet letölteni ? Mert mindenhol csak ez a cis pro van és erre meg már rinyál hogy aktiváljam a licenszemet ... De há ......
-
Roxkex
senior tag
válasz
Pittu1986 #11366 üzenetére
Hát általában minden reggel megpróbálom
És eddig egyszer nem volt jó, viszont valami csodával határos módon most jó !
#11367:
Ha jól értem akkor ez egy manuális dolog, ez az amit szeretnék elkerülni ha nem muszáj és ahogy látható a fentebb írtak szerint, most valami csodával határos módon letudta tölteni a CIS client -
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
válasz
Pittu1986 #11301 üzenetére
Elképzelhető, hogy lemaradt de persze Windows 10 van rajta.
Minden esetre toltam egy remove-t a drégönre, habár nem az eltávolítójával. Kicsit uselessnek tartom.
Majd reboot, aztán gyorsan leszedtem - végre nem a fórumban kell turkálni - aztán felcsaptam és tádáMinden baba :3
-
Roxkex
senior tag
válasz
buhera73 #11297 üzenetére
Természetesen tudom, hogy a widgetet lehet onnan állítani de nekem a "Forgalom lap mutatása" opció hiányzik !
Persze próbáltam ! Sőt mi több, már azt is, hogy konkrétan ki killeletem az egész comodo process fát és úgy indítottam a comodói sárkányt. Persze azt is, hogy ki killelem majd az egész PC-t reboot. De sajnos nem :\
Szóval ez reinstall lesz -
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Egy ideje már használom a CIS-t. Nem rég jött egy frissítés, amit megcsináltam majd újra kellett indítani a gépet. Ez után viszont, amikor fut a program (háttérben/előtérben - mindegy) akkor a "tálcán megjelenő ikonok" (tudjátok, ahol az óra van, hangerő ikon .. stb) már nem látszik. És hiába állítom be a Windows-ba, hogy mutassa nem mutatja.
Bár ettől még fut a háttérben a comodo, mert az asztali widget az kint van, nah meg a feladatkezelőben ott a cis kliens. Ettől függetlenül ezt nem tudja valaki, hogy ezt hogyan lehetne (lehetőleg újra telepítés nélkül) újra elővarázsolni ?
Másik kérdésem az volna, hogy az asztalon használható widgetben nekem eddig kiírta, az aktuális FEL és LE töltési adatforgalmat. Viszont ezt már egy ideje nem mutatja (ez a fent említett frissítés előtt is így volt) böngésztem a beállításokat, hogy vissza állítsam de sajnos nem találtam erre utaló lehetőséget. Esetleg valaki nem tudja,hogy hogyan lehetne mégis előhozni újra ? (Szintén lehetőleg telepítés nélkül) -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Használom már több éve a CIS-t , több féle Windows os-n is használtam már. Viszont most W10 (prof 64bit -> dell inspiron 3537 i7-es laposon) sokszor olyat tapsztalok ,hogy amikor a képernyő elhalványul akkor a comodo iszonyatosan felpörgeti a procit -> a hűtést is és ez már eléggé zavaró.. De ezt szinte "rendszeresen" - tegyem azt ,hogy nem mindig .. De a legtöbbször igen.. :\
Valakinek nincs ötlete erre ,hogy ezt hogyan lehetne megoldani ? :\ Előre is köszönöm szépen a segítséget :3
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Olyan igényem van , hogy a windowsommal szeretném tovább osztani a bejövő netet (ami sikerül is) de sajnos a Comodo az internet hozzáférést tiltja. Ha a comodot kinyomom akkor viszont jó!
Egyenlőre nem találtam megoldást rá ,hogyan lehetne engedélyezni.Ötletek ? :\
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Használom a Comodo-t egy jó ideje már viszont most azt vettem észre , hogy a fájlmegosztást blokkolja.
Az szeretném megcsinálni(már használtam!) ,hogy ha a telefonom és a gépem egy hálózaton van akkor a telefon lássa a gépet és rátudjak csatlakozni és elérjem a fájlokat. Ehhez a windowsban mindent beállítottam, viszont a CIS leblokkolja (ha kilövök a firewall-t akkor látom a gépet).Erre tud valaki megoldást ?
Előre is köszönök szépen mindent -
Roxkex
senior tag
válasz
Fandango #9843 üzenetére
Köszi!
Hála az istennek a CPU használat nekem nincs jelen (még kip kop ..) de ez a indokolatlanul nagy lemez használat furcsa ! - W7 alatt nem csinálta ezt , vagy ha csinálta is nem búgatta fel a ventit ennyire
A programtól meg nem szívesen válnék meg , már hozzám nőtt xD -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben frissítettem W10re (tiszta telepítés!) és mint a jól megszokott W7 alatt is a Comodo-t használom ide is felraktam. Jól is teszi a dolgát , találja a kártevőket amikor arra van szükség
De sajnos arra lettem figyelmes , hogy olykor - olykor a comodonak a lemez használata jelentősen megugrik de olykor - olykor a proci is nagyon felugrik miatta (de azt már sikerült csökkentenem :3 ).
Semmi nem fut , még egy böngésző se a laptop (dell inspiron 3537 i7) csak az asztalon van és egyszer csak felzúg a venti mint állat és ilyenkor gyorsan megnézem ,hogy ez mégis mi és sajnos a comodo.Valaki tapasztalt már ilyet ? Vagy hogyan lehetne megoldani ?
Előre is köszönök mindent !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest