- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Van igazság abban amit írsz, főleg az ellenpélda rész, sajnos a negatív dolgok mindig jobban feltűnnek, a jó pedig "természetes", ilyen az emberi természet. A játék sodrában pedig nehéz objektívnek maradni, mégha ezzel a mondatoddal is egyet tudok érteni.
Ezzel együtt is maradok inkább HC vonalon, nem tudok megbarátkozni a Core lassú tempójával. És ebben csak részben van benne az, hogy mennyi ideig kell sorozni valakit, míg kifekszik, sokkal inkább zavar, hogy fele időben a killcam -ot nézegetem (OK, tudom, nem kell meghalni, és nincs killcam). Ha kikapcsolható lenne, talán még próbálkoznék is, mert a késes meccsek igazán itt élvezhetők (éppen annak köszönhetően, hogy én sem halok egy lövéstől - hogy a pozitívumát is megemlítsem a Core módnak a másik oldalról nézve
) de így ebben a formában erre sajnálom a játékidőt (egy - két órát tudok általában este rászánni, amikor a család már elcsendesedett, nem ilyenfajta mozival akarom ezt tölteni).
(#21527) lowzor: Én mindenhol kedvelem, használom leginkább közelharcra, de hosszabb távra ritkán - a lassúsága és a korlátozott hatótáv erősen kompenzálja az erejét. De értem, miről beszélsz, HC -n valóban tud bosszúságot okozni egy hosszabb távra hangolt shoti a "sárkánylehelettel".
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Linux Mint
- BestBuy ruhás topik
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- iPad Air 13" 2025 256GB WiFi M3 Asztroszürke (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 ÉV GARI
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest