- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
Zimmi91 #26923 üzenetére
Az lesz az, köszi.
Szóval van olyan weboldal ahol átláthatóan, naprakészen lehet követni a szinte napi update-ek tartalmait?Más:
PC-n ha szeretnék egy második accountot, azt külön battle.net felhasználóval tudom csak és állandóan ki-bejelentkezgetésekkel?
Kontroller gyakorlásra szeretnék egy másikat, akár nulláról indulva. Billentyű-egeres profilomat nem szívesen pusztítanám le, és nem is akarnék olyan szintű játékosok ellen játszani, amikor kontrollerrel még fogalmatlan leszek egy ideig. -
Laby
őstag
válasz
Zimmi91 #22506 üzenetére
Az a minimap ha jól emlékszek a 4-es szezonnal volt része, de semmire sem jó. Amíg nem volt meg, addig én is vártam rá. Komolyan semmi értelme, nem nézel rá soha, mert nem esik "útba" a szemednek játék közben, ellenfeleket nem jelenít meg rajta még UAV hatására sem, lehetetlen bármit is hasznosítani belőle. Úgyhogy tényleg totál értelmetlen.
Nekem egy óra tetszett mocskosul, arról lemaradtam sajnos, ami számolja a megölt embereket meg azt is hogy mennyit haltál. Az szerintem rohadt menő, amikor azt látni folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest