- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Linem
senior tag
válasz
csákány. #21785 üzenetére
Jó, hát pár kört én is szoktam menni fagyás nélkül. Például ma még csak kétszer dobott ki 30 TDM meccs alatt. Már írtam, hogy kételkedem a sima driver cserében, mert akkor nálam nem fagyna, ha CSAK driver probléma lenne, hiszen nálam nincs új driver, ugyanaz van, nem is vót és nem is lesz másik AMD driver. Nah..
Mondjuk nem értem, hogy meddig ülnek még a problémán. Jöhetne a javító patch. -
Frod
addikt
válasz
csákány. #20956 üzenetére
"Egy King Slain kill 5-öt ér."
Áhh, így már értem, hogy hétvégén miért voltak olyan meccsek amikor pislogásnyi idő alatt maradtunk le 15-25 killekkel, amikor előtte max 3 volt a hátrány.
Valamint ez a mód olyan szinten adja az XP-t, mintha nem lenne holnap, átlag ~40e jött minden körben, hétvégén a dupla xp miatt kifejezetten szerettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest