- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
válasz
tupacamaru #27354 üzenetére
Én most egyelőre nyomom a Clash-t - jó kis TDM, fegyverhúzásra is alkalmas stb...
-
csákány.
aktív tag
válasz
Khaosz55 #27286 üzenetére
Tegnap Payload-ban én is találkoztam néhány csalóval. Az egyik sniper-rel falon keresztül, az átláthatatlan zöld füstön keresztül, tereptárgyak-fák mögé bújó embereket is egy pillanat alatt szedett le. Az egyik killcam kb. 5 másodperce alatt velem együtt 3 embert szedett le, akiket nem is látott - csak pislogtam!
Nem értem a csalókat, értem én hogy fontos a sikerélmény, de ő is tudja, hogy ez nem valós siker nem??? -
csákány.
aktív tag
válasz
Acheron #26957 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, és nem is mondanám magam mazochistának, de SOSEM LÉPEK KI - elvből nem hagyom cserben a csapattársaimat. Főként plunderezek, és ha csalóval kerülök össze, akkor is visszajövök és megpróbálom más technikával lenyomni, vagy távolról sniperrel, vagy máshová ugrok és ott gyűjtöm a lóvét stb. Lehet többször halok meg, de nem igazán érdekel a k/d. A tavalyi évet csapattársak nélkül játszottam végig - nem volt ott senki hogy felhúzzon, ha downoltak, és teamekre is rámentem egyedül kissebb nagyobb sikerrel-hajtott a vérem :) Most már okosabban, trio-ban vagy quad-ban nyomom, máris bőven 1+-os átlagos k/d-et produkálok.
-
csákány.
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #26468 üzenetére
Köszi, így úgy néz ki jó lesz, de update-kor nem okoz ez problémát?
-
csákány.
aktív tag
Van arra valami megoldás, hogy Warzone-ban ne kelljen minden egyes belépés után újra beállítani a "Display Mode"-ot és a "Render Resolution"-t, mert midig elállítódik?
-
csákány.
aktív tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy Warzone-ban az LC10-nél nem tűnik el, és nem is tudom törölni a zöld pöttyöt, úgy hogy viszont minden camo-t megnéztem? Sejtésem szerint az lehet az oka, hogy valamiért nem jelenik meg a "Psychedelic" kategória. Valaki tudna esetleg valami megoldást?
-
csákány.
aktív tag
válasz
Viiktor1989 #24770 üzenetére
Gyors ADS, nagy Recoil Control, jó mobilitás és Sprint to Fire time. Az Operator Foregrip-et Cronen Shark II-ra kicserélve pedig nagyon gyors ADS-e lesz kicsit a mobilitás és pontosság kárára.
Jobb Range és Bullet Vellocity, kicsit pontatlanabb, kissebb Recoil Control de jobb kezelhetőség. Kicsit rosszabb mobilitás, és ADS.
Válassz kedved szerint. Nem biztos, hogy neked az a prioritás, ami nekem. Én most éppen a másodikkal nyomom.
-
csákány.
aktív tag
Én is ez a "szörnyszülött" miatt nyúltam vissza a jó kis FAL-hoz, csak most hozzácsaptam a Groza-t vagy a FFAR 1-et. Még nincsenek kimaxolva teljesen, de így is soxor összehozok 10+ killeket plunderben egyedül úgy, hogy azért pár százezer van is a zsebben. A legbosszantóbb killeket viszont a MAC-10-től szenvedem el, közelről és középtávon is OP, ami azért fura egy AR-el szemben.
-
csákány.
aktív tag
Tegnapi warzone. Éppen ejtőernyőzök vissza a mapra, egyszercsak sz@rrá lőnek és meghalok. Nézem a killcamot, a gyerek kb 10m-el velem párhuzamosan, de pár méterrel hátrébb ugyanúgy ejtőernyőzik vissza, és gyakorlatilag folyamatosan a hátam mögé kb fél méterrel lő-találat nélkül, de mégis meghalok. Na itt egy kicsit kiakadtam. Ráadásul, mikor ismét jövök vissza, abban a pillanatban a földről távolról halál pontos sorozattal ismét kinyír valaki, na itt léptem ki. Mindegy minek nevezzük, de biztos hogy van valami a háttérben, ami manipulálja a meccseket, legyen SBMM vagy bármi.
-
-
csákány.
aktív tag
Csak a Warzone-t tolom, és nálam megoldotta a játék kifagyást és a kilépkedést, hogy Display Driver Uninstaller-rel levettem a legújabb drivert, és tiszta telepítéssel visszatettem az eggyel előbbi(456.38) nVIDIA drivert. Azóta mentem pár kört és minden f@sza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest