- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentolka
senior tag
Nem lehet ezzel ma játszani. Minden második játék megszakad a szerver kapcsolat miatt.
-
Mentolka
senior tag
Jó, elhiszem hogy nem csalnak (napersze), és én sem tartozom a pro játékosok közé. De akkor is, ilyen reflexei, meg lézerszeme nem lehet ennyi kisgyereknek.
A gép nem mondható rossznak, mert 1440p felbontásban 144Hz-en (minden natívan) 150 átlag FPS megvan. A net pedig Digi üvegszál.
-
Mentolka
senior tag
SBMM, meg skill, megafaxom
Nem vagyok egy kétbalkezes, de amit néha művelnek más játékosok, az minden csak nem emberi. Nem is értem, hogyan lehetnek ennyire pontosak, gyorsak, előrelátóak mások.
Az új kistérképen pedig szinte megmozdulni nem bírok, mert folyamatosan kilőnek.
Pl. ennek a fickónak akármelyik videójára folyamatosan a CSALÓ szó jön a számra. -
Mentolka
senior tag
Hello,
ÉS? Hogyan kell ezt megugrani? Játszanék, de ezen az ellenőrzésen nem jutok túl, mert nem kapom meg sz SMS-t...
-
Mentolka
senior tag
válasz
viperabácsi #27692 üzenetére
Foggalmam nincs. Miazakonzol?
-
Mentolka
senior tag
válasz
viperabácsi #27681 üzenetére
-
Mentolka
senior tag
Ha jól l átom, akkor 17:00-kor lesz vége a "karbantartás"nak.
-
Mentolka
senior tag
válasz
KaitouP #27587 üzenetére
ABSZOLÚT OFF
Már elnézést, de lehet, hogy kicsit túlreagálta a dolgot kettőtök. Mi volt abban a hsz-ben a "kocsmai"? Kb. hasonló reakciókat vált ki a topikba íróktól a jelenlegi helyzet, és - SZERINTEM - a kérdéses írás nem lóg ki igazán a többi komment közül.
Ettől függetlenül örömmel látom, hogy van "gazdája" a topiknak.ON
-
Mentolka
senior tag
NADE, az SBMM nem arrról szól, hogy elvileg veled azonos tudású játékosokkal rak egy meccsbe?
Tehát, az, hogy az ellent nem fogja a golyó, meg minden lövése csípőből fejbe talál 500méterről, vagy hogy szemtől szembe lövök bele 200sebzésnyit, de ő egyetlen lövéssel megöl majd továbbáll, az nem a tudásról szól. Igaz?!
Vagy esetleg a nálam magasabb szintű (ami nem nehéz) játékosok mind ilyeneket tudnak?
BR-t szoktam tolni a nagy pályán (mert a Rebirth-ön esélyem nincs életben maradni 2 percnél tovább), és általában 2-5 kill-em van meccsenként. -
Mentolka
senior tag
válasz
nyul105 #27496 üzenetére
pl.: a Digi által biztosított eszköz (ami a bejövő üvegről fordít rézre) csak korlátozott képességű wifi-vel rendelkezik. A kábeles portjainak nem ismerem a képességét, de a wifi 100Mb-es, ha jól emléxem.
Nekem kábelen van utánakötve egy Asus RT-AC65P router, ami gigabites UTP csatlakozókkal rendelkezik, és a wifi-je is 1750Mbps sebességú is lehet. -
Mentolka
senior tag
"narancssárga négyzetek baloldalt" - ez mit jelent? Néha én is szoktam látni.
-
Mentolka
senior tag
De mi az hogy ingyenes? Én majd 20.000Ft-ot fizettem a játékért.
-
Mentolka
senior tag
A frissítés óta, ha Verdanskban gázgránátot dobnék (Q - tactical?), kidob a játék:
DEV ERROR 5573
Rendkívül idegesítő... -
Mentolka
senior tag
Én 60-70FPS körül értéket szoktam látni a következővel:
Ryzen 1600x, 16GBRam, RX580Nitro 8GB, 1440p144Hz 32"monitor
Natív felbontásban játszom (1440p, 144Hz) és igazából semmi nincs kikapcsolva a játék beállításaiban, ha jól emléxem, akkor az árnyékok vannak levéve. -
Mentolka
senior tag
Hello,
Az új BattlePass 2400CP. Nekem 200CP-t sikerül összegyűjteni a Season2-alatt (pedig végignyomtam).
Most hogyan tudom megvenni az új BP-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged