- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
Heti 100 óra játék alatt hidd el, neked is lenne egy-kettő ilyen killed...
Tegnapelőtt lőttem egy olyan killt, hogy én se hittem el, a maradék 99%ban meg mellélövök...
Streamjét nem nézem, ott lehetne latni, hogy milyen arányúak az ilyen lövései.
Ajánlom figyelmedbe egy quake pro (pl rapha) videoit, embertelen reakcióidőkkel. Bajnokságon, szóval nem csalnak...
Vannak ilyen emberek, akik pixelt vadásznak lazán.
Az, hogy mennyire fair ha ilyenekkel kerülsz össze? Kis arányban kellene. -
Pro!Petya
addikt
Kipróbáltam amit mondtál , de totál kapufa sajnos.
Próbáltam Default beállítással a vga-t és még alacsonyabb órajelen is.
(cfg is beállítva)Mintha kötélen rángatnának vissza mikor ez a fosch villog.
Amúgy gondoltam hogy hasztalan lessz ,mert ez server issue szerintem.
Érdekes módon éjfél után , hajnal 1-2-3 körül fogjuk rá játszható, pedig az én oldalamon nem történik hw/sw változás.Na mindegy így is több energiámat/időmet emésztette fel mint amennyit érdemel szval hagyom egy időre. Szerencsére van rengeteg más játék ezenkívűl ami játszható is
-
Pro!Petya
addikt
Majd ránézek akkor Default vga-val vagy még jobban annál is jobban visszaveszem...
(Már így is UV -val használom , de akkor legyen)
Ez ha ne adj isten működik, akkor is milyen már? Majd 10 game van fent, aztán profilozgassak csak emiatt..
Na mindegy holnap , azaz ma ránézekAmúgy hallod, írni akartam hogy 100% hogy van benne valami prio a CP-s emberek meg azok között akik csak megvették aztán egy petákot nem költenek rá.
Asszony is mondta h hagyjam a francba mert csak akkor vagyok idegbe mikor ezzel "játszom". Csak hát nem érti hogy nem az kúr fel hogy a játékkal játszom, hanem hogy maga a játék nem engedi hogy játszak vele. -
Laby
őstag
Igen, itt mindenki csal.
Nemrég jöttem rá, hogy két kiadása van a Warzone-nak, sajnos Te azon pechesek közé tartozol, mint a barátom akiknek a bugos verzió jutott. Sajnos Nektek sokszor előfordul, hogy hamarabb lősz, csak fejbe lövöd 82 golyóval és az ellenfél megfordul kettőt a bokád mellé lő és meghalsz. 1 méterre előtte robban, mégsem tudod stunolni, de 3 falon keresztül 2,5 km-ről Téged tud az ellenfél...hihetetlen. Rengeteg ilyen bugotok van, és Ő próbált már mindent de sajnos nincs rá megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest