Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
Pro!Petya #9883 üzenetére
Pár napja nekem is volt egy ilyen meccsem
Nem hiszem hogy ha a BF-ben meg tudták oldani hogy a játékosok elsősorban a feladatokra koncentráljanak akkor itt miért nincs olyan játékmód ami jobban jutalmazza a foglalásokat, védéseket. Próbáltam már én is hogy leszarom a feladatokat de pár perc elteltével nem tudtam megállni hogy ne menjek foglalni.
-
Corpuscle
őstag
-
Pro!Petya
addikt
Teljesen igazad van!!
És még sokat mondtál a 3 perccel ....
Ilyen minimális kill/pont mennyiség mellett minimum 3x annyira kéne megemelni a vtol/chopper -ért szükséges killt.
Abszurdum egy fps játék ahol a spawnkill sorozatban megtörénhet.
Shipmenten mindig van egy etap mikor 6-7x insta halált kapok...
Legalább ez a nyomorék brigád berakna már csak 0,5sec spawndef-et akkor élhetőbb lenne, de nemNem azért de régen egy ilyen COD2 mennyivel egy összeszedettebb játék volt minden szempontból a mai AAA-s címek mellett??!
teljesen elkorcsosult a játékos bázis és a játékfejlesztők is , és a legszebb hogy a kettő egymást húzza. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Casanova* #9884 üzenetére
Tegnap végig ilyen
"csapatom"...f@szt, emberek voltak velem.
PL Shoot-on Domination alatt a "C"-nél 3-an álltak az asztalon Mid-en mikozben gyakorlatilag mögöttük 2 méterre volt a foglalandó pont.
Azt is tegyük hozzá hogy HC HQ vagy DOM mellett nem olyan könnyű szedni a pontokat ha körülötted a másik 9 TDM-et játszik és közrefogják a foglalandó pontot mivel ott a legkönnyebb killt szerezni. De nem nagyon érdekel én beáldozom a KD-m mert a win az win(#9885) Corpuscle
A jutalmazás rendszert legalább elleshetnék másoktól ha maguktól ennyire suták egy ilyen alap dologhoz.
BFV-ben ha meccs közben objective-t csináltam, akkor mindig toronymagasan vezettem a scoreboardot közepes kill mennyiseg mellett is, hiába voltak csillió killes csapattársak szépen ott figyeltek alattam mert ott legalább ez az egy ami működik, nah jah meg még a grafika rendben van de kb ennyi is. -
Corpuscle
őstag
Egy Cod valahol mindig is erről szólt, elfogadom. BO4-ben láttad volna a rakétát. Itt, ahhoz képest egy visszabutított valami. A killstreak nem zavar. Az inkább, mikor hasalok a ponton, a csapattárs meg képtelen odajönni 3 méterről. Mióta nem feltétel nélkül rohanok foglalni, azóta vissza is esett a W/L arányom. Ritkán jön össze olyan csapat, ahol 3-4 ember a feladatra koncentrál. Nem egy kör volt olyan, ahol "B"-re egyik csapat sem ment be, vagy 5 percig foglalni. A K/D mindenek felett.
(#9887) dombi81: Én sem sokkolom magam ezen, elfogadtam. Próbálok alkalmazkodni, élvezni a játékot.
-
csƵ
addikt
válasz
dombi81 #9887 üzenetére
Azt vettem észre, hogy konzolon sokkal összetartóbb a csapat. Tegnap játszottunk asszonnyal split screen-ben csak konzolosok ellen és a domination valamint a hard point játékmódok tökre a lényegről szóltak, nem az eszetlen öldöklésről. Pedig Rust és Shoothouse mapok voltak.
Mondjuk az is érdekes, hogy Shoothouse domiban, 3-an voltunk 3 pontra a 6 ellenfél ellen. Nem értem az ilyen összesorsolásokat. -
dombi81
senior tag
válasz
Corpuscle #9885 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy a játékosok számára mindig fontosabb lesz a K/D arány. Ezen nem lehet változtatni, emberi tulajdonság. Mivel a legtöbben nem egy összeszokott csapatban játszanak, hanem a legtöbbször magukra vannak utalva, így ennek ellenkezője tisztán megvalósíthatatlan. Megint mások csak a feladatok megvalósításával törődnek, így szinte elvárhatatlan, hogy mindenki a csapatért létezzen egy adott lobby-ban. Ezt a témát én már hosszú évek óta elengedtem, nincs értelme ezen küszködni. Játszom a saját örömömért.
-
csƵ
addikt
válasz
Corpuscle #9885 üzenetére
Egyedül az IW a hibás. Egy nyamvadt TDM meccs 75 killig tart. Ez egy vicc.
Jó, hogy erre mennek az emberek a többi játékmódban. Kb. 50 szintig én is ilyen voltam. Meg aztán rohadt kevés pont jár a feladatért.
A killstreaket meg úgy ahogy van, kivenném az egész játékból, mert vicc, hogy valaki 3 perc után 6 killel már küldi a légi támogatást. Tegnap egymás után HATSZOR!!! haltam meg emiatt a nyomorult repülő miatt. -
Corpuscle
őstag
válasz
Pro!Petya #9883 üzenetére
"Mondjuk a játék is elmegy a picsába, mert aki játsza az adott módot legalább jutalmazhatná, nem csak kibaxott kill vadászokat"
És ezt tovább erősítették azzal, hogy a killstreak kill is azonos pontértékű (egy ideje), a "sima" öléssel. Próbaképpen indíthatnának olyan módot, ahol a foglalás többet, az ölés kevesebb pontot ér a jelenleginél. Lehet sikeres lenne.
-
venom8888
őstag
A Gamestar on olvastam,de torolhettek a hirt,mert nem talalom, kaja szunetben meloban olvastam. Most meg nem talalom.
-
Buster17
addikt
Hali! Megváltozott a nevem a játékban. Hogy tudom vissza állítani?
-
venom8888
őstag
A héten jon a BR mód
-
csƵ
addikt
Az MK2-nek mi az értelme? Egy lövéstől sose halnak meg, kettőre meg nincs idő. Most akartam fejleszteni, de így nincs értelme, a magas pinggel meg még úgyse.
-
Corpuscle
őstag
A happy hour módosult frissítés óta? Tegnap nem voltam partyban és jelezte a 2xp-t.
-
Deck
titán
Másnál megy a játék?
-
KaitouP
nagyúr
CharlieINTEL: az 5 legjobb Striker 45 class: [link]
-
Land
veterán
Barátok eltűntek. Mostanában.
-
ates2
senior tag
srácok másnál van olyan para grafikailag,hogy a távóli dolgok el vannak mosódva stb ?
házak,fák -
dombi81
senior tag
válasz
spanglee001 #9843 üzenetére
Akkor mutasd meg hogyan, mert nem lehet kiválasztani.
-
BandiHUN
veterán
válasz
spanglee001 #9843 üzenetére
Ki sem kell választani,csak az adott operátort,lehet párhuzamosan csinálni egy kijelölt misszióval a régi helyen!
-
ates2
senior tag
Amúgy nekem is visszaállt FOV 66-ra meg nem fullscreenbe indult a game,mostani update után...
-
GAbre
veterán
Másnak is eltűntek az operátoros chalangek?
puffy Köszönöm. -
pulffy
őstag
Kinek volt az a igen okos ötlete hogy Rust Dom. megcserélték A és B pontot...
mikor bemondja hogy enemy foglalja B, A-ra futok, mikor A mond B-re futok...
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #9834 üzenetére
-
soo277
őstag
válasz
laragirl83 #9834 üzenetére
Az derék,azt nem robot mi?
-
Tomko78
őstag
Cod már csak ilyen , mire jön az új már esetleg normálisan fog futni
de félek jön egy újabb javítás megint rossz lesz , mint amikor jött ez a season pass 2 és a chill meg riva tune fps szabályozást kinyírta , azota a vsyncel tudok csak fpst szabályozni , hogy ne legyen feleslegesen 200-300 fps
-
Tomko78
őstag
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dragon3000 #9815 üzenetére
Pontosítva az utolsó 10GB-os frissítésnél állította el ezt a kettőt, előtte nem volt egyszer se változás.
-
Deck
titán
válasz
Dragon3000 #9815 üzenetére
Viszont olvastam több olyat, hogy hiába ment a nem-re akkor is resetelte.
-
dunc
nagyúr
Minden kurv@ frissitéskor elàllitja a felbontàst stb.
-
soo277
őstag
válasz
craftsman01 #9809 üzenetére
2080ti m van,peccs elött,tűéles minden,de had ne kelljen mondanom,ez ahhoz késpest okádék
-
Laby
őstag
válasz
Chris1983107 #9767 üzenetére
Nyilván valami játékhiba volt a visszajátszás alatt.
49/41 stat-al így látatlanban eléggé meglepne hogyha csalna a srác... -
venom8888
őstag
Hasznal valaki MSI afterburnert? Mert en igen,es a baj az,hogy hiaba van berakva,hogy mutassa a min,max fps-t, nem mutatja,sem a ventilator sebesseget sem. Ennek mi az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest