- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Charm-ok (="kulcstartó") és stickerek (=matricák) ha jól emlékszem külön vannak véve BOCW és MW fegyverekre (de amikor nyílik bármelyik kategóriában új, akkor nyilván minden fegyvernél villog a new indicator...), tehát el tudom képzelni, hogy WZ-ben BOCW fegyverre nézted és BOCW-s charm-od nincs még.
Vagy van valami minimum levelje a charm-rakásnak, amit eddig nem figyeltem.
-
-
Acheron
őstag
HC -ben amikor a field upgrade feltöltődik, vagyis aktiválható, ad egy jelzőhangot. Ezt a játék hevében elég nehéz kiszúrni, így marad, amit oriic is írt, néha érdemes rápróbálni.
(#6970) Tomko78: Egér makróval tetted sorozatlövővé?
(#6993) Casanova*: Le kell támasztanod a fegyvert. Épületek sarkánál, mellmagasságban lévő fedezéknél a program jelzi, hogy hol tudod ezt megtenni. Nem tudom, mi a default billentyűje (nálam Y + spec egér gomb), a Keyboards & Mouse / Weapons & Equipments beállításoknál meg tudud nézni: Weapon Mount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged