- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
redhunter #27766 üzenetére
Ez a módszer valóban működik, a meccs után van egy rövid időszak, amíg ki lehet lépni a lobby -ból, és újat indítani. Így elkerülhető a kifagyás.
Workaround -nak jó, de ettől még szégyen, hogy egyrészt ekkora baki bekerülhet a játékba (egy COD játék multijából egy teljesen másik COD játékba csatlakozik meccs végén), másrészt hogy egy ilyen kaliberű bakit napok alatt sem sikerül orvosolni.
Sajnos a pénzhajhászás jegyében teszteletlenül kiadott módosítások tömkelege nem azonnal, csak hosszabb távon üt(het) vissza a kiadóra és fejlesztőre, és amíg nincs igazi konkurencia, még ez sem biztos, így ezt is megtehetik.
<Irónia ON> Végül is nem az ő dolguk, hogy kiszolgálják a vevői igényeket, hanem a vevők köszönhetik meg, hogy egyáltalán használhatják eme remekműveket </Irónia OFF> -
csibe1
addikt
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
redhunter #16365 üzenetére
+1 Ezer éve ilyenek a tracer pakkok. (Engem mondjuk egyáltalán nem zavar ha használja valaki. Inkább röhögök csak ha pl: pink traceres M4-gyel tolja az adott user
)
Leet-nél nem az első eset, hogy nem pontosan, vagy hiányosan idéznek dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy a Reddites hozzászólások között van olyan aki azt írja, hogy inkább zavarja a megvett tracer bundle, mert nem lát rendesen.
LOL még hogy pay-to-win...
-
dombi81
senior tag
válasz
redhunter #8426 üzenetére
Annakidején hobbyból, amikor még volt időm és nem szerepelt család kiemelten a piedesztálon, én is elég jól játszottam, benne voltam az első 10 playerben a COD Ghosts-ban, ami a multit illeti.
Viszont ha engem ezért fizetnének, hogy játsszak, persze van az a pénz amiért csinálnám is biztosan, ma már, a mostani eszemmel nem vállalnám. Idővel annyira bele lehet fásulni, hogy az nem igaz. Félreértés ne essék, nem hasonlítom magam senkihez, abban az időben jól ment, más dolgom nem volt, csak az az egyetlen egy. De jobb ez így hobbyszinten. Sokkal jobb. -
dombi81
senior tag
-
dombi81
senior tag
válasz
redhunter #6551 üzenetére
Kínlódnak, mert vagy a konfigurációjuk gyengébb a kelleténél, vagy még e mellé társulnak különféle bug-ok. Sajnos azt kell megérteni, hogy ezt a COD-ot messze fölé lőtték a minimum elvárásoknak. Ezt vagy elfogadja valaki, vagy nem és közben értelmetlen szélmalomharcot űz. Biztosan van aki full hd beállítások mellett is élvezi, rizsás grafikával. Neki az megfelel, és erre nem is tudok mit mondani, hiszen így van jól. Játszik az ember. Viszont ha beszaggat a game, magasabb felbontáson, produkálhat különös jelenségeket. Ez lehet az, ami idegesíti a legtöbb delikvenst. Rosszul van optimalizálva a program, ez tény, de ez már része az üzletnek.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
redhunter #2165 üzenetére
Tudom ám.
Szerintem egy 6-7 óra elég, persze nem baj, ha hosszabb, csak ne legyen unalmas.
(#2166) k-adi: Szerintem a mi problémánk az, hogy az Acti még azoknak kedvez, akik fű alatt szerezték be a játékot vagy trükköznek, a többi normális vásárlót meg várakoztatják, mikor töknyóc lenne ha már őket is engednék játszani.
A spoilerezést meg még csak véletlenül se kezdd el.
-
-
Laby
őstag
válasz
redhunter #1101 üzenetére
Ha ugyan az a periféria, akkor nem látom hogy akkora unkorrekt lépés lenne. Főleg, hogy ezt előre tudni lehetett. De ebbe ne menjünk bele, mert jó néhány oldalon keresztül elmondták már az emberek a véleményüket.
Egyszerűen csak én nem értem így a hozzáadott értékét a dolognak. -
KaitouP
nagyúr
válasz
redhunter #866 üzenetére
Arányaiban ebben a részben sem campelnek többen mint bármelyik CoD játékban, vagy úgy általában bármelyik FPS játékban.
Itt, a Modern Warfare esetében csupán az más, hogy a realisztikusság "jegyében" kialakított játékmenet hozzá magával azt, hogy nem éri meg úgy rusholni, ahogy azt megtehette a játékos a korábbi részekben.Másrészről pedig az, hogy a Team Deathmatch és Domination játékmódokon kívül kihal más játékmód, nem igaz. Konzolon bőven 1 évvel a játék megjelenése után találsz játékost bármelyik játék módra, egyedül a PC mint platform, kakukktojás, de az az alig pár ezer fő, aki ezen a platformon megveszi a játékot, sajnálatos módon így oszlik el.
Ezt a jelenséget maga a cross-play sem fogja megszüntetni, de ha a PC-s játékos hajlandó kontrollert ragadni, akkor csatlakozhat a legnépesebb játékosbázisba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest