Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico45
őstag
Overgrown-t szeretném! Szerintetek lesz?
-
-
lacus83
senior tag
válasz
mcwolf79 #9193 üzenetére
Miért is nem? Azért mert van a pálya közepén egy torony ahonnan kempelve mind a 4 sarokba lehet lőni? Mesélj még.
A legutóbbi patch óta kB fél órát nem tudtam tolni,mivel össze fagy,ledob a server, kidob a játék stb. Részemről instant shift del lesz a cucc,ha nem csinálnak valamit ezzel.
Ha pedig jön a BR hiába is nevezik War Zonenak, az pedig egy időzített bomba bug lesz.Pedig eddig elég jól elvoltam a játékkal. Kár érte.
-
mcwolf79
veterán
Ez a Rust nagyon adja. Nem olyan agyatlan és random , mint Shipment.
-
Acheron
őstag
Nos, családi okok miatt kissé elmaradtam az olvasással - most értem a végére a felszaporodott kommenteknek (thanks season 2
) Megvettem a Pass -t, de sajnos úgy néz ki, a fenti ok miatt csak hétvégenként lesz egy - két órám játszani a következő hetekben
Remélem, ki tudom majd tolni, mire véget ér.
Amennyire látom, részben bejött a jóslatom (pl Rust), a Terminal pályát még hiányolom. De úgy olvastam, van Scrapyard (azt is szerettem, sok Chopper gunnert hívtam ott anno az MW2 -ben), de ezt nem nagyon látom a normál játék pályák között. Tényleg csak a GW -ba került be?
Ellenben üdvözlendő, hogy a HC módban megjelentek új (a normál módban régi) pályák, mint pl az Euphrates Bridge és az Aniyah Pallace. Jó az irány, remélem előbb - utóbb minden pálya átjön HC -ba is (tartom, hogy ebben a játékban a HC mód a normál mód, a "normál" módok élhetetlenül le vannak gyengítve fegyverügyileg, számomra játszhatatlan, sajnos)
Yah, és persze az a tipp is bejött, hogy most mindenki Ghost...5 -ből három csapatárs...
Szellemes... -
pulffy
őstag
Mire jó ez a regiment clanosdi?
-
-
rol33
aktív tag
üdv, valaki nem olvasott róla esetleg, vagy nem tapasztalta hogy az új update óta, bármit állítok a grafikán 100fps fölé nem megy, ráadásul picit darabosan is megy a játék, sajna így jóformán élvezhetetlen...előtte semmi gondom nem volt a játékkal...
-
venom8888
őstag
Nem tom mi van,de megint kb 30-80 fps kozott van a jatek. Full Low on minden. Nem vagom, minden Update utan az fps befosik. Atlag fps em 30-60
-
hirannor
csendes újonc
Sziasztok!
Embereket keresek, akikkel néha játsztogatni lehetne
BattleTag: HIRANNOR#21922 -
Land
veterán
válasz
Dragon3000 #9155 üzenetére
Folyamatosan kidobál utolsó patch óta.
-
ates2
senior tag
válasz
nincsnév007 #9158 üzenetére
ja ja,de meg van a "friends with benefits" az nem tudom minek irták át...
-
soo277
őstag
Na holnap délután ütközet?
-
Land
veterán
Mostanában kidob a játék BLZBNTBGS000003F8 hibával. Mi a megoldás?
-
ates2
senior tag
kiszedték a basic GW-t ? :p
Vagy én vagyok vak,hogy nem találom... -
stuka20
senior tag
Aki holnap, azaz vasárnap jön/jönne shield camo partizni, legyen szíves írjon nekem privátban vagy Decknek vagy a ph discord szerverére, hogy tudjuk mennyien leszünk végül. Ilketve, hogy mikor érne rá időben. Köszönöm.
-
venom8888
őstag
Ha 200 fös lesz a BR,lesz vagy 40 fps
-
KaitouP
nagyúr
OFF: írtam pár sort a tegnap megjelent PS4-es Back Button Attachment kiegészítőről, mely okosabbá teszi a kontrollerünket - ha valakit érdekelne a tapasztalatom, itt olvashatja: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #9146 üzenetére
Amilyen gyorsan tiltja és bannolja az Activision a témával foglalkozó videósokat, úgy szerintem 1-2 hétnél tovább nem kell majd rá várnunk szerintem.
-
PC-re be lehet most valahol szerezni kedvezményesen?
-
Bivaly26
tag
Sziasztok!
Ma tettem a gépembe Amd R7 260x helyett egy RTX 2070 et!3x az fps szám eddig 45-50 volt low grafikán!Az lenne a kérdésem hogy feltettem a legujabb drivert de inditásnál mindig kiírja tegyen fel frissebb drivert ami oldalt ajánl ott régebbi van fent!Most úgy inditom hogy nem teszem fel és továbblépek!A játékba nincs frissítve hogy ez a legujabb!442.19 van most fent.Gondolom nem gond?
-
BandiHUN
veterán
Eszméletlen sok van normálon,azt én is észrevettem.WH-s.Feljebb egyébként múlik a dolog,pár jobb kör után már normálisabb,de profibb ellenfeleket ad.Egyébként nem tudom,érdemesebb-e kilépni,vagy hagyni a csalós kört,de szerintem a kilépés csak jobb rangsor alapján,mert ilyen körök visszatolják az embert a "szemétbe".Teljesen más nevesebb klánok játékosaival egy lobbiban...sokszor "ismerek meg" streamereket is,a múltkor emlegetett csajszival is toltam már több kört(cross-on játszok,ez megintcsak csökkenti a csalók számát,vegyes lobbi),HC-n teljesen jól hat a füst,a kemp,stb,hiába nincs killcam,tökre tudom,miért szúrnak ki/kések a reakcióval.Nincs prefire egyáltalán.
-
BandiHUN
veterán
Cold Blooded+Ghost perkeket használj,és nem lesz gond,sőt nyugisan le is lőheted a repülőt,helit,főleg FMJ-vel,de amúgyis jól sebzi,riflével is 2 tár.Néha még jobb,mint a rakétavetővel,mert az első rakétát automatikusan kivédik a nagyobb streakek,és csak kettő lehet nálad,szóval csak raksis lelövéshez 1x halni kell/ládából töltés.
Kis killstreakek 1 tárból megvannak,papírcuccok,de rohadtsokat számít,a csapat foglalkozik-e vele. -
csƵ
addikt
Most nyomtam egy 10/30 K/D kört, aminek a fele helikoteres meg repülős halál volt. Kb. 10x egymás után 2 mp-en belül meghaltam. A leadernek 62 killje volt. Esküszöm full lámának érzem magam néha.
-
nincsnév007
addikt
nektek megy a játék? folyton azt írja update completed succesfully és nem indul el
-
csƵ
addikt
Nem tudom, mi van ma, de a 60ms játszhatatlan és rengeteget akad a játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megerősítve, hogy 200 fős lesz a Battle Royale
szerk:Pletyka szerint ma este 7-től jön a Warzone.
-
KaitouP
nagyúr
Az Infinity Ward fejlesztői megerősítették hogy a színezhető név nem feature, hanem bug, sürgősen dolgoznak a hiba elhárításán: [link]
-
stuka20
senior tag
válasz
venom8888 #9089 üzenetére
Akkor, a játékon belül ugye alt+z és menj a "Nagy pillanatokra". Nekem ott valamiért a gránát killjeimet részesítette "nagy pillanatoknak", de azért volt más is. Elég sok mindent be tudsz kapcsolni, hogy miket mentsen le.
-
ates2
senior tag
ezek a színes nevek gecire idegesítőek...arról nem is beszélve,hogy a trappolást sem hallani,jó lett ez a patch...
-
Villa7
tag
Igazából annyira nem izgat úgy se látszik meccs közben, ahogy írtátok.
Az viszont új, hogy megdobtam késsel a csávót hátba és csak hitmarker.
-
Villa7
tag
Igen billentyűzeten beírom a név elé, hogy ^2xxx és azt írja hogy illegál karakter, mindegy hogy regiment vagy barracksba írom
-
Villa7
tag
Hogy színeztek nevet?
Hiába irom elé a ^2 vagy bármi azt írja illegál karaktert tartalmaz -
dombi81
senior tag
válasz
laragirl83 #9103 üzenetére
Gondoltam, nem is neked szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest