- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
Tévedés. Nem játszom vele folyton. Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni?. A megjelenés óta semmi új pálya a HC és Normal játékmódhoz nem jött ki (Shipmet-Rust elhanyagolható, a Vacant egyedül ami ér valamit). Ha tetszik ha nem, ez a helyzet, épp ezért nem játszik vele az ember egyfolytában, maximum az a 3-4 fórumozó, akik körömszakadtáig odavannak érte.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Itt a baj csak az hogy neked billentyűzettel és egérrel nem szabadna kontrolleres ellenfeleket kapnod, csak olyat akik olyan vezérlést használnak amit te (kivétel, ha van valaki a party-dán aki tőled eltérő vezérlést használ). Ezért input alapú a matchmaking. Szóval így lassan 5 hónappal a megjelenés után meglehetősen gáz hogy ilyen bugot tartalmaz a program.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81
üzenetére
Nem az, maximum neked. Lehet itt az ido hogy letedd kicsit a jatekot es mas utan nezz, aztan fel ev mulva nezz vissza hatha osszejon annyi uj palya ami neked is eleg.
Viszont tudom, hogy nem teszed ezt meg, korabbi hozzaszolasaidban is ekezted a jatekot hol jogosan, hol nem es megis folyton jatszol vele.
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nekem a mai napon hajnalban lett bizonyos hogy a kontrolleres ellenfelek ellen lényegesen könnyebb nyerni. A crossplatformot ilyentájt bekapcsolom mert lehetetlen reggel 4kor a ruszki iskolába induló srácokon kívül PC-s játékost találni,és általában nem vágyok a 150es pingű laglények társaságára. Tehát indítottam egy krosszplatformost , és már a meccs indulása előtt láttam hogy rajtam kívül mindenki controlleres konzol accounttal , így kiváncsian vártam hogy mi lesz ebből mivel ilyen homogén elosztásra nem emlékeztem eddig. Javarészt csak HC FFA -t játszok , azt gondoltam hogy az automata célzójuk ellen sok esélyem nem lesz , lévén majdnem minden hit instakill egyben, de a valóság az lett hogy majdhogynem simán hoztam a 30 killt , a 2ik hely kb 10 killel jött mögöttem.Egy átlag péntek-szombat-vasárnap jó ha napi egyszer kétszer becsúszik egy első hely, PC-sek ellen.Mozgékonyságban toronymagasan egy kontrolleres fölé lehet kerekedni , ami ebben a játékmódban sokat számít pl a melee is azonnal öl egy core partihoz képest , de azt vettem észre hogy kontrollerrel nem tud olyan gyorsan fordulni mint pl én egérrel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81
üzenetére
"Normál és HC játékmódban nem érkezett az égvilágon semmi. "
Pontositsunk:
Teljesen uj palya nem jott ide az teny, de azert kaptunk:
Crash
Vacant
Shipment
Rust
Atlas
+Khandor is jon.Amugy milyen modokat jatszol? Mert en dominationt meg neha Kc-t es siman tolom az osszes palyab ami a jatekban van. (Shipment kiveve onnan azonnal lepek
) -
Deck
titán
Előbb a játékba megállt mindenki egy pillanatra, majd teleport.. Latency: 999 (most lement 250-re)
Erre szavak nincsenek.. Játszhatatlan..
-
dombi81
senior tag
Normál és HC játékmódban nem érkezett az égvilágon semmi. Ha sértőnek vetted a kocka kifejezést, sajnálom, nem annak szántam. De elég kockának kell lenni ahhoz, hogy a meglévő kevés számú map mellett, valaki éjjel-nappal csak azt tolja. Nyilván azt fogja, mivel más nincsen.
-
Deck
titán
Ha valakinek túl jó a K/D-ja és változtatni akar rajta, ajánlom neki Shipmenten a JOKR-t és a PILA-t.
-
dombi81
senior tag
Szerintem még nem is volt COD, amelyikben ennyire kevés pálya volt, mint ebben. Vélhetően arra ellensúlyoznak, hogy a sok kocka ellesz majd hosszútávon a Rust-tal és a Shipment-tel. Ez így brutálisan szegényes.
-
Casanova*
veterán
Aki nagyon unja a kempereket,az menjen CDL Promódra játszani! Na ott alig vannak kemperek,ott mindenki rushol,darál. Csak itt nagyon jók vannak,tudni kell itt játszani.
-
BandiHUN
veterán
Bocsánat,uraim,tényleg erős voltam...
Nem szokásom az ilyesmi.
Felcsesződtem és kész.Valóban sok jó konzolos van,és nem csak puskacsővégre valók.
-
Laby
őstag
Majdnem mindenben egyetértek. Nyomom megjelenés óta, még egyszer sem idegesített fel hogy csalóval találkoztam volna. Soha egy CoD részben nem volt messze ennyire kevés csaló, mint itt. Konkrétan egyet sem tudok felsorolni, de biztos volt aki WH-zott csak nem látszott és nem érdekelt. Mindenesetre egy köröm sem volt még azzal szétcseszve, hogy jönne egy aim-os barom, vagy valaki aki nagyon túltolja a WH-t.
Akik csalók miatt sírnak azok 90-95%-ban csak indokolatlanul rinyálnak, és nem jönnek rá hogy hangosan futnak, ugyan oda helyezkednek állandóan, látszanak az UAV-on, vagy egy csapattárs adja le az infót, vagy csak 40x ügyesebbek nála...stb.Viszont a XIM az miért cheat? Mármint engem nem érint mert PC-n játszok, de ha egy olyan játékról beszélünk ahol nem támogatott az egér-bill ott oké, de itt ahol legálisan is játszhatnak egérrel meg billentyűvel, akkor nem mindegy hogy XIM-en keresztül, vagy nélküle játszik egérrel?
-
Deck
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
"A játék ott kezdődik,mikor már csak PC-sek vannak a lobbiban"
Aha, persze.

Nagy az arcod azért.. De a 10 killek se mennek. Átlagos Konzolosok ellen könnyebb neked hisz sokan tv-n játszanak nagyobb input laggal stb míg te monitor, nagy fps stb.. Ha meg kikapcsolod gondolom te vagy az utolsó a PC-sek között. Ekkor meg jön a mindenki csal dumád. De legalább így királynak hiheted magad
-
Corpuscle
őstag
Ha már fejlődés. Lvl 100 környékén ~50.000 xp a szintlépés. Nekem úgy rémlik, a korábbi szezonban ennyi xp a lvl 150 magasságában kellett.
-
BandiHUN
veterán
Hmm...lehet unjuk a konzolos szenteskedést,a tapasztalatokhoz képest?
Én egyébként szeretek a konzolosokkal együtt játszani,mikor funolok,még egész jól viselem a sok belevinnyogást,meg ugatást is,mert tényleg az átlagos konzolos pont jó puskacsővégre...de ennyike
A játék ott kezdődik,mikor már csak PC-sek vannak a lobbiban.És nem ÉN döntöm el,a játék mondja ezt.Persze aki sose jut feljebb,az oké.Az azt hiszi,a szintjén király,és nincs más... -
Deck
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hagyjuk már ezt az autoaim meg aimassist baromságokat. Mikor a legtöbben kikapcsoljuk és az alap is kb semmit se ér., az erősebb meg tönkre teszi a játékot.
Attól, hogy az ismerőseid xim-el futkoznak és így csalnak amihez gratulálok az egy dolog. A többség kontrollerel játszik és ha le lő nem csaló vagy az aimassist miatt van.
Mi van a 148.as szintel? Többet játszik mint te, ennyi.
Durva calling cardokat se nehéz szerezni..
Nem értem ezt az állandó rinyát, kifogásokat itt. Toxic-abb ez a topik mint a twitter, reddit, facebook együttvéve."Pedig a PC-sek amúgy a jobbak"
Hát persze.. Mint mindig
-
BandiHUN
veterán
Elég sokan durvák PS-en,túlságosan is,ezt én is észrevettem HC-n(simában nem furamód gondolom ott a több skuló miatt nem dob annyit az autoaim),és meglepően sok a konzolosok közül,akinek extra dolgai vannak,emblémák,cardok,amiket nehéz megszerezni,most is volt egy kétfős brigád az utolsó körömben,148 és 141.szintűek
De sok ilyen van.Pedig a PC-sek amúgy a jobbak,nem véletlen,hogy vegyes lobbiból full PC-sbe visz fel minden nap.Mégis a konzolosok vannak "kigyúrva"...Egyébként szinte minden off ismerősömnek van ximje.Nincsenek illúzióim... -
Deck
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
"múltkor a ps-en kikapcsoltam a crossplayt és tdm-en a killcamban hogy látszodot hogy milyen sokan ott ximet használnak, meg olyan hogy ps felhasználok csak campelni tudnak mert az egész meccs csak egy kemper zona volt"
Persze mindenki xim-ezik és campel. Mi is innen akik PS-ről nyomjuk, pont így játszunk. Sőt, megvettem a campes skin csomagot is

"úgy tűnik hogy xboxosok kevesebbje kempel."
Mivel a box felhasználók sokkal, sokkal kevesebben vannak mint a ps-esek, így hiheted ezt.
Mindenesetre jó tudni, hogy mindenki csaló vagy kempel. Csak az itt a topikban lévők nem persze.
-
BandiHUN
veterán
válasz
s.bala31
üzenetére
Mediceltem én is BF-bem+pont,bár nem vetettem meg azért a fegyvereket
De szárazföldi patkány voltam,korábbi BF-ekben jól ment a helizés is.De ott toltuk azért csapatban.Itt ez lényegében csak fegyót húzni kell,support nem kell,mert ott a ládák,killezni nehéz,mert rengeteg a sniper,aki járművet talál,az istencsászár,értelme az egésznek semmi.5 perc kutyagolás,ha nem lőnek le spawnon,valami objektíváig,hogy aztán ott lőjön le a sniper vagy a tank.És néztem a meccseken a statot,tényleg pár killje volt mindenkinek,kivéve azt a 2-3at,60-nal.
Ma visszamentem este inkább HC-re shotit meg M13-at húzni,előbbit Shipment-en,utóbbit Rust-on,egész jó volt. -
s.bala31
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
BF1-ben szinte csak operationst játszottam nagyon bejött, az kb hasonló mint itt a GW, de valahogy ott a játékosok próbáltak a feladatra koncentrálni és nem csak a killre mentek. Persze másképp is jutalmazott a játék mint itt, ha sikerült elfoglalni vagy megvédeni egy pontot. Amikor kezdtem ott volt olyan köröm hogy 2-3 killel zártam, de idővel bele lehetett jönni és már 30-40 is összejött. Itt nem tudom mi tenné élvezetesebbé ezt a játékmódot...
-
nincsnév007
addikt
múltkor a ps-en kikapcsoltam a crossplayt és tdm-en a killcamban hogy látszodot hogy milyen sokan ott ximet használnak, meg olyan hogy ps felhasználok csak campelni tudnak mert az egész meccs csak egy kemper zona volt, vissza is kapcsoltam a crossplayt és szó szerint úgy tűnik hogy xboxosok kevesebbje kempel.
-
BandiHUN
veterán
Engem abból zavar jobban,hogy az aimost azért látja-érzi mindenki,a wh-st meg aki kicsit stratégiázna,meg objektívázna.Aki csak rongyol előre,meg úgyis hal killenként,annak mindegy.
Most pl.itt a hülye feladat a 15 halálnélküli killre,és full random módon vágják tönkre full kis senkik,mert nem vagy tűzvonalban,a WH-t leszámítva más indok NINCS,hogy pont Téged szúrjon ki az ilyen.Ma is volt ilyenem,hogy volt a tagnak 6 killje összesen,de engem ellökött egy VTOL-tól és 2 wheelsontól egy DOM körben,úgy,hogy mindig máshol voltam,és killcam nincs. -
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Észrevehető az...a büdös életbe nem raksz össze olyan buildet,amit azzal lőnek...de legyen vele boldog.Sokan használnak sokmindent,de általában túl hülyék hozzá/úgyis veszít a csapat
Legyen boldog a 10 másodpercig élő streakjével,mert ha másnál nem is,NÁLAM van rakéta... 
Igazából csak az aimbotos az ami bosszantó,meg az a WH-s,aki a leglehetetlenebb helyen talál be halálpontosan,mert elqrja a streakeket...Egyébként hogy lehet élvezni a ground wart? 4 meccset mentem,mind a 4 rape-vesztés volt,öltem ilyen 10-et a többiekkel együtt,az ellenfélnél meg 3 60+killes csávó.Nem akarom elhinni,hogy ez ilyen...
Mindenki sniperel ezerrel,legalább 2-3an kempelik a pontot meg a HQ-t rakétával,esélyem nem volt JOKR-el,mert mire az becsapódik,rég nem volt sehol semmi.Szóval lehet a módszer jó,de kábé esélytelen.Inkább maradok a "hagyományos+ próbáknál,majdcsak összejön az 1db 10 és 15 kill,quad feedet ma is toltam többet is,RPG+gránát elég,de wheelsonnal se volt nagy dolog,az meglesz. -
Dave567
addikt
Cheatre vissza térve, MACROVAL mi a helyzet??? Mert sokan nem veszik észre...
-
s.bala31
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nálam néha csinál olyat hogy fullscreenről átáll magától windowed fullscreenre és a rendert visszaveszi 66-ra ami totál mosottá teszi az egészet. Ilyenkor vissza szoktam állítani a fullscreen módot 100-as renderrel és kész. Amúgy szerintem felesleges full grafon tolni, én szinte mindent levettem low-ra kivéve a texture res-t, így stabil 144 fps minden mapon 95-ös FOV-al.
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20
üzenetére
Köszi,ezt néztem végülis én is,csak másik altopikot,kiderült,amit patcheltek,az a másik meccsre átvitel,ha másodszorra jól olvasom

De végülis ami tutifix,az se rossz,pointman itt+vezérelt streakek,vagy normálisan a 7 kill,aztán wheelson,az nem bánt,ha nincs meg az egész 2 nap alatt,végülis az IFV-t leszámítva minden missziót megcsináltam már,majd a tierekből jöhetnek újak még.Bár skinekkel lennék így...
-
Nah kipróbáltam, sokkal jobb. Kösz a tippet.
Egyébként ma már harmadszor vágott ki "szerver leállt" hibával az asztalra. Legutóbb úgy hogy 27 killel mentem HC FFA-n , és akkor ctd
Egy kicsit költhetnének még Blizzardék erre a szerverparkra, vagy bármire amivel stabilabb lenne , mint pl a cs, ott az egy évre eső meccs közbeni kivágások száma tart a 2-3-hoz. -
KaitouP
nagyúr
PKM <3 Ha az ember rádolgozik a quick ADS-re, akkor elég badass a kicsike közép és nagy méretű pályákon.
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Depth of Field off, meg a két film graint is told csúszkára. Továbbá az egyik élsimítás is pakol ilyen effektet, asszem sima 2xTXAA nem.
-
Van valami beállítás amivel le lehet szedni ezt a 'darás' kinézetet? Mert kezd idegesíteni mostmár, a vidkari ( asus rog 2070 ) szerintem még bírná a kiképzést feljebb is ( minden high meg max meg ultra ) 100 alatti fps-em nem nagyon van . Ha ehhez kapcsolódik valamellyest , ez a render resolution hatással lehet erre az elmosódott nézetre?
-
TommyS_27
senior tag
Nem azt mondom, hogy nincsenek csalók, de azért el van túlozva rendesen a dolog.
A magyar gamer társadalomra amúgy is jellemző évtizedek óta, hogy azt gondolják náluk szebb okosabb ügyesebb nem létezik. Aki mégis jobb az csak csalhat! tisztelet a kivételnek.
Jó példa erre egy ismerős aki nem volt a legügyesebb, de csiterezni azt világbajnok szinten tudott.
Egész meccs alatt ment a trashtalk, hogy mindenki csal. Volt 10:35-as kd-je. Az enemynél meg a top fraggernek 40:30. Nekem volt valami 50:20. Amikor megkérdeztem, hogy ezek szerint Én is csalok? Akkor elhallgatott. Azóta inkább nem játszok ilyen rinyagépekkel. -
csƵ
addikt
Na, azt minek neveznéd, hogy beugrik elnéz balra, majd a fejemre rántja ellenkező irányba a keresztet és fejes. És nem egy ilyen mák van egy menet alatt. Simán látszik a mozgásából, hogy semmi skillje nincs, de folyamatosan bead neki 5 killt egy tárral meg ilyen finomságok. És nem én jegyeztem meg a chatben, hanem mások is. Nincs azzal baj, ha valaki jobb nálam, mert a mezőny egyharmada általában jobb, de azért vannak kirívó esetek, amikor több mint gyanús a dolog.
-
stuka20
senior tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20
üzenetére
Én ezt olvastam,mert megtaláltam redditen a módszert,de novemberi volt a topic,és a decemberi postok is arról szóltak,hogy nem működik.Amire gondoltam,hogy a pointmannal esetleg meg lehet csinálni,behívva wheelsont,chopper gunnert,az működhet így.
Egyébként akkor meglenne boldog-boldogtalannak szerintem az a misszió. -
venom8888
őstag
válasz
craftsman01
üzenetére
koszonom
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20
üzenetére
Azt a bugot én úgy olvastam,már tavaly javították,viszont egy dolog megmaradt,ha életben maradsz,jöhet vezérelt killstreakból is a maradék kill,legalábbis a 4. 10est én wheelsonnal pótoltam ki,vagyis 7 valós kill mellé 3 kellett,és beadta!
Viszont nem jár a Merciless kiírás és pont,van olyan szintes feladat,azt nem csináltam meg vele,oda tényleges valós 10 kill kellett.
Egyébként nem baj,ha kihívósabb,úgy is jó dolog,hisz végülis saját kézzel ölés számít,auto killstreakkal is megy,HA kill chain perk van bent!De irtó feszültség,meg sok halál pl.shipmenten csinálni,tuti valaki megtalál,egy random gránáttal akár.Rust jobb,ott ha jobb a csapat,DOM-ban stabilan lehet az ellen pontjánál szerezni 7 killt.
Mostanában amúgyis jobban megy a játék,megszerettem a normalt.Mega ez meglesz,már úgyis lazulás lesz,jó lenne PH-sokkal többet játszani,szintre is meglett a 130,ma már meglesz a feladatokra is az 50-es csillag,halad ez. -
venom8888
őstag
Jelenleg most hol a leg olcsobb a jatek?
-
stuka20
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
15 kill mission-höz (ha még nem javították) elég, ha elmész ground warra és lövöldözöd az uav, personal radar vagy vtol-okat. A lényeg, hogy ne halj meg, ha nuke-ot dobnak, akkor előtte lépj ki és indíts el egy újat, nem fogja újra kezdeni a számolást. Nekem kb. a 4-5. körre lett meg, mert annyian lövöldözték...A lényeg, hogy maradj bázison egy ammo resuply mellett + tedd a be a spotter perket ennyi.
-
Casanova*
veterán
-
raggg
senior tag
Tegnap sikerült megnyerni a gunfight tournamentet egy random belga arccal
A legjobb, hogy elsőre eljutottunk a finals-ig, ahonnan egyszerre vágott ki minket a játék a főmenübe.
Szóval harmadjára lett meg. De jópofa még mindig a gunfight, csak az a f*s Hill ne lenne. -
Casanova*
veterán
[Chicago Huntsmen vs Toronto Ultra ] Ez nagyon szoros verseny volt. Éppen csak megnyerték a csikágóék. Csikágóéknak,Scump-éknak drukkolok a bajnokságon.
-
Bivaly26
tag
Miért lehet az hogy nem tudok csatlakozni semilyen játékhoz!15 perce probálkozok egy szobába sem dob be pedig minden játéktipus ki van választva? PC!Érdekes.Tegnap este is ilyen volt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Sodrófa jön a következő szezonban.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ott a kés.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg szerintem a gépeddel van gond. Sok xboxos youtubernek simán ,,selymesen,,fut a game. Gépedet kitakarítattni,újra pasztázni nem ártana.

de fejődök, mert mikor kezdtem akkor mégpocsékkab volt
De sok ilyen van.Pedig a PC-sek amúgy a jobbak,nem véletlen,hogy vegyes lobbiból full PC-sbe visz fel minden nap.Mégis a konzolosok vannak "kigyúrva"...Egyébként szinte minden off ismerősömnek van ximje.Nincsenek illúzióim...