- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mentolka
senior tag
Jó, elhiszem hogy nem csalnak (napersze), és én sem tartozom a pro játékosok közé. De akkor is, ilyen reflexei, meg lézerszeme nem lehet ennyi kisgyereknek.
A gép nem mondható rossznak, mert 1440p felbontásban 144Hz-en (minden natívan) 150 átlag FPS megvan. A net pedig Digi üvegszál.
-
Dave567
addikt
Ha rossz a spawn, mert az, full üres volt a mellettem lévő oldal, semmi ellenség nem volt ott, direkt végig futottam rajta, és ez mind a másik oldalt spawnoltak, ahol a harc folyt, ez idegesítő...
A másik, ha valakit azért fizetnek, hogy többezer órát játszon, tegyék őket külön szerverre.
-
BandiHUN
veterán
Tök jó a shipment,full nem idegesít pl engem,a streakek se,JOKR-el ma is 3-4essével vittem a népet/rakéta...
És még csak szórakozásból engedem el néha.LMG-ket húztam,kellett 20 fejes velük a napihoz,ezt is letoltam,kész a 25 meccs tacticallal a crossbowhoz,de azt már nem volt kedvem kipróbálni,shotiztam,pisztoly...fáradt vagyok ma.De jó volt.Ki kell tapasztalni a Shipmentet is,utána nyert ügy,legalább a saját stat,ha szopna is a csapat.Ott legalább nem WH-znak,mert úgysincs rá idő
Kár,hogy vége a seasonnak,missziók is olyan van,hogy menj Ground waron meg ilyenek.Lassan kéne sima mapozni újra.Csak ott szűkebb a használható fegyverarzenál.
Sokkal jobb lenne,ha a Shoot House menne.Ott is lehet fegyót húzni,de abban játék is van. -
BandiHUN
veterán
Én a kikönnyített AR-nál állapodtam meg( mármint az erősebbek,mint Oden,SCAR) mint kompromisszum,de pl.egy FMJ-s NATO lőszeres MP5 is jó,"nehezítve" ugye,vagyis teljes középút.Belefér a használható rusholásba,de még nem gond egy távolabbi ellenfelet HC-n 1 golyóval teríteni,minden ellen elég jó.Messzebbre pedig launcher,a thermite pedig talán a legjobb támadó/védekező gránát,mert nem csak egy pillanatig hat.Nagyjából ezt tolom,ha a meccs fontos,nem húzok épp vmit.
-
newmoonlight
senior tag
Félig ez is jogos, de nem múlatom azzal az időmet, hogy az ellenfél csapatában "játszó" (LOL) átlag 3-4 kemper után rohangálok RPG-vel. Köszi, ezt inkább kihagyom., hadd szórakoztassák szépen egymást, és remélem, hogy a helyemre belépők ugyanígy otthagyják őket.
Ahogy a művelt angol mondaná, "ilyen ez a szelaví"...
A tökéletes az lenne, ha 6 kemper görnyedne az ellenfél 6 kemperével szemben, egyikük sem mozdulna egy centimétert sem a saját ürgelyukából, aztán hajrá srácok, lehet élvezni a meccset!
-
-
Maxxy10
addikt
-
KaitouP
nagyúr
Szerencsésebbek közé tartozol akkor, örülj neki.
Elég random, ahogy elnézem Redditen, hogy kinek van és kinek nincs, mondogatnak ilyen olyan megoldásokat, ami aztán valakinek bejön, valakinek nem... Lehet holnapra csinálnak valamit, aztán ajándékképpen meghosszabbitják a bétát 1 nappal (volt már rá példa).
-
KaitouP
nagyúr
Igen, ennél nagyobb pályát kéne építeni, mert nagyon beüt a káosz az éppen tesztelhető map közepén, egyesek kemperfesztivált tartanak, a többi meg kamikaze akciót hajt végre. A próbálkozás valóban értékelendő, szerintem is lehet ebből még élvezetes és élhető játékmód, bár lehet érdemes lett volna megvárni ezzel a következő konzol gen-t.
-
KaitouP
nagyúr
Az az igazság hogy kettőt is rendeltem, egyet használatra, másikat bontatlanul csak a polcra...
Érdekes, de akármekkora Call of Duty rajongó is vagyok, a gyűjtőiben adott kicit-kacatokra nem tartok igényt. Egyszerűen csak foglalja a helyet, meg szedi a port. Steelbookra viszont igényt tartok.
Pedig szeretem a gyűjtői kiadásokat, főleg inkább JRPG-k, RPG-k esetén vásárolok ilyesmit.(#421) LorenzoHUN
Köszönöm!
Jó döntés, remélhetőleg te sem bánod meg a vásárlást.
(#422) polgi803
Köszönöm!
-
KaitouP
nagyúr
Kinek mi. Én szeretem a kezemben forgatni az igényes art bookokat, nézegetni a benne lévő rajzokat, egyebeket.
Sokkal igényesebb megoldás egy játék (vagy bármi) munkálatainak a bemutatására egy ilyen könyv.Abban viszont egyetértünk, hogy ezt illene hozzácsapni CE mellé, vagy egy köztes csomagot kiadni a Precision Edition és a gyűjtői között, amiben a játék fémtokkal, digitális extrák + a könyv van benne.
-
Corpuscle
őstag
Vártam a kérdést.
Amit láttam gamplayben sajnos töltésre már nem volt ideje a playernek. Ezért írtam ahogy. Azt tudom még elképzelni, hogy a birtokolt lőszer mind ilyen. Vagy ahogy te írod, csak az adott tár. De ez lehet csak számomra új és korábbi részekben már volt hasonló. BO1 és BO4 közötti részek kimaradtak nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged