Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8999 üzenetére
Énis akarom vissza!
23 Gold fegyver mellett van még 8 maxos fegyverem azokhoz befejezném a camo challengeket de Shipment nélkül egy örökkévalóság lenne.. -
Csokishurka
őstag
En a shipmentet akarom vissza
Nem tudok pisztolyt huzni ugy ruston mint azon.
-
pulffy
őstag
Meccsek után mutat valamiféle medálokat, az hol lehet megnézni, mert olyan gyorsan elugrik a képernyő, és egyáltalán mire vannak ezek?
-
venom8888
őstag
Van egy liga kivalaszto, az mit takar valojabban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azt esetleg tudja valaki hogy a Regimentnel beallitott clan tag szine mitol valtozik?
Lattam sargat, pirosat, keket is.
-
Land
veterán
Nekem pc-n bugos a calling card. Van egy zöld négyzet a pach óta, de semmi új kartya nincs közte.
Nem beszélve a játék mód szűrőnél még mindig ott a zöld négyzet. -
stilo18
addikt
Új League módot senki nem próbálta?
SD-t játszunk nagyrészt, ezzel az új szabályrendszerrel elég jó móka lesz :)
Szerintem tegyetek vele egy próbát.
-
Deck
titán
válasz
Corpuscle #8978 üzenetére
Az lenne fasza ha nem csak XP-s challengek lennének hanem COD pontosak is. Tehát farmolhatók lennének akár a különböző COD pontért vehető csomagok. Persze nem akkora mennyiségbe, hogy mindent meglehessen így venni de azért valamennyit mégis. Persze nem kizárt, hogy majd a jövőben ezt is bevezetik. Vagy ha valaki teljesítette a BP-t akkor továbbra is adjon valamit azért a level up-ért. (kozmetikai dolgokat, hasonlóan a BO4-hez képest)
Persze még nem szorulnak rá ezekre, megértem ezt is. -
Laby
őstag
válasz
stuka20 #8889 üzenetére
Nálam ugyan ez volt. Csak én benyomtam pont az egyetlen 2x XP 30 percemes token-met, mondom most jól odarakom magam had legyen meg minél előbb az új fegyver. Első map vége előtt pár perccel kidobott, ment az összes xp-m a levesbe, és a fél óra dupla xp-m is, mert persze a kretén játék úgy van megcsinálva hogy megy akkor is amikor nem játszol...Amúgy is undorító ez, hogy a lobby-ban várakozással telik az XP token fele.
-
Dave567
addikt
válasz
BandiHUN #8952 üzenetére
1000/300 a digi, UPC 250/25 és stabilabb.
De hogy pisztollyal HC shoothouson 4 lövés volt az ember 4 méterről és lehetetlen hogy nem találtam el pontosan, az fel cseszett, és nem egy ilyen volt.
A másik, shipmenten engem lőttek, véreztem folyamatosan, velem szembe ált a forma, jó sokat kaptam, nem haltam meg, kizárt dolog, hogy nem talált el rendesen, le is lőttem, anyázott is rendesen szerintem..Mindegy elengedtem.
A fegyókat meg lehet venni külön Packben?
Az UMP az kellene. -
Deck
titán
Nem jó nálam az Offline Local Multiplayer..
"Your data is corrupt or unusable. Please contact Activision Support"Sokaknál nem jó ahogy olvasom reddit-en. Valakinél bevált a reinstall valakinél nem. Szóval megpróbálom. De csak gratulálni lehet ehez a minőségi munkához
-
soo277
őstag
válasz
laragirl83 #8963 üzenetére
Szerintem meg ez a Grau egy foshalmaz,de lehet csak nekem nem megy vele
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #8963 üzenetére
+1
Viszont az UMP valahogy nem adja. Kimaxolom nyilván, de nem igazán jön be, pedig SMG-ket szeretem.
-
laragirl83
őstag
Az uj AR, a GRAU is elég élhető pukka lett
-
lowzor
veterán
Az SA87-et buffolták, szerintem egy nagyon jó kis fegyó lett belőle.
Kapásból az egyik kedvenc lett. -
KaitouP
nagyúr
válasz
KaitouP #8953 üzenetére
Szerkesztés: javítom magam, nem csak Activision ID alapján, Xbox vagy PSN ID alapján is meg tudlak titeket hívni, így bármelyiket küldhetitek - vagy ha fent vagytok a játékoslistán, akkor csak szimplán szólnotok kell, hogy csatlakozni szeretnétek.
A kérdéseket körülbelül csütörtök délután/kora este tudom intézni, folyamatosan hívők meg majd mindenkit, kis türelmet kérek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #8957 üzenetére
Én a legtöbbször egyedül szoktam,főleg mert csak HC-zom,DOM-KC-HQ,meg az idő is olyan,hogy 9kor már nem nagyon van ismi,nomeg van,hogy 1 órára van csak kedvem,és akkor letolom a napi küldiket és kész.Sajna 41 éves fejjel nem mindig móka az élet,6ig dolgozok sokszor,van,hogy csak nézek ki a fejemből,mi van estére.
Discordot majd ások elő,elvileg még létezhet a regemMeg kell megoldani a BT fülest hozzá,én 2.1-en játszok,nem fülessel,vezetékes headset nincs is 10 éve itthon,mióta elrágta a macska
-
stuka20
senior tag
válasz
BandiHUN #8952 üzenetére
Egyedül vagy többen játszotok? Mi ph szerón (discord) átlag hárman mindig megvagyunk szinte majdnem mindennap. Várjuk a játékosokat, szívesen játszanánk többen együtt.
(#8951) GhostPetya Ez a meghívós dolog ez micsoda? Olvastam régebbi üzeneteket, hogy vannak küldetések, amikért jutalom jár, de még mindig homályos.
-
BandiHUN
veterán
válasz
KaitouP #8953 üzenetére
Nekem nem lényeg a happy,minden boosterem megmaradt az előzőből is,és most 2 nap alatt toltam fel 10 szintet+7 tiert,nem lesz gond...de jellemzően 9-11ig vagyok este,hétvégén du is,természetesen összerakom a normál módra is a slotokat,holnap tesztelgetem is...Csinálj clantagot is a regimentbe,akkor a tagok ha felveszik,sárga lesz
-
KaitouP
nagyúr
válasz
TommyS_27 #8943 üzenetére
+ (#8947) LorenzoHUN
Oké, intézem!Többiek akik csatlakoznának: Az Activision ID -t írjátok be ti is, mert csak ezzel (illetve ha PS4-en az ismerőseim vagytok, akkor ilyen módon) tudlak csak meghívni benneteket. Ide is írhatjátok, de nagyobb segítség ha privát üzenetben bombáztok a kérésekkel!
Az összefoglalóba is beillesztem a dolgot. A Happy Hour-t közös megegyezéssel szeretném intézni, most elsőként este 19:00-ra van állítva, de amennyiben más óra lenne jó számotokra, ezt szó nélkül megváltoztatom a kérésetekre!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567 #8949 üzenetére
Nekem ma 55 volt a minimum,az is csak amikor a normált játszottuk,németül vartyogtak,biztos osztrák szeró volt...
HC-n nem jutok 60-65 alá.Ezértis operálok erős,pontos builddel,hogy messzebbre is elég legyen 1-2 golyó,ígyis sokszor lesebeznek,de így legalább enyém a kill.
Sajnos a Digi gyengus,vidéken,6000fős kisvárosból meg főleg,optika sincs,csak 100/10 kábel.Cserébe legalább stabil,és tartja hétvégén is.Közben meglett a golden clan tag dolog:A regimentnek be kell állítani clantagot,és akkor a tagok kiválaszthatják azt,és akkor sárga lesz.
-
BandiHUN
veterán
válasz
KaitouP #8936 üzenetére
Jönnék én is...
Iszonyat vacakul ment ma a normál,mentünk pár kört,hát én leszopkodtam magam kábé...Semmivel nem voltam képes lelőni senkit szinte,ez durva,LMG-vel kellett menni,hogy valami legyen,átsétáltak a dupla thermiten,nem ölt az arcba tolt rakéta...hát csinálni kell AK és MP5 slotot megint vész esetére,a pontosított fegyók még FMJ-vel is nudlik,amikkel HC-n top 1-et tolok,itt volt 7 killem,meg 22 halál -
-
ates2
senior tag
fullscreen + borderless amit még átállított
-
oriic
HÁZIGAZDA
Social fülön van klán rész már (Regiment). Klán kreálója napi 1 órára be tud állítani dupla XP eventet.
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8918 üzenetére
-
csƵ
addikt
Szerintem egész biztosan ping problémám van. Rengetegszer találom el hamarabb az ellenfelet, mégis én halok meg legtöbbször. A killcam szerint viszont rá se lövök.
-
spanglee001
addikt
nálam csak a resolution scalet állította el, de írt is valamit indításkor csak nem magyarul
azon kívül nálam minden okés pc -
-
ates2
senior tag
Meg ez a TTK csere minek kellett,olyan hamar meghalok beszarok,alig találnak el.
Értem a crossplay lényegét is de a kurva anyját legyen már opció ha nem akarom akkor kikapcsolom akár GW alatt is. Olyan aim assistokat látok killcamba beszarok -
Mi a tosz van a játékkal előbb valami hibát írt aztán elkezdett 65 Gigát tölteni ?
-
ates2
senior tag
Nem értem ezeket,ha jön új patch valamit mindig elbasznak ami addig jó volt,TUTI ubiSHIT-től mentek át dev-ek
konkrétan azok csinálnak ilyet.
-
KaitouP
nagyúr
Ott lesz az Activision az idei E3-n [link]
-
stuka20
senior tag
Nekem levette a render resolution-t -homályos sz*r lett-, meg feltekerte a sensit...meg átrakta borderlessre.
-
dombi81
senior tag
A Rust valóban nagyon jó lett, sokkal inkább akár a Shipment. De minden második versenyző Ghosts jelmezben futkerál, ez annyira gáz. Mintha attól jobbak lennének, vagy én nem tudom.
-
dombi81
senior tag
Ezt így végigolvasva, én úgy újrahúznám a win10-et, mint a huzat. Nincs értelme a felesleges küszködéseknek, ha semmi nem használ. Lehet programütközés van, előfordulhat, valamit feltelepítettél, amire már lehet nem is emlékszel, vagy egy CC Cleaner végképp tönkrevágott mindent. Tedd fel a Win-t, úgy lesz a legjobb. Külső vinyóra kimentesz mindent és kész.
-
JSaN
addikt
válasz
dombi81 #8896 üzenetére
tenyleg mindent probaltam:
- jatek ujra rakva
- scan and reppair
- masik eger masik portokban
- steam contorrler volt fel telepitve regota de nem hasznalom, azt is mindenestul el tavolitottam.
- 3dconnexion space mouse is volt (CAD munka) azt is eltavolitottam, ezzel se volt idaig problem.
- eszkozkezelo kipucolva
- dokumentum mappabol az egesz cod torolve ami mindnefele beallitasokat tartalmaz, ujra rakta magat igy se jo.
- shader ezerszer lefutattva, optionsba mindent vegig zongorasztam oda vissza.
- a contorller/eger valaszto opcio szurke, nem tudok valtani. Mondjuk az eddig is szurke volt.
Menuben ugy tudok navigalni hogy egerrel a megfelelp gomb fole viszem a kurzort (normal estben ki kellene emelkednie/vilagosodni ami felett at huzom) jobbal ra kattintok akkor kijeloli, majd ballal kattintva belem meg nyit stb.Win10-t nem fogom ujra rakni muka miatt, bar lehet a jatek akkor sem lenne jo mert online is tolt le be allitasokat szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epic Games
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest