- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
-
dombi81
senior tag
válasz
laragirl83 #9095 üzenetére
Biztosan, van mire fogni.
-
Casanova*
veterán
Hihetetlen,ez a névszínezés nagyon divat lett. Csapattársaimnak piros volt a nevük,azt hittem ellenem vannak. Vicc az egész.,szánalmas ez a cod.
-
csƵ
addikt
válasz
Chris1983107 #9088 üzenetére
Érdekesek ezek a hibák. Elvileg azért volt ilyen nagy a patch, mert optimalizálták a játékot. Erre sokaknak még rosszabb lett.
-
venom8888
őstag
válasz
Chris1983107 #9088 üzenetére
No para,nekem RUST on le esik neha 45 fps re
Igy is van 40 killem atlagbban,de zavaro, tudom
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Még jó, hogy olvasgattam itt egy kicsit. Én annyira fan voltam, hogy 1 perccel a realese után már töltöttem a patchet. Kár volt.
Először is teljesen szétvágta a beállításokat. Grafikát úgy hazavágta, hogy először azt hittem a 2080Super mehet gariztatásra. Elkezdett 20-30 fps-eket droppolni. Konkrétan fotó album lett a játék. Lapozta a képet, 50%-ra vette le scale-t. Próbálgattam a többi játékom, mert tényleg azt hittem bekrepált a videokártya. Nem is ment csak másnap, mikor a 160 Gb-át újratöltöttem, bár még akkor is csinálta egy darabig. Kicsit be voltam tojva. Aztán kilőtten az afterburner-t és utána rendbejött. Viszont így most nem tudom rendesen limitálni az fps-t. A belső limiter ugye egy kalap kaka. Estelg valami tipp? Ti mivel nyomjátok? Amúgy, nekem ez az update mínusz 10-15 fps-t hozott átlagban. Ugyanazon a map-on, ugyanazon a beállításokon most kevesebb az fps-em
Viszont néha meg megugrik, ezért jó lenne valamivel lefolytani. Ti mit használtok?
-
venom8888
őstag
Hali. Tudja valaki az nvidia progimat hogy kell beallitani,hogy felvegye a jo jeleneteket? Mert nem talalok rajta olyan opciot, csak hogy azonnali felvetel,tehat nem csak a jo jeleneteket vagja ki,hanem midnent felvesz. Alt+z-t megnyomom, ott nem talalom azt a funkciojat
-
raggg
senior tag
Pfú, tegnap nyomtam pár meccset, nem tudom nálatok előjött-e az a hiba, hogy minden megy után "restart required" jön fel... hát így elég idegőrlő volt meccsenként újra belépkedni
Így az új 6v6 mapot nem is láttam még, a GW nem olyan rossz longshotokat gyűjteni, a Rust király..
-
Golyo69
senior tag
válasz
Csokishurka #9076 üzenetére
Nekem sem.
De a játék az zsír. Persze vannak hibák de ez van :)
Régen tetszett ennyire FPS játék. Talán a meg a CS korszakban. -
Deck
titán
válasz
Csokishurka #9076 üzenetére
Én szeretem. Easy killek akik felmennek
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szoval Activision bannolni kezdett, ha beglitcheled magad a Battle Royale training modjaba.
-
redhunter
senior tag
Vajon a klán listában miért azt mutatja hogy egérrel és billentyüzettel játszom ,amikor még csak kipróbálás szintjén sem próbáltam soha azzal.
-
spanglee001
addikt
válasz
DrTechnoid #9070 üzenetére
már megy, engem is váratlanul érintett meccs közbe
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #9067 üzenetére
Nekem is 1366*768 felbontás,50% render lett,pedig ma nem töltött frissítést(tegnap 3x indult újra egymásután az update,annyiszor kért restartot a gém,de semmi nem ment el),lestem is,mi ez a f0s...de más nem ment el,csak a quick play játékmódokban voltak randomok kiválasztva.
Hogy lehetett ezt így megcsinálni... -
stuka20
senior tag
Ma is kidobott valamilyen hibával a játék és megint elállította a beállításokat, de most a fovot is levette 50-re...
-
BandiHUN
veterán
Köszi a játékot,nem semmi vagy!
Nekem még szokni kell a normal módot,a stimhasználatot,a Hardpointot,de azért a 3.körben már összejött egy VTOL+meglett az első gold LMG,hát a csupaszkillek nem volt szívem csücske(Glided asszem' a pufka neve),mert vacak az ironsight...
M4 lett a kiválasztott utána,de miután elmentél,még összeraktam egy jó AUG buildet is,még mentem 2 kört,kell a stimezés,hiszen szivecske charm jár érte -
lowzor
veterán
válasz
Dragon3000 #9064 üzenetére
COD4-nél még érthető volt, mert itt voltak az országban a szerverek.
De egyik újabb dedikált szerver nélküliben sem volt annyira pocsék a helyzet, mint ebben. -
csƵ
addikt
válasz
stuka20 #9060 üzenetére
Miért csalás? Nem értem.
#9063: tényleg. Most esik le. Sokszor amúgy csak úgy veszem észre az ellent, hogy ki van írva a neve. Szerintem eleve nem szabadna kiírnia egyikét sem.
#9061: 12 éve CoD2-ben 20-30 pingjeim voltak 2Mbit-es nettel. Ez így szánalom 2020-ban. Mi értelme így a 144Hz-es monitornak és az 1ms válaszidejű egérnek?
-
Dave567
addikt
válasz
Dragon3000 #9056 üzenetére
Nekem ma jött le, de megy rendesen.
-
dombi81
senior tag
válasz
Dragon3000 #9056 üzenetére
Semmit, nálam is fent van.
-
Dave567
addikt
válasz
SipiBcs #9049 üzenetére
Nekem se, de itt muszáj ha olyan van....
(#9050) Deck: Mit nevezel könnyűnek????? Az hogy egy méterről nem hal meg??? Mint ahogy többen írták??
Bocsi, de Mw1/2-ben nem ehhez szoktam.
Most is volt olyan 40-es latency-vel, istenért se akartak meghalni, kiléptem, másik szeró ugyan azzal a fegyverrel, pák pák, chopper... DARÁLVA...(#9051) csƵ: Váltakozik nekem is, de itt nem ez a lényeg.
(#9054) JSaN: Acti meg kicsit tobbet foglkozhatna a jatekosokkal mint a reszvenyesekkel.
PERSZEEE..........
-
JSaN
addikt
No teljes nap shopas utan, full format win reinstal, most jo a jatek.
De hihetetlen hogy egy patch igy elcseszi, elotte 2 honapig semmi problem nem volt.
No megyek bepotolom a 2 napot, kicist kivoltam ehezve, mint egy rosz drog.
Acti meg kicsit tobbet foglkozhatna a jatekosokkal mint a reszvenyesekkel. -
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
fiam gépén a frissítés után kifagy ha videó beállításokat állítjuk. Directx hibát ír.
Nem tudjátok mi a megoldás erre ? -
csƵ
addikt
válasz
SipiBcs #9038 üzenetére
Engem rohadtul zavar a pingem. Még anno CoD2-ben megszoktam 20ms-t és most így valami botrány. Nem tudom, mennyi lehet pontosan, mert az Xbox nem írja ki, de tuti 80ms megvan, mert rengeteg olyan példa van, hogy én elbújok a lövés elől, killcam szerint meg meg se mozdultam. Vagy akár az is tömegével fordul elő, hogy meglövöm, jelzi a találatot, ő visszalő és meghalok. Killcam szerint volt többször, hogy rá se lőttem!
-
SipiBcs
őstag
Egy dolgot figyeltem meg, ami nem hagy nyugodni. Ha van a 12 játékos között legalább egy 100 feletti pingű játékos, akkor nekem nagyon nem adja a hit-et. Viszont a magass pingű játékos akár az ellenfélnél van, akár saját oldalon, szinte minden esetben ő a top gamer. Nekem így is gáz az 58-as ping, szinte mindig hátrányban vagyok. Másnál is van ilyen tapasztalat?
Ha 60 körüli pingesekkel vagyok, akkor nincs gondom, maximum noob vagyok és annyi.
-
KaitouP
nagyúr
A YouTube 160 millió dollárt fizetett az Activision-nek többek közt 3 évi CoD League exkluzív közvetítési jogért is: [link]
-
csƵ
addikt
Valaki tegyen már tisztába. Létezik cheat a játékhoz? Néha úgy lőnek le a killcam szerint, hogy nem is látszódom egyáltalán, az meg úgy odahúzza a célkeresztet, mintha előtte lennék, pedig csak a fejem búbja lóg ki 50 méterről.
Az is fura, hogy míg én a játék kezdete után 3 perccel 1 ellenféllel találkozom, addig másnak már van 15 killje is. -
nincsnév007
addikt
bugos vagy miért lettem újra egyes szintű? csak újra kellett inditani
-
ates2
senior tag
valaki magyarázza már el mit csináltak a játékkal ? játszhatatlan,konkrétan 1 másodperc alatt meghalok. Előző patcheknél nem volt ilyen.
-
KaitouP
nagyúr
Valamennyi Regiment/klán jelentkezést ami eddig beérkezett hozzám itt és privát üzenet formájában elintéztem!
Ha valaki mégse kapta volna meg, ellenőrizze a megadott nicknevét, szóljon nekem, és újra megküldöm a meghívást!
Az összefoglalóban található útmutató alapján továbbra is jelentkezzetek bátran, illetve azt is megtaláljátok a leírásban, hogy hogyan tehetitek sárgává/arannyá PH! előtagot is!
-
Casanova*
veterán
válasz
TommyS_27 #9024 üzenetére
Nem viccelek! Mi az,hogy lehet színezni a nevet. Ilyet engedélyezni??? Vicc! Más codban ez tiltva van. Elég sokat játszottam mostanában. Jó pár aimbotossal találkoztam. Mind lvl 10-20 körüliek voltak és már arany,meg damascus camoval lőttek. Vicc,hogy még nem bannolták őket. Miért nem ezen dolgoznak és nem a csilivili anyámnyila cuccokon. Mernék fogadni,hogy vannak sokan whsok is. -.- Egyik hacker fórumban számos hack cuccokat árulnak az új codra. Nem hiszem el,hogy ennyi év után sem tudják kivédeni a csalókat. Vagy szerintem nem is foglalkoznak vele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Korai battle royale gameplay
-
Casanova*
veterán
Jó pár aimbotossal találkoztam. Most meg színezik a nevüket. Enemynek zöld ,meg kék színű a nevük,nem piros. Mintha csapattársak lennének. Ennyi csalóval nem találkoztam más codban. Szánalmas ez az új cod!
-
JSaN
addikt
válasz
dombi81 #8902 üzenetére
Masfel honapja huztam fel egy zsir uj SSD-re, es azota ment a patch elotti utolso percig jatszottam este 7 ig, majd patcheles utan el allitva indult el, sok minden mas is elallitodott de vissza allitottam. Az egerrel viszont nem tudok mit csinalni, nincs look.
Nem hasznalok semilyen mokol progit, szoszerint egy jogtiszta win10+CAD meg par jatek van fent.
De most jobb híján neki allok egy full formazassal, vicc ez az egesz. -
Wrathrash
csendes tag
valakinek van bármi megoldásra arra a gondra, vagy találkozott más is vele,hogy season 2 óta a grafikus beállításokat elfelejti restart után?
-
Deck
titán
válasz
laragirl83 #9014 üzenetére
+10% van alapból.
-
stilo18
addikt
válasz
venom8888 #8991 üzenetére
SD - ről tudok nyilatkozni.
Minden fegyver, minden kiegészítő választható, ami engedélyezett a módban, függetlenül attól, hogy "normál" módban már negnyitottad - e az adott kiegészítőt pl..
Nincsenek pl shotik, MR fegyverek, nincs benne az összes gránát, perk...5 vs 5 - be megy, friendly fire - el.
-
dombi81
senior tag
Már a múltkor lehet kérdeztem, de SLI-vel játssza valaki ezt a játékot? Ha igen, hogyan skálázódik?
-
Golyo69
senior tag
válasz
Csokishurka #8999 üzenetére
Jaja
Meg sztem szar lett a Rust, itt még fosabb a spawn mint a Shipmenten.
Azért ez nagyobb pálya.....lehetne normális helyre visszakerulni nem a darálóba :)
Tegnap kb 5-6 szor vissza rakott ugyan arra a helyre ahol előtte lelottek és kb. 1 masodprceket éltem... Ezt megoldhatnák mert így fos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged