Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Az. Totál mázlifaktorra megy az egész. Ott ahol akar persze, csak a saját játékát rombolja,ráadásul pitiáner, a dupla xp-vel egy lapon sem említhető, ott legalább "dolgozol". Ez van. Nem vigasztalom, szimplán leírtam egy tényt. Jelen formájában és méretében a shipment max 1v1-re való, minden másra csak egy agyatlan skillmentes szerencsejáték.
-
Deck
titán
Persze ez bosszantó vagy amikor egymás után halsz 6x-or úgy respawnolsz.
De nagyon addaktív ott a játék. Ott maxoltam ki és lett meg a kispisztolyra a gold. Most terveztem ott a kést is maxolni de akkor hagyom amíg újra visszakerül. Utálom a lmg-seket és a rakétavetősöket énis amúgy. SMG-vel, pisztollyal és assaultokkal játszom. Csak a rush
-
Deck
titán
válasz
craftsman01
üzenetére
Somogyi
-
craftsman01
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én élvezem,sotival rohangászok oszt tömegmészárlok és nem a dila festések miatt az engem hidegen hagy.
-
Szerintem ez egy elég ritka anomália, én is csak egyszer találkoztam vele - bár még csak kb 40 órám van a játékban.

BusinessGuy: +1. Engem is kikészít az a map, őszintén nem is értem, h mit keres ebben a játékban?! Nem hiszem, h bárki is élvezi ott a játékot, tényleg csak "szinthúzásra" jó. Az meg ne legyen már ennyire fontos!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laby
őstag
Hát azért azzal nem lehet vitatkozni, hogy nem kell egy nagy játéktudás ahhoz a pályához.
Amikor minden 2. kör arról szól, hogy az összes spawn hely elé befekszik egy LMG-s és még fegyvert sem kapok a kezembe, de már meghalok. Volt egy köröm pár napja, amikor egy teljes klán ellen játszottam, és szó szerint az első 2 perc után nem tudtam játszani semennyit. Domination-ba tudták hova spawn-unk, 5 helyet bevédtek, mindegyik elé LMG-vel befeküdt egy ember és játszhatatlan volt. Mire megjelent a fegyver a kezembe meg is haltam, ez perceken keresztül.Ennél már csak az volt szebb, amikor HC-ben lehívtak egy Jagger-t, és beállt a sarokba és csak 3 spawn helyet lőtt megállás nélkül, nem pihent a fegyvere, csak darált.
Velem volt a srác, de mondanom sem kell, hogy elég gyorsan kilépett mindenki.Szóval vannak elég okádék körök, és szerintem sem kell nagy tudás hozzá, de azért én is szoktam pörgetni néha, főleg mostanában hogy számomra 2 érdektelen fegyvert fel kellett húznom aranyra.
-
Deck
titán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Skill mentes agyatlan faszság?
Vigasztald magad csak ezzel ha neked nem megy ott..
Fegyvert meg mindenki ott húz ahol akar. Dupla XP és Weapon XP is gagyi akkor, bár te ekkor nem is játszasz ugye? -
BusinessGuy
őstag
'Nemigen értem ezt a shipmentért rajongást, annyira egy skill mentes agyatlan faszság az egész amiben a mázlifaktor (ki elé spawnolsz avagy ki spawnol a hátad mögé) nagyjából az egyetlen tényező. Persze lehet vele gyorsan szintet ugrani meg fegyvert upgrade-elni de ez is milyen gagyi már ha ezzel tápol valaki ahelyett hogy rendesen játszana... Én már kilépek mindig amint meglátom azt a szart. Shoothouse egy kategóriákkal jobb pálya ahol legalább lehet taktikázni és a skill is számít nem csak mázlin alapul az egész...
-
nyinya
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Érdekes, nekem ez új volt. Napi 2-3 órát játszom, hétvégente többet is, és eddig soha nem láttam ilyet. Legalább nem csak én jártam így

-
ates2
senior tag
válasz
Tomko78
üzenetére
Nálam ugyan ez csak 19 148 az error kod,memory leakel a game VGA résznél elvileg,
Probáld meg a texture quality-t normálra rakni,hátha.
Olvastam forumon hogy ez valakinél jo volt,megjegyzem én low/normalon tolom és nem jó :p
Pár kör GW után engem is kidob mindig. Szóval elégé random szarság. -
Csokishurka
őstag
Nem is értem hogy akkor hogy lehet meg már pár embernek a damascus már kb egy hónapja....
Sztem ha nekem fél éven belül meglesz már örülök.
De amugy a plat jobban tetszik mind a sima.
Most van egy rohadt jó kar98 skin a shopban valami dragonslayer csak kár hogy ehhez a modern kinézetű karhoz van, igy hanyagolom... -
Deck
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akkor ilyen hibák miatt lehetett 2v6 Shipment-en múltkor. Sajnos, van pár alkalom mikor így kezdődik de olyan is, hogy kilépnek. Még akkor is ha vezetunk.
-
senzaj
senior tag
Mapra nem lehet szűrni sehol? Van 1-2 okádék map, ami miatt egymás után többször leavelnem kell a lobbyt. Nem hiszem el, hogy nincs rá mód....
-
Ez nem újdonság.
Ezt a egy-két hete lőttem:Én így léptem be, és ez az arány meg is maradt a meccs végéig.
Mondjuk itt az is furcsa volt, h miért rakott össze ilyen alacsony szintű játékosokkal?! Általában inkább ez jellemző (60+-osként csak 100 feletti enemy):
Szval valami nagy zavar volt a rendszerben.
-
nyinya
tag
Olyan jól sikerült a frissítés, hogy ma shipment Hardpoint-on 8v3-ban voltunk. Igazán nagy élmény volt. Hogy lehet az ellenfél 6os létszámú csapatban 8-an?... [link]
-
Deck
titán
Today's playlist update is now live:
- Shoot House 24/7 is back! (Replaces Shipment 24/7)
- Gunfight 3v3
- "Same Day Delivery" Playlist
- Cranked and Drop Zone!
- Gun Game is now in the Quick Play FilterShipment
-
KaitouP
nagyúr
Napi such wow, azaz weapon mastery calling card-ok jönnek a játékba nemsokára: [link]
-
Laby
őstag
Nincs nagy gond, de ennyi pénzt azért nem akarok eltapsolni rá. Naiv voltam és azt hittem hogy külön pénzért meglehet venni ezt a csomagot és az sem kerül 3000ft-nál többe. Ez van, elengedtem a témát, eddig sem költöttem 6000 forintot egy karakterért + meg két csillámpónis festésért, most is eltudom engedni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
raggg
senior tag
Egyébként kommunikálták, hogy mikor lesz vége a season-nek? Itt szoktatok hivatkozni rá, hogy még X nap, de hivatalos kommunikációban nem találkoztam vele.
-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Minden kell
-
pulffy
őstag
Nem ejtették amúgy ezeket a srácokat a fejükre, azért belecsempézték a hasznot is, mert ugy ahogy mondod 1800 pontos pack nincs, úgy hogy meg kell venned a 20 eurósat ebből 15 utalnak, 5 zsebre... Úgy lett volna korrekt hogy ha nem pontért hanem egyenessen cashért lehetne megvenni.
-
Laby
őstag
Megfordult a fejembe, hogy megveszem ezt az Ausztrál karaktert, szimpatikus hogy az összeg az Ausztrál károsultak megsegítésére megy.
Játékon belül ha kikeresem az Outback Relief-et, akkor 1800 cod pontba kerül. Azt hittem hogy ez pár ezer forint lesz csak, erre ahhoz hogy megvegyem kell vennem 2000 cod pontot, ami 20 euro.
Ez ennyibe, ha meg akarja venni az ember akkor ennyibe kerül, vagy van valami olcsóbb alternatívája is? -
Land
veterán
725 +kés hajnal fél 5-re meglett, de kemény volt. Igazából ez a soti egész jó. Csak mikor a kést erőltettem elég sokszor haltam. Az utóbbi pár nap megnyírbálta a KD-mat (1.05->1.0) viszont ezzel tömény fosch shipmenttel jelentősen gyorsabb volt fegyvert húzni.
Amint kész leszek a többi fegyverrel jöhetnek a Best fegyverek és a KD javítás.
Tényleg : az RPG meletti másik 3 (4?) rakéta vetővel miért nem megy senki? Azok csak járművek ellen jók vagy túl lassan lőnek? -
shotika
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
"Elég volt az admin kiskirályokból, akik ellen ha túl jó voltál vagy nem úgy viselkedtél ahogy ők elvárták, akkor repültél is."
Annál már csak az volt szebb, amikor adminok támadtak egymásnak - egyik ilyen miatt hagytam ott a kedvenc cod4 szerveremet is...
Vagy a cod2-es időkben, amikor a játékosok szavazhatták ki egymást. A rövid életű United Offensive után a CoD2 volt az első olyan multiplayer játék amivel huzamosabb ideig játszottam, az ismeretségem a játékkal úgy indult, hogy már az első pár tíz órámban kickelve voltam, pedig azt se tudtam, hogy mi az a csalás - nekem akkor az egyet jelentett a Doomban az iddqd-vel.
Mondjuk jól végződött, mert az akkori egyik admin vagy 2 órán át nézett engem titokban, majd egy S&D meccs alatt, amikor kimentem kávét melegíteni, s mire visszaértem csak egyedül maradtam a teamből - tudom, nem volt szép, de kiment a fejemből, hogy indul a meccs
- szóval utána egyedül lehoztam a meccset a fullos 6 fős enemy ellen. Az volt életem első S&D meccse, és ott nyomban megkaptam életem első klánba hívását is 
Utána éveken keresztül adminkodtam én is (ott voltam a cod4-es ASE, GRrrr vagy S3nS3 klánban is, ha valakinek mond valamit a nevük), őszintén szólva, hiányzik picit, de a sok vitázás, a kvaanyázások felém/felénk, az állandóan elégedetlen játékosok, na azt nem sírom vissza. És azt se, hogy a játékidőm (és szabadidőm) elég jelentős szelete abból állt, hogy másokat nézegetek. -
laragirl83
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Elv minden.
-
Csokishurka
őstag
A damascus camohoz minden camot unlockolni kell? Ertem ezalatt rpgk, shotgunok pisztolyok, shield vagy csak eleg a main classokat kimaxolni : ar smg sniper lmg dmr?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
GAbre
veterán
válasz
craftsman01
üzenetére
Nem lehet mindenkit boldoggá tenni.
1x fenn 1x lenn
-
KaitouP
nagyúr
CoD nyúvz, avagy Hír-Hétfő
(insert signal here)Ez a hét sem marad izgalmas események nélkül a Modern Warfare-ben. Január 14.-től játszhatóvá válik a Gunfight Trios nevű játékmód, amely az eddigi 1v1 és 2v2 helyett 3v3-as harcokra ad lehetőséget. A 2v2 maradni fog, e mellé kerül majd a 3v3. Továbbá, ezen a héten is játszhatunk a Crandked és Drop Zone játékmódokkal.
Ami talán még fontosabb, hogy ezen a hétvégén újra duplázhatunk, azaz Double XP és Double Weapon XP hétvége lesz, ami egészen január 17. 19:00 órától január 21. 19:00 óráig tart.
Forrás: [link]
-
Tomko78
őstag
válasz
balage1989
üzenetére
-
GAbre
veterán
válasz
balage1989
üzenetére
Nálam is ez.kèpet is csatoltam.
Utána olvasva ground warba van csak már sima alap meccsekbe is van?
Sztem nincs megoldás.Nem találtam.Kell új hiba a játékba így patch után pár nappal is.
Különben mire panaszkodnánk,vagy a végén végleges verzió lenne :))) -
Tomko78
őstag
válasz
balage1989
üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
Korábban már említettem azt amit a kollégák is, hogy itt a dedikált szerver fogalmát ne úgy értsd, hogy szabadon bérelsz szervert, és azt csinálsz ott amit akarsz. A sokat szidott P2P helyett dobták be ezt, hiszen sok bosszúságot okozott, az állandó host migration esetenként. Ha észrevetted, pár rész óta már nincs ilyen.
Egyébként egykori szerver adminként mondom azt, hogy soha többé ne legyen olyan, hogy egy multiplayer játékot szabadon bérelhető szerverekre építenek. Elég volt az admin kiskirályokból, akik ellen ha túl jó voltál vagy nem úgy viselkedtél ahogy ők elvárták, akkor repültél is.
-
balage1989
tag
Memória hibára van megoldás? Ma 3szor dobott ki. Eddig még sose csinálta.
-
dombi81
senior tag
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ugyanúgy lesznek csalók, csak megválaszthatod melyik pályán játszol. Nem lehet választani majd semmilyen szubjektív fegyvert, ami neked tetszik és nem is tilthatsz majd ki senkit sehonnan, és a többi. Nem lesznek kiskirályok akik megmondják mi és hogyan legyen. Az még rosszabb mint a csalók garmadája. Ugyanúgy tönkreteszik az egész játékot.
-
NViktor
csendes tag
Sajnos ezek a nagyon pofátlan verziók voltak. Az egyik pl optic nélküli mp5el osztotta a fejeseket a map másik felébe. Elég hamar elcseszték az élményt, mert a kezdőnket is célba vették. Azért az nem volt vicces
. Következő Lobby, szintén zenész. -
Land
veterán
Csalók ellen: a megígért dedikált szerverek. Adminra ráírni ha nincs fent játékban, feljön és kibannolja a gyereket. Régen így oldottuk meg.
-
NViktor
csendes tag
Hál'égnek megjelentek PC-n a csalók. Ma többször is sikerült találkozni velük. Égett a chat miattuk. Elég durva Kill camek voltak. Remélem itt nem úgy fogják kezelni a dolgot mint DICE-nál.
-
szucstom
őstag
srácok van itt bárki, aki elsősorban PS4-en (de akár pc, xbox) szokott spec ops missionöket csinálni? Discord van, így a crossplatform se akadály

-
Corpuscle
őstag
Kipróbáltam a tune up perket (battle hardened, sharpnel mellett eddig nem rúgott labdába). Nagyon jó! Stopping power tárból még volt, már jelölte, hogy aktív újra. Úgy, hogy ennek a recharge rate-je slow.
Petya! A leírásban tune up visszatöltésre 50% van írva, a helyes 33%. -
nyinya
tag
-
Deck
titán
Tudja valaki meddig van az Only Shipment?
-
Land
veterán
Üdv!
Ha jól tudom holnapig van ez a csodás Shipment only mód, tehát még ma este/éjjel tudok ott fegyvert húzni.
Az alábbiak között van, amit mindenképpen ott érdemes húzni és OP is?
Kés, Shield
PKM, SA87, MG34, Holger
EBR14
UZI
RAM7, Scar, FR, Oden
725 Soti
AX50, Dragunov, HDRTöbbi maxos szintű már. Köszi!
-
nyinya
tag
válasz
Sanyi.il
üzenetére
A battle net-es név mögött van egy kettős kereszt és 4 szám, az kell hozzá, hogy fel tudjunk venni. Van játékoslista is az összefoglalóban. Ott benne vagyunk páran, ha gondolod vegyél fel. Esténként szoktunk játszani 3-4-en főleg Hardpoint-ot, esetleg shipment 24/7, alkalmanként Domination és HQ is szóba jön. Discord Társalgó1-ben szoktunk lenni.
-
Sanyi.il
aktív tag
Nyinya + oriic, köszönöm! Nem bírtam ki végül, megvettem a Battle pass-os verziót. Játszottam is pár órát, i7 7700 + 1080 Ti superclocked, nagyon babán fut
becsatlakoznék ha szoktatok együtt játszani esténként. Elvileg a battlenet-es nevem: iNfhy
De lehet mögé rakott pár karaktert, majd este megnézem
-
nyinya
tag
válasz
Sanyi.il
üzenetére
Ha aktívan fogsz játszani és mindig kimaxolod a Battle Pass-t akkor megéri a Battle Pass verzió, mert 20 €ért kapsz 3000 Cod Point-ot, míg ha külön vennéd meg akkor 2400 Cod Point-ot kapsz csak. Az első Battle Pass befejezésre kb 21 napod van, ami kissé veszett fejsze nyele, de pár száz Cod Point-ot ki tudsz még belőle szedni napi pár óra játékkal is. Pesze a Cod Point-okat használhatod a következő Battle pass-okra is. Ez persze akkor érvényes, ha a 80 € belefér a keretbe is

Allkeyshop.com-on van pár hely ahonnan lehet venni kulcsokat, de ott néha megvan a rizikó és kb 5 €-t ha nyersz rajta. Volt anno még aki orosz kulcsokat vett, de azt nem tudom, hogy még él-e.
Remélem tudtam segíteni! -
raggg
senior tag
Sziasztok, a Battle Royal mikor várható?
... csak vicceltem
De meglett a PILA arany, és mindjárt az AK is!
Az volt a terv hogy classonként egy fegyót csinálgatok, aztán végülis az AK lesz a 3. arany AR, és még a 725 van meg. -
Pro!Petya
addikt
+ (#7381) LorenzoHUN + (#7399) Dave567
Átmenten HC-ra, ott megleltem a lelki békém!!
Itt szerencsére nincs akkora kontraszt a meccsek között, viszonylag konstans lehet leadni a teljesítményt is!
(Első kettőbe legyek benne úgy hogy az adott módnak eleget teszek és nem TDM-et tolok mindent mindenkit lexarva
)
Eddig úgy néz ki az enemy erőssége is állandó, nincsenek kiugróan váltakozó meccsek!
Tetszik na! (nem értem sima core hogy baxódótt el nálam
)
Viszont sajnálom hogy nincs Hardpoint azt azért erősen hiányolom!!(#7386) Csokishurka
Mikor bedobtad nagyon megtetszett, csak emiatt befejeztem a RAM7-et Goldba.
Pedig az elején nem tetszett egyáltalán , most viszont HC-n adja nagyon! (sőt ide kicsit OP is szerintem már
)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jah még valami! Ha valaki esetleg az új Nvidia féle FPS limitert használja /vagy az RTSS-t , az váltson vissza inkább a játék beépített Cap rendszerére mert akkor a legkissebb az input lag, az előző kettő kicsit megdobja!

-
BandiHUN
veterán
Kis tipp Shipment Dominationra:érdemes a Ghostot lecserélni Pointman-ra,hogy scorestreak legyen.Persze dupla lethal is ajánlott,én a thermitre esküszök,ami a pajzsot is átüti szemből,és míg ég,jópár assistot is tud szerezni,sok kicsi...egyetlen körben 3x sikerült lehívni a wheelsont...ha megvan az UAv,már szépen kezd csorogni a pont az ölésekkel,assistokkal,kicsit bánom is,hogy nem gondoltam rá előbb+nem is tart sokat a wheelson,mert mindenki ontja a robbanót,meg letenni is nehéz helyet találni,de a lényeg,hogy működik az elv megszerezni nagyobb streakeket is,eddig beértem a personal-care package-airstrike kombóval,de nem vált túl jól be.De scorestreakkal,foglalással könnyű beindulni,egy pontvédő duplakill is 350 pont,stb...
-
sz.atesz89
tag
Valaki plz help. Hogy lehet megcsinálni cod mw-ben. USB-s razer kraken fülesnél, hogy halljam a csapattagok mit mondanak voice chatben, minden enabled mégsem hallom őket. PC-ről van szó, xboxos ismerősök ott szoktak beszélni mivel nincs discord box-ra. Sőt próbáltam alap beállításra visszaállítást is hátha korábban lenémítottam. Battlenetben ez a füles van beállítva. Előre is köszi!
-
Deck
titán
1 hete van meg a játék, eddig jutottam eddig:
Maxos: M4A1, MP5, MP7, .50 GS, (Kilo majdnem)
Gold Camo: MP5
Tier: 45
Level: 101Most asszem alszom egyet

Szerk: Inkább Goldozom az .50 GS-t, mindjárt megvan..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Teevolution Terra Pro Wireless + Rapid Sync 8K Dongle egyben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Következő Lobby, szintén zenész.

)