Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
dombi81
üzenetére
Az igen.
Én ilyen statot a büdös életbe nem fogok lőni az új codban. Nagyothallok és sajnos nem hallom merről jönnek, lőnek. Uav meg ugye nem mutatja. Sokszor lelőnek hátulról,oldalról amilyen mapok vannak.
Régi codoknál ilyen gondom nincs. 2 felett vannak a K/D arányom. Új codban 1,5 K/D , pff 
(#6899) spanglee001: Ezt olvastam. Azt hittem nekem írta. Veled voltam.

-
nyinya
tag
-
Tomko78
őstag
Most az AK azt kötelező volt megnézni hogy néz ki , nem hiába van meg pár arany fegyó , már 3 napja csak az arany fegyó gyártás megy , de szó szerint gyártás mert nem nézek most se K/D aranyát se pontot se mit kell elfoglalni , ezért is szeretem a HC Shoot house DOMot gyorsan elfoglalok egy pontot és utána lehet rosszalkodni
-
nyinya
tag
Dupla fegyver XP hétvége van!
-
KaitouP
nagyúr
Minden season egy-egy új pályát hoz a PS4 exkluzív Survival módba, illetve egyedi Challange Mission-t is: [link]
-
Dave567
addikt
Milyen fasza játékot sikerült összehozni a srácoknak..... 42ms Ping
Ja és még a HC-n a claymore-on is simán át megy a katona...

-
dombi81
senior tag
Nah, lőttem egy 24:0-át Rammaza-n. Biztos nem kempeltem.
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81
üzenetére
Legalább fényt visz a sötétségbe
de 1750 fps jónak számít mw alatt ? kicsit megugrik az fps mikor lépek ki lobbyból , most nem értem ez a játékot ha riva tuneban nem fixálom az fpst akkor hiába belövőm 144 fpsre ő akkor is 166 fps megy , 120 fps lefelé az van amit beállítok de 120 fps felfelé egyből 166 fps ugrik
-
jas39
tag
válasz
craftsman01
üzenetére
Persze, simán! Ez egy zenei stúdió, kizárólag keverésre szánt gépe, egy külső méreg dréga UAD hangkártyával kb 30Giga zenei szoftverrel, egyéni presetek tömkelege... szóval akár XP is lehetne, mivel végzi a dolgát.... gondoltam játszanék egyet rajta, hamár a gyerek megvette.
Köszi aki segített, Üdv Tamás
-
jas39
tag
köszönöm a segítséget.. rá kell szánnom magam egyszer, az biztos!
-
jas39
tag
válasz
dombi81
üzenetére
Igen, köszönöm! Sajnos tudom.... van egy zenei stúdióm, emiatt nem tudom újra telepíteni a gépet, kb két hét mire mindent újra beállítok . Annyi progit használok és megannyi apró saját settings stb.... Azt hittem hátha van valami trükk amit nem olvastam, nem láttam. A gyermekem a multit nyomja, az megy érdekes módon, 23 as rangja van. A single nem megy sehogy, nekem a multi az

Köszönöm ! -
jas39
tag
Helló Srácok!
Gépem megfelel a kívánalmaknak , van 16 GB ram, Ati 590 I5 stb... DE! sinlge player gyakorlatilag játszhatatlan, visszaolvastam de erre még nem találtam megoldást :
Indítás után ,ahogy haladok a pálya töltésekor 5-20 másodpercre lefagy, aztán a négy öt ilyen után végleg és ctrl alt del következik, ahonnan 3 perc mire ki tudok lépni. Win 7 kompatibilitás és rendszergazda futtatás van mindkét helyen pipálva, mivel Win7 pro van a gépen. 1 TB os vadonat új WD vinyó ahonnan fut. Mit lehet tenni még???
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78
üzenetére
Nekem is még 3 kell,a Famas jól áll,de az M13 valami katasztrófa,még HC-n is egyszerűen gyenge,hiába tűpontos.Tegnap kezdtem,még nincs hozzá FMJ,hátha azzal jobb lenne.M4-re még crouch kill kell+a kieg nélküliek,az is kész.Ezzel a Famassal nincs,csak pár killem,mumus lehet.
Raksikkal kéne bíbelődni,de kéne egy dupla weapon XP,annyira univerzális az RPG,hogy az maradt bent,szerintem marad is,míg maxolom a tiert. -
pulffy
őstag
-
Veloci84
friss újonc
Lehet akkor kidob engem . Ám ő optimalizálás után vette le a felbontást és butította le. Akkor is kidobja,1,2 perc után, de van hogy az infinity logonál kidobja.
-
Veloci84
friss újonc
Nekem is 1660ti kártyám van. 1920*1080 as felbontásban tolom, majdnem minden hight beállítás és simán megy 60 fps-el.
-
Veloci84
friss újonc
1080p be, meg nagyobba is. Experience optimalizálás már volt.
-
Veloci84
friss újonc
legális a cod, az új gépre a Best byte pakolta fel a wint szóval gondolom az, de nekem is olyan van és fut rajta. Hardver: Proci:i5-9600K, Kari:ASUS GeForce GTX 1660 Ti 6GB, hűtő:Be Quiet! Pure Rock CPU hűtő /BK009/ alaplapot hirtelen nem tudom de azzal sincs baj.
-
Veloci84
friss újonc
Sziasztok. Egy barátom megvette a játékot és lenne kis baja, gondoltam a sok tudós itt hátha tudja a a baj okát. Új gépe van kb 2 hete vette win10 van rajta. A játék elindul de pár perc múlva minden hiba üzenet nélkül kidobja. Experiance friss, minden friss rajta, csinált már repairt, driver frissítést meg minden hülyeséget. Hardver szinten simán mennie kell. Belép a multi menübe, de volt hogy a logonál már ki is dobta. Valami ötlet esetleg?
-
GSP
aktív tag
Volt már jó pár frissítés, de még mindég bugos az online rész, hogy szakadjanak meg...
-
dombi81
senior tag
Ha észreveszem, hogy bug miatt nem számolná a Daily challengeket, kilépek-újra vissza, és minden rendben.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Két-három napja vettem észre, hogy nem jelenik meg a zöld kis négyzet ami az új unlock-olt cuccokat jelöli a fegyvereknél. Így turkálnom kell utána, hogy lett-e valami új. Ez valami beállítás, vagy bug?
-
stuka20
senior tag
Melyik beállítás az, ami miatt nem látom a saját spray-met?
-
venom8888
őstag
Most masfel hetig nem voltam. Jott valami uj?
-
venom8888
őstag
Br rol van hir?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ma nekem is kellett mennem többször is kényszerpihire mert fejessel jutalmaztam ezeket a useless "csapattársakat" akik csak fekszenek egy pontnál leszarva az objectivet és csak a KD-ra hajtanak.... Nálam is pont most volt hogy 4-en "védtek" egy pontot ebből 3 egy irányból

(nem lenne ezzel gond egyébként , csak az ilyeneknek nem való a multi , bóhóckodjanak inkább single-be vagy Core-on de ne HC-n! ) A legjobb lenne ha beraknának nekik camp 24/7 módót ahol azután kapnának pontot hogy minnél több időt töltsenek el tétlenül sarkokban , ablakokban meg ahol kedvük szottyan heverészve stb stb ... Tele lenne éjjel nappal
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pcgamers
üzenetére
Na igen,ha mi állunk így,ilyenkor dobom a flasht meg hasonlókat, a csapattárs kempelőkre,de volt,hogy az elfoglalatlan A pontnál 4-en! kempeltek a hosszúfolyosón Shoothouse-n,közben már 3x haltam,és két oldalról már a kezdőnkre jött az ellen
Betoltam az RPG-t mindenféle szégyenérzet nélkül közéjük...
-
Casanova*
veterán
Kár,hogy lábnyomok ellen nincs perk. SD-ben mindig lekövetnek.

-
Land
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Köszi!
Gyerekek egy a HC TDM eléggé bejövős. Ma néztem meg először és a TK miatt kevésvé káosz, mint a sima mód (tunkolás ezerrel, agyatlanul eldobált gránátok, sok golyó/enemy).
FAL-lal eddig csak szenvedtem a sok M4-gyel rohangálós játékos miatt (is), de itt 3X-os scoppal 1 lövés=1 halál. Jó lesz itt húzni.
No meg riflekat is. -
JSaN
addikt
válasz
Bennyboy
üzenetére
Nem ad, az csak lvl szinthez szamol duplan, egybkent mult heten volt kulon lvl es BP dupla XP 3 napig.
Mas.: En is most delutan mondom megcsinalom a recon drone markolgatast, hiaba spottolgattam, vegen nekem sem szamolt semmit. Eleg sok embernek nem jo ahogy vissza olvastam, itt valami bug lehet.
-
Bennyboy
őstag
Sima xp token ad a bp szinthez?
köszi -
duronx
senior tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség, hogyan lehet az ellenség claymore.ját meg hackelni? Beállítottam az E.O.D. perket és utána mivel kell hackelni? köszi
-
KaitouP
nagyúr
Frissült a most már XV. Perkek/fegyver-perkek és működésük néven futó menüpont, melyben főleg oriic (illetve ezúttal jóval kisebb részben jómagam) jóvoltából a fegyver-perkek magyar fordítását is csatoltuk. Ezúton is köszönet oriicnak a munkáért!

-
KaitouP
nagyúr
A fejlesztők azt tervezik, hogy különböző tervrajzok kiegészítőit kombinálhassák a játékosok: [link]
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Vajon a menübe mikor navigálok akkor ilyen recsegő pattogós a hang.
Mi lehet a gond?
De viszont a játék full beállításokkal szépen fut.Válaszokat előre is köszi!
-
laja80
tag
Tisztelt fórumtársak!
Egy láma kérdéssel jelentkeznék
Én mint PC-s játékos,hogyan tudok egy playstationost felvenni a barát listámra,mi a teendő?
Köszönöm!
-
Casanova*
veterán
tune up perk az pontosan mi? mire jó? EOD perkkel csak hackelni lehet?
-
Land
veterán
Szakértői véleményre lenne szükségem.
Havernak a gamer laptopján minimumon kb 60 fps-sel fut a Cod.
Van neki PS4-e is, melyen megvan a Cod (ez a része ködös nekem, mert azt mondja nem vette meg, de mégis megvan neki ott is) és sokkal szebb, mint a laptopon.
Lenne értelme vennie egy kisebb billentyűzetet PS4-hez és rádugnia az egeret és onnan Cod multiznia? -
válasz
Dave567
üzenetére
Recoil codban? Pubg-ban egy tár AK 100 méterre lévő célpontra 30 centit húzom le az egeret hogy megfogjam a visszarúgást, itt ugyan ebben a szituációban kb 2 centit ha mozdítok az egéren lefelé és fixen 1 pontba lövök, ráadásul fel lehet szerelni úgy a fegyvert hogy a stabilitásra menjen minden.
-
Dave567
addikt
Azt mondjátok meg, hogy miért nincs Recoilja néhány embernek???
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én ilyen statot a büdös életbe nem fogok lőni az új codban. Nagyothallok és sajnos nem hallom merről jönnek, lőnek. Uav meg ugye nem mutatja. Sokszor lelőnek hátulról,oldalról amilyen mapok vannak.
Régi codoknál ilyen gondom nincs. 2 felett vannak a K/D arányom. Új codban 1,5 K/D , pff 

thx
De tegyük hozzá van baj azért a játékkal is.

11 nap még van