- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
ProEvoFan #5921 üzenetére
Azért marha sokat kell ám melózni hogy meglegyen az 1000 pont a pass-ból. Az 1300-ra nem azt írom hogy lehetetlen hanem inkább azt hogy kell hozzá egy nolife beállítottság.
Én nem vettem meg a pass-t de nem is hajtok a 300 ingyen cod pontra. Inkább elég lesz 200 az nevetségesen könnyen megszerezhető azért a plusz 100 pontért nem éri meg feláldozni mindent és csak ezt tolni 0-24-ben hogy meglegyen.
Én egyébként azt nem értem hogy a missionok meg a napik tolásával is lehet egész jó cuccokat szerezni INGYEN tehát hogy miért is kéne nekem pénzt költenem a pass-ra. Az egyedüli ok talán az óra ami jó lenne de nyilván csak ezért nem fogok pass-t venni. Eblémám meg kártyám már több is van ami tetszik, az operátort meg úgysem látom menet közben. Meg ugye ott is megszerezhető elég sok ha megcsinálja a feladatát az ember. Max a coop operátorok nehezek kicsit a többi az sima ügy.
Meg ugye a tudat hogy 1-2 pass múlva ennél fognak jobb dolgok is érkezni.
Kb ugyanez volt pubg-nál. Bejöttek a fegyverskinek mindenki megvolt őrülve pedig csak egy egyszerű narancssárga skin volt. Én tudatosan vártam kicsit jöttek is a milliószor jobb skinek. Itt is tutira ez leszés addigra már lesz is egy kevés cod pontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tomato firmware
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- XMLTV EPG letöltő progi
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő