Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Segal

veterán

válasz ProEvoFan #5921 üzenetére

Azért marha sokat kell ám melózni hogy meglegyen az 1000 pont a pass-ból. Az 1300-ra nem azt írom hogy lehetetlen hanem inkább azt hogy kell hozzá egy nolife beállítottság.
    Én nem vettem meg a pass-t de nem is hajtok a 300 ingyen cod pontra. Inkább elég lesz 200 az nevetségesen könnyen megszerezhető azért a plusz 100 pontért nem éri meg feláldozni mindent és csak ezt tolni 0-24-ben hogy meglegyen.
    Én egyébként azt nem értem hogy a missionok meg a napik tolásával is lehet egész jó cuccokat szerezni INGYEN tehát hogy miért is kéne nekem pénzt költenem a pass-ra. Az egyedüli ok talán az óra ami jó lenne de nyilván csak ezért nem fogok pass-t venni. Eblémám meg kártyám már több is van ami tetszik, az operátort meg úgysem látom menet közben. Meg ugye ott is megszerezhető elég sok ha megcsinálja a feladatát az ember. Max a coop operátorok nehezek kicsit a többi az sima ügy.
    Meg ugye a tudat hogy 1-2 pass múlva ennél fognak jobb dolgok is érkezni.
    Kb ugyanez volt pubg-nál. Bejöttek a fegyverskinek mindenki megvolt őrülve pedig csak egy egyszerű narancssárga skin volt. Én tudatosan vártam kicsit jöttek is a milliószor jobb skinek. Itt is tutira ez lesz :) és addigra már lesz is egy kevés cod pontom.

Új hozzászólás Aktív témák