- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
válasz
ProEvoFan #5929 üzenetére
Én is megvettem, de kicsit csalódtam. Mondjuk leginkább azért, amilyen ütemben halad a "csík". BO4-ben kaptál egy "ingyen" szintet naponta az első győzelemért, aztán XP után a többit. Itt meg kapom az XP-t, nő a szintem, a BP meg valami egzotikus heurisztika mentén szintén, csak sokkal lassabban. Én ezt abszolút nem gondoltam, mert 100 BP szint van, és véletlenül éppen 100 szint van 55 és 155 officer rank között is. Amikor először láttam, hogy nem egyszerre mozogtam, azt hittem csak egy bug, amit javítanak majd.
Amúgy én is az óra miatt vettem meg első sorban, meg hát volt 1000 CP-m, így nem fájt kifizetni. De egyébként a két ingyen fegyó izgat leginkább - amit ingyen is megkaptam volna -, a blueprint rendszert még mindig nem értem igazán (mármint leginkább azt, hogy a blueprint felszereltség van effektíve skinezve, de ha variálod, a többi cucc már nem).
Szóval én most ezt kicsit elengedtem. Mivel kb. a semmiből volt 1000 CP, ezért nem sajnálo... BO4-ben talán az hajtott jobban, hogy mindig a végén volt a plusz fegyó, itt most csak azt érzem, hogy 30-ig érdemes elérnem, aztán lesz ami lesz. Mondjuk nem feltétlenül baj, csak azt hittem kicsit több pluszt fog adni számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő