- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
válasz
nagylaci6417 #7197 üzenetére
Jó lenne mert szerintem videójáték szinten a vietnami háború nagyon nincs kiaknázva. Én csípném nagyon.
-
Hunter2
addikt
Meg tudja valaki mondani hogy mi a fa**ért fut le a shaóder optimalizálás minden driver frissítéskor?
Rohadt lassú és rohadt idegesítő is. -
ProEvoFan
nagyúr
Fura ez a meccskereső' rendszer.Két körön át kurvajó voltam.Harmadik, negyedik körben szarrá daráltak, majd a kövi pár meccsen egálban volt a k/dm, aztán megint hirtelen király lettem kb két partin keresztül...ésígytovább'...ésígytovább'.........
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #7186 üzenetére
4-5 hónap alatt a spawn rendszert se tudták megcsinálni....Nem hinném hogy érdekelné őket ,ki hogyan játszik..
-
-
nyinya
tag
válasz
bulikavagyok #7181 üzenetére
Az összes játékmódot TDM-re használják, mert ott könnyebb ölni. Ahol mindenki TDM-ezik, ott nem olyan jó nekik, ezért elmennek másik játékmódokhoz és ott TDM-eznek. Az egyik legnagyobb hátránya a játéknak, hogy nincsenek dedikált szerverek. Ott lehetne kialakítani szabályokat, és aki nem követi azokat, akkor azok repülnének, mint régen is...
-
-
Laby
őstag
Fú én nagyon nem. Én is csak néha megyek rá, amikor 0 attachment-es fegyvert kell húzni az aranyhoz. WW2-ben nagyon szerettem, de itt valahogy túl kicsi lett és a spawn rendszere az óriási tré. Kifejezetten fel tud idegesíteni amikor zsinorban 5-6. éledésem is abból áll hogy mire leéledek és fegyvert kapok a kezembe addigra már rég kilőttek mert belerak egy tűzharc közepébe, vagy épp 1 méterre spawn-ok le a sarokba ülő ember elé... Ha értelmes lenne a spawn rendszer, és csak egy picit is de nagyobb lenne a pálya, akkor WW2-höz hasonló sikere lenne, így inkább csak....
-
ZeN973
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem egy cpu-vga combot multiplayerhez , közepes grafikájú full-hd hez?
-
Pro!Petya
addikt
Farmland pálya mindenkinek bugos? Olyan droppjaim vannak ott hogy kiesik a szemem
~110fps -ről esik be ilyen 40-50 környékére de csak a pálya bizonyos szakaszain utána meg vissza áll egyből. (ground war)
Csak ezen az egy pályán van így, a többi az megy szépen.Ma raktam még csak fel az új 441.87-es Nv drivert az FPS cap miatt hogy a töltések közben ne legyen 2-3000 fps-em ........ , szval nem csodálkoznék ha amiatt lenne.
Előző driverrel nem emlékszem hogy lett volna ilyen brutál dropp, bár eddig nem is nagyon Farmland-on. -
Segal
veterán
Nekem edig sem volt vele bajom mert rohangálós, darálós tipus vagyok de mióta tegnap este sikerült megcsinálni rajta a 15 kill-t azóta most ez a kedvenc. Pedig shoot house is imádnivaló szintén a kempermentesség végett. A többi pálya elmegy kivéve a barlangoss na azt nagyon nem szeretem. Ott a sötét barlangba kempel minden második játékos...
-
nepszter1
addikt
Lemaradtam az akciórol.... Esetleg valahol még meg tudom venni jó áron?
-
Corpuscle
őstag
Overkill perk-kel az a bajom, hogy az EOD-t nehezen áldozom be. Sok a robbanás (rpg, gránát, akna, claymore). Nekem a másodlagos az rpg. Pontfoglaláskor szeretek vele érdeklődni, kemper ablak/sarok tisztításra is jó.
M4A1 socom tárral, 3x scope-pal nekem bevált távolra. Max 2 lövés. Snipert simán kiszeded vele. A 10 lőszer ami kevés, pötyögtetni kell.ui.: Aki eddig hanyagolta (másra gyúrt) az aim stabilty-t (mint én), javaslom próbálja ki. Kevésbé "himbál be" a fegyver forduláskor.
-
Deck
titán
válasz
Corpuscle #7170 üzenetére
Tökéletes? Az jól hangzik
Én is csak az Assault, SMG, Pisztolyok-ra értettem. Mást nem szoktam használni úgysem.Overkell perk-en gondolkodom hogy használni kéne. MP5 mellé mit rakjak be szerinted? Jó az M4A1 valami nagyobb scope-al? Nagyobb távra, sniperek ellen is akár. Fura amúgy nagyon még nekem ez a felfele is kell néznem az ablakokba stb dolog a BO4 után..
Amúgy egy dolog hiányzik a BO4-ből. A Gung-Ho.
-
Deck
titán
-
Corpuscle
őstag
Én kerülöm. Mióta bekerült, elkalandozni sem tudok annyira a beállításokban (loadout, mission), mert figyelnem kell, nehogy azt a pályát dobja be. Nem vagyunk egyformák. Igaz, én nem is farmolok semmit, amit használok fegyvert az maxos az aranyozás nem izgat (M4A1, Mp5 az csak).
-
Deck
titán
Van only Shipment! Csak érjek haza! Kedvencem
Más is szereti?
-
nyinya
tag
válasz
laragirl83 #7153 üzenetére
Én nem csak shipment-en szenvedek ilyenekkel. Tegnap este 5 ből 3 meccsen a 6 ellenfélből 3-4 TDM-et játszó emberke volt. Nem értem, miért jön valaki Hardpoint-ra ha TDM-ezik?...
-
soo277
őstag
válasz
Szerintef ki fogja a feladatát csinálni Shipmenten
mindenki KD re megy,köztük én is
megvárom míg berak Dom ba,3 4 kör azt ki lehet maxolni 1 fegyyot
-
BandiHUN
veterán
válasz
Van ilyen,igazi káosz.Csak bekerülni nehéz volt ma is DOM-ba,csak sorban a KC-TDM-et dobálta.Mondjuk az jó,hogy ha elkapja,akkor tartja az adott módot,be is toltam egy 15 perces dupla xp-t,1 kör 1 szint
De a Shipment már csak 5v5,és a spawnon is bütykölhettek,mert egyszerűen nem adta a multikillt RPG-vel már,ilyen A-C 1-1 killeket sikerült elcsípni csak.Viszont hátbaspawn az volt.Nem is tolt be senki nagyon streaket,egy airstrike-vel totál kiszámolva is 2 kill,igaz az ellenfélnél lett egy wheelson,de az szét lett kapva 10 méteren.Szépen sebzi a thermit,kettővel kicsinálható,és ha sikerül rátapasztani,viszi magával,jött úgy egy potyakill
A shoothouse jobb volt,ott lehetett streakelni különösebb kemp nélkül is.Meg 6v6.Már nem pörög úgy a shipment 5v5-tel.Ha meglesz a 155,le is állok róla.Nekem tierben is többet hozott a shoothouse,mintha sokat jelentene a foglalás is ahhoz,60 killre nem jött annyi,mint a 25 kill 10 foglalásra.Elég szemét dolog ez a tier.Úgy kellene,hogy 100 szint 100 tier,nem trükközni.Meg nagyon kéne láda.Semmi ritkábbat nem lehet szerezni,és fixen ugyanaz jön.BO4-ben ládákból jöttek fegyók és ruhák,pénzesek is néha,ritkán,de VOLT esély.
-
KaitouP
nagyúr
Double XP január 10.-től január 13.-ig: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Január 7 PC update: [link]
-
laragirl83
őstag
Hmm, SMG addikt vok asszem, de ezt a FAMASt egyre jobban csipázom...!
-
dombi81
senior tag
Gyerekek elkezdődött a cheat, ez már nem kemp. Bezony-bezony.
-
RazoR
veterán
•Strict NAT: With this kind of NAT you will be able to connect only with players who have their NAT type opened. Also searching for games will take more time. At 90% you will be kicked when a host migration comes up and also don't forget that lags will be possible.
•Moderate NAT: With this kind of NAT, you can connect up with people who have either Moderate or Open NAT. Searching for games with this kind of NAT will take some time, but not as much as Strict. Lags wil be less than Strict to.
•Open NAT: With this kind of NAT, you will be able to connect to any of the three types. Searching for games will require less time and you minimize the chance of getting lags or kicks during a host migration. -
Deck
titán
Nat Type: Moderate befolyásolt volna valamit? Inkább engedélyeztem a portokat a routerben és most Open, de azért érdekelne.
-
Corpuscle
őstag
válasz
BusinessGuy #7120 üzenetére
Tegnap este már jó volt, csak elfelejtettem beírni.
(#7102)GhostPetya: Egyet kapunk ingyen, a többit meg cod ponttal feloldhatjuk (tipp).
-
pulffy
őstag
válasz
BusinessGuy #7120 üzenetére
Hát, mert az a feladat...
"Collect kills in Team Deathmatch" -
BusinessGuy
őstag
Na működik megint a COD app, a heti feladatban TDM (csak Tdm) killeket számol.
-
Casanova*
veterán
Új codban nagyon jó sdézni. Sokan használják a lézert,nem is értem. Már messziről látni a lézert. Az egyik a sarokban kempelt,lézere kivilágított. Nyomtam neki egy rpg- t.
-
soo277
őstag
Na ez a beteg [173Nuke]
reggel néztem meloba,3csatából 2 nuku,őrült -
Land
veterán
Jelenleg nekem is minden slotban dupla fegyver van (overkill), így 10 fegyver húzok egyszerre. Aztán ha minden fegyver lvl maxos lesz, akkor lesz Top setupom.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
KaitouP #7102 üzenetére
Hogy egy kicsit játszani kelljen a perkekkel és ne tudjál minden módja OP loadoutot létrehozni?
Amúgyis lefogadom, hogy a legtöbb player 3-4 nél nem használ többet...
ált. módra killer1, ha sok a jármű stb akkor átváltasz rpg-sre azaz killer1+rpg, esetleg egy killer2 más fegyóval, ha csipás napom van akkor sniper1, és még valami pl. SD-re -
KaitouP
nagyúr
Ebben a hónapban kapunk extra Create-A-Class slot-okat: [link]
(Megjegyzés: Hogy mi a bánatos tücsökkukit tökölnek egy "két kattintásos" - I mean, very easy - művelettel, illetve hogy miért nem eleve több ilyen slot állt rendelkezésünkre - mert az 5 darab már CoD 4-ben kevés volt - az hatalmas talány.)
-
Xaels
félisten
Na végére értem az első szezonnak délután. Ma nagyon nem akarták a szerverek a pártomat fogni, sorban 0.5-ös KD-k, mindenki lefektetett szemtől szemben amikor az M13-at húztam, aztán mentem SD-ni csapatban és elővettem a drágaságom (rövidített SCAR) és azzal adta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Mini-ITX
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Konteó topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest