Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
SMG-vel aztán lehet aprítani
Meglett az eddigi legjobb arányom is 3.50x tudom másnak nem nagy cucc de nekem az 
Nagyon rákaptam erre a dropshotra, csak úgy lövök már![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Corpuscle
őstag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Szintén. A rewardot sem jelezte, a játékon belül még nem néztem megkaptuk-e.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az App nálatok megy? Bármit csinálok azt írja, hogy inaktív a squad...
-
Deck
titán
Remélem nem volt még: Összes Optics 1 képen
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Erre a Shipment map-ra szavak nincsenek..
-
Dazsar
aktív tag
Sokat olvastam mostanság itt a fórumon, és hát úgy gondoltam hogy beszállok egy kicsit én is. (kicsit veszekedni)
Sokat látom, hogy panaszkodnak a mit nem kap-on. Én R6-ból kiindulva nagyon nem mindegy milyen barrelt használsz a fegyvereden, sokaknál látom hogy egy stat alapján szerelik fel a fegyvert és nem is olvasnak kicsit sem mi-mi-re való. próbáltatok már egy comp. és egy muzzle breakel távolra lőni? mi volt a különbség? vagy esetleg egy comp pötyögtetni? sokat számít hogy mi van azon a fegyveren . hiába lövöd a testét, mellkasát , ha olyan kicsi a fegyver diamondja, hogy mellkasról egyből balra , jobbra ránt kézre. Illetve akkor én is megragadom a lehetőséget és elküldeném az én saját kis videómat. azért van rá példa hogy lehet szaladgálni, de csak ésszel!
[link] -
BandiHUN
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Elég hülye az app,lényegében minden elindításakor újra be kell lépni,mert főoldalt nem tölt be,de jópár dolog,például a stat megvan,de azt írja,nincs squad.Először mondjuk paráztam én is,na mondom jól lapátra lettem téve

-
BandiHUN
veterán
A végére én is belelendültem,hogy meglett az FMJ és valami barrel,ami ad range-t és stability-t a P90-re...jól esett mondjuk azért kezdőről is kilőni a snipert vele Shoothouse-on,hipfire is jól adja,volt valami variáns,amihez alapból megvolt az 5mW lézer.
Estem be konzolos lobbiba egyedüli PC-sként,ki voltak kattanva,hogy két ellent kilőttem rakétával,hármat hipfire,elfoglaltam egyedül a B-t,és még utolsó lélegzettel magammal vittem kettőt thermittel
Ma jó körök voltak így,szinte minden nyerés,kezdem megszokni a P90-et,pedig előtte nehéztüzérség volt még délután,toltam is rajta 31 szintet,asszem' 343 kill
De az elején sikerült 1-2 kör tök utolsónak lenni,alapból nem nagy szám a P90,sorra bebuktam a pár méterről tunkolást is.A FAMAS tök más volt,ott 1 golyó hosszútávon is durva volt,még collateral is több,amit nem igazán értek,elvileg csak a sniper golyója megy át több emberen,és FMJ nem volt
-
BandiHUN
veterán
Ilyen ez,néha megharagszanak
Aki kempel,azért én is szeretek visszamenni,vagy küldök valamiféle szeretetcsomagot...persze ez vissza is jár.Plusz ma is többször lelőtt csapattárs irigységből,pedig csak távolságból csináltam lehetőséget a többieknek foglalni 
De hát f...om azért nem mindenki lehet tunkolós...most kezdtem a P90-et,na azzal azért már kell mozogni.De hát húzná az ember a nehéz fegyókat is.Lassan haladnak a szintek,LMG-t és snipert kivéve szinte minden maxos szintben,aztán meg úgyis a camo-khoz már nincs duplázás. -
azta.... 27 killem volt 3 ölés kellett volna Nuke hoz...
Ráadásul úgy végzett ki az a nyomorult hátulról
-
Tomko78
addikt
Számomra az , hogy más azzal megy az már az ő egyéni döntése
én nem kedvelem , van aki meg a csipákat gyűlöli , ízlések és mákos tészták
épp olyan mint amikor csipával megyek , a másik map végéről észre veszem az ügyfelet becélzom , erre látom hogy észre veszi a csillogást a távolból és látom a rémületet az arcán , a könnycseppet ami el indul a szeméből , de nincs kegyelem lelövöm és aléltan esik össze ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RazoR
veterán
válasz
Tomko78
üzenetére
Én rendszeresen lesüllyedek addig
A .725 volt ez első fegyver ami arany lett, el lehet ítélni de nem olyan egyszerű a 2 skulóval játszani.
Itt a 2. videóm, ebben nagyrészt a .725-el megyek.
(még feldolgozás alatt van azért 1080p-s) -
craftsman01
senior tag
Nekem most semennyire nem működik betöltő képerőnyőnél lefagy.
-
soo277
őstag
Ez a USA régió, tényleg jobb, észrevehetően, kösz a tippet srácok
-
Corpuscle
őstag
Engem ez a matchmaking zavar néha. Napokig tök jól megy, majd egyik körtől hirtelen váltás és összerak alig lőhető ellenfelekkel. Értem én, hogy feljebb rak mondjuk az spm miatt, de szolídabban is skálázódhatna a dolog. Kb. 15 kör óta szívok, lassan lentebb sorolhatna.
-
Dave567
veterán
Azért ezek a tetvek adhattak volna valamit, ha már max rangos vagy , és a Batllepass is max...
-
Dave567
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére

(#7045) Casanova*: Mert itt pontosan ugyan ez van.

-
dombi81
senior tag
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Igen. Bárcsak. Komoly dolog a felvétel a mai világban akár 4k-ban 60fps-el 120mbps minőségben visszafelé az elmúlt 4-5 év videókártya termésével...

A falon átlövésed meg AK nem viszi az ajtót is agyon lett cáfolva... Mit vársz,komolyan? Hogy a sírásod meghallgattatik és mindenki abbahagyja az amúgy valóban nem hibátlan mégis COD4 óta legjobb COD részt?
Még egy olyan videót sem tudtál felmutatni (a gyér minőség mellett is kivehető a lényeg sajna) amiben lenne bármi amire felhúzná az ember a szemöldökét vagy ne lett volna eddig is bármelyik COD részben.... De ide jársz és csak sírsz a játék miatt meg hack, meg nem halnak... Minek? -
Dave567
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Sajnos nem sikerült felvennem mikor az 1ik ellenfél srác próbált fejen lőni, (bevallom kempeltem NA
) kilkambe jó látható volt, szépen rávitte a fejemre a fegyvert, csak pötyizett 3 shot, szerintem nézett nagyot, odajött és ledarált.... BÁRCSAK FELVETTEM VOLNA.(#7040) dombi81: Nem jobb, viszont nincs annyi kemp, ahogy észre vettem. Mindenki a ponton volt.
-
Bennyboy
őstag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
bedobott egy randomba, mind1 hagyom a fenébe, látom nem nagyon működik ez az app. Már úgy is 155 vagyok, legalább lesz hely másoknak.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Indítsd újra teljesen leállítva. Néha csinálja, múltkor azt hittük megszüntették a squadot mert mindenkinél azt írta hogy csatlakozzon egy squadhoz...
Dave567: Hagynálak ha nem tolnál be állandóan marhaságot. Küldtél videót is ami szerinted problémás holott minden egyes problémásnak vélt részednél a killcamban egyértelműen látszik hogy kapsz legalább 3-4 találatot felsőtestre nagy tűzgyorsaságú fegyverekből ami lazán azalatt az 1 mp alatt kitolja az 5-10 skulót.... Itt sincs semmi most, mi a hack? Az hogy néha úgy fest 1 lövésből leszed? Amikor épp nem nyomod el a killcamot bőven látszik hogy több találata van felsőtesten mint neked......
Ebben a videódban sincs semmi,szimplán jobb a csóka reflexe és kapod felsőtestre míg te általában alsótestre vagy végtagokra szórsz. A golyókat is lehetne elemezni ha rendes minőségű lenne a videó aminek az akadálya kb semmi sem lenne ugye...
Mondtam már ha ennyire nem tetszik minek játszol vele? Semmi gond a hitreggel a netkóddal, de még csak a gyíkemberek által létrehozott segítő/nem segítő sebzésmodell sem létezik... -
Bennyboy
őstag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Akkor nálam bugos az app. Squadnál azt írja csatlakozzam egyhez, én meg nem léptem ki az itteniből. Nem gond, csak érdekes.
-
Dave567
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Hát ÉN!!
Ultimate, szerintem hagyjuk egymást... Minden jót.. 
-
Bennyboy
őstag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Igen helyi vagyok (Goakulum) és aktív is csak az app vmiért kiléptetett és nem számolt semmit. Látom ki lettem rakva. Mind1.
-
BusinessGuy
őstag
Persze,ennyi nincs semmi komoly kényszer az se baj ha épp nem "neked való" a feladat, majd máskor.
Adott 3 user a csoportban akik nem tudom kik és nemigen játszanak egy hete mert egy killjük sincs van közülük itt valaki?
Molotov , Vequaz665, LORTACHANKA_Q8 ?
Ha senki nem jelentkezik ezekre ma (mondjuk 8-ig) akkor repülnek és lesz hely. -
Land
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Engem lehet érdekelne. Csak ugyanúgy játszanom kell ahogy eddig, persze figyelve a heti ottani küldire és kész?
-
dombi81
senior tag
válasz
laragirl83
üzenetére
A régiót hol változtatjátok meg pc-n, melyik opcióban?
-
Land
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Mit tud ez a "klános" dolog? Kapunk valamit ha sikerül a küldi?
Deck: A készítőktől korábban megígért dedikált szerver dolog életben tartaná az MW-t jó pár évig. Csak kuss van.
-
Casanova*
veterán
Amerikai régióval tényleg jobban adja. Kevesebb a pingem és nem laggol a game. Érdekes...
-
Deck
titán
válasz
KaitouP
üzenetére
Ez az évenkénti új rész, vedd meg, + még költesz rá.. Ha jól emlékszem te se az alapot vetted a BO4-nél. Aztán, még költöttél is rá + a monsterek...
És végül ment az egész a levesbe..
Sokkal jobb lenne ha 2-3 évente lenne új rész, addig meg csak új tartalmak jönnének. Persze így biztos több a bevételük, megértem ezt is.
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Járt már valaki úgy a legújabb COD-dal (Xbox One X-en), hogy a kampányban belefutott egy bug-ba, ami miatt nem tud továbbmenni?
Konkrétan kb. a story 1/3-nál, amikor a zöld lézer jelölőt kell használni (remélem ennyi még nem volt spoiler), akkor a 3. roham likvidálása után nem veszi észre a játék, hogy mindenki meghalt, és nem jön a következő hullám
Az utolsó checkponttól újraindítást már próbáltam, az nem segít. Az egész küldetést meg nem szeretném újraindítani... de félek más nem marad
-
BusinessGuy
őstag
Ez megint oda lett téve, köszi tagok!

Aki esetleg becsatlakozna már csak úgy tud ha rám ír, fullon vagyunk de van 3-4 tag akikről nem tudom kicsoda és mindig nullán állnak, még ennél a feladatnál is vagyis nem is játszanak..
Valaki közülük itteni (Goakulum tudom igen)? Nehogy kitegyem ha jelentkező lenne:
-
Deck
titán
Köszi mindenkinek!
GhostPetya: Próbáltam nem szeretni, hogy ne kelljen megvennem..
-
Casanova*
veterán
Végre sikerült egy jó statot összehozni. 36-4, tdm és crash map. kb. 25 kill körül haltam meg. Nem lett meg a nuke.

-
laragirl83
őstag
Azt vki észrevette, vagy csak én képzelődöm, de ha régiónál amcsit választom, rendre jobb pingeket dobál game, ilyen 20-35 körül, míg ha EU, akkor ez a 40-60
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meglett az eddigi legjobb arányom is 3.50x tudom másnak nem nagy cucc de nekem az 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma jó körök voltak így,szinte minden nyerés,kezdem megszokni a P90-et,pedig előtte nehéztüzérség volt még délután,toltam is rajta 31 szintet,asszem' 343 kill
![[link] [link]](https://charlieintel.com/wp-content/uploads/2020/01/Screen-Shot-2020-01-05-at-10.19.14-AM-1024x456.png)

egy jó lobbyban ment a dara. 😁 30-50 között van a pingem. De ez nem jelent semmit.
ez saját videóm... Dombi81: 10-15 db. Pinggel kevesebb... Játssz még többet amerikain. Meglátod...