- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
A legnagyobb baj ezzel a pass-al hogy most farmolhatsz heteken keresztül és jó esetben ugyan összerakod a következő pass árát de akkor meg azok fognak tetszeni amik abban lesznek és ami az elsőben volt az csak úgy lesz a profilodon. Utána megint farmolhatsz heteken keresztül de már a második szezonos cuuccokat is csak tárolni fogod és a harmadik lesz a lényeg és így tovább.
Most valljuk be őszintén mi az amit használ az ember a pass-ból (mármint skin de az ilyen dupla dolgok).
Ebléma, kártya, óra, operátor skin. Szerintem senki sem fog sray-t fújni a meccsek alatt meg ilyesmik.
Na most ugye mint írtam napikból meg missionok teljesítésével is lehet egész jól kinéző (akár animált) emblémákat meg kártyákat szerezni. Már akinek ez fontos ugye mert elég sok nagyobb szintű játékost látok akik a totál alap beállítottal mennek.
Az operátor skin esetleg jól mutat a lobbyban de ugye menet közben úgysem látjuk. Marad az óra. Persze én senkit sem szeretnék lebeszélni mert felőlem aztán vegye ha akarja csak engem speciel jobban érdekelnének a fegyver skinek, kesztyűk stb. tehát az olyan dolgok amiket látok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Garmin fenix 2
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest