Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Block01

csendes tag

NA ha már mindenki dicsekszik én is beleszólok.Kedden megvolt a saját rekordom.Tizenháromszor azaz 13x haltam meg egymás után,abban a pillanatban ahogy betöltött a játékba.Ebből 12x sikerült úgy betöltenie,hogy az ellenfél pont tüzelt valakire és berak a tűz vonalba,amikor újra éledtem.Durr.Double kill.Na így ..rva könnyű.A maradék egy meg a kedvencem ,a rakétaeső.A negatív rekord is rekord :O .
    Kedves Lowzor.Szép eredmény :C gratula.Ez az én igazi kedvenc játékmódom.Rakéta,helikopter, légicsapás,kicsitank,vasalódeszka,zümmödő jóisten tudja mi, az én csapatom meg mindig akkora kretén,hogy egy kibasz... radart sem tud indítani.Igazán férfias amikor úgy szednek le hogy az ellenfél egy gépszörnyben ül,amit egy tárral sem tudsz kiszedni.(Én meg aztán főleg durroghatok rá a söréttel ,ami el sem megy odáig.)Ilyenkor be a fedezékbe és látom ,hogy az ellenfél 10-20-30 killel elmegy,az idő telik,na ilyen után próbálj meg,győztes meccset összehozni. Tudom hogy ez egy szint amit el kell érni,de én nem használom,mert én a szemtől szembe híve vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák