- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Block01
csendes tag
NA ha már mindenki dicsekszik én is beleszólok.Kedden megvolt a saját rekordom.Tizenháromszor azaz 13x haltam meg egymás után,abban a pillanatban ahogy betöltött a játékba.Ebből 12x sikerült úgy betöltenie,hogy az ellenfél pont tüzelt valakire és berak a tűz vonalba,amikor újra éledtem.Durr.Double kill.Na így ..rva könnyű.A maradék egy meg a kedvencem ,a rakétaeső.A negatív rekord is rekord
.
Kedves Lowzor.Szép eredménygratula.Ez az én igazi kedvenc játékmódom.Rakéta,helikopter, légicsapás,kicsitank,vasalódeszka,zümmödő jóisten tudja mi, az én csapatom meg mindig akkora kretén,hogy egy kibasz... radart sem tud indítani.Igazán férfias amikor úgy szednek le hogy az ellenfél egy gépszörnyben ül,amit egy tárral sem tudsz kiszedni.(Én meg aztán főleg durroghatok rá a söréttel ,ami el sem megy odáig.)Ilyenkor be a fedezékbe és látom ,hogy az ellenfél 10-20-30 killel elmegy,az idő telik,na ilyen után próbálj meg,győztes meccset összehozni. Tudom hogy ez egy szint amit el kell érni,de én nem használom,mert én a szemtől szembe híve vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest