- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Annyira bírom a
FennecVectort, hogy nyomban létrehoztam és kiteszteltem négy különböző setupot négy különböző helyzetre, hogy mindenhová lehessen vinni.Ismertetném őket, hátha valakinek segítség, vagy ihlet egy másik variánshoz.
Setup #1:
Fantázianév: Ultima
Kezelhetősége: közepes-nehéz
Sebessége: lassú
Hová szánom: 10v10 fős nagyobb pályákra, mid-long távolságraA négy custom beállítás közül talán ez a legegyedibb számomra. "Hogyan csinálj borderline sniper rifle-t egy SMG-ből?" feeling a kis dög, a cél pontosan az volt, hogy halkan, sunyin nagy távolságból is ki lehessen iktatni az ellenfelet, és jelentem, bár voltak kétségeim, de a kellő áthangolódás után nagyon jól teszi a dolgát. Az eleve hosszú ZLR Apex puskacsőt még tovább hosszabbítja az egyedi ZLR csőtorkolat, ezzel maximalizálva az elérhető lőtávolságot, és sebzés erőt. Tipikusan mesterlövész távcső nincs, de van Thermal, ami ráadásul a hybrid típus, így ha valaki mégis közelebb jönne a kelleténél, egy gyors váltás után a sima red dot sight-al is tehetjük a dolgunkat. A ZLR puskatus amellett, hogy még egyedibb külsőt kölcsönöz kedvencemnek, tovább segít a pontosságban, a végére pedig az egészet megfejeltem az ugyan kicsi, de annál nagyobb sebzésű lőszert tartalmazó tárral, amivel messziről is elég 2-3 sorozat, közelről meg akár 1-2 az ellenfélbe. Halk, pontos, és pusztító.
Setup #2:
Fantázianév: Spec Ops
Kezelhetősége: közepes
Sebessége: lassú-közepes
Hová szánom: 10v10 fős nagyobb pályákra, mid-long távolságraEzt a beállítást az Ultima fantázianevű variánsból gondoltam tovább, a cél pedig az volt, hogy minimális damage és range vesztés mellett növeljem a célzás sebességét, így lett az eredmény a Spec Ops nevű beállításom. ZLR Deadfall hangtompítós barrelt használtam, mely mellett még ha akarnánk se tudnák muzzlet alkalmazni, de nem is kell, ez a cucc legalább 2in1. A Tac Laser a gyorsabb ADS-ért került fel, a Thermal Hybrid viszont maradt, egyedi stock szükségét pedig nem láttam, gyorsabb ADS-t segítő rear grip-ét viszont igen, a tár pedig maradt.
Setup #3:
Fantázianév: Vector CQC
Kezelhetősége: könnyű-közepes
Sebessége: gyors-közepes
Hová szánom: 6v6 és kisebb 10v10 fős pályákra, short-mid távolságraEzzel a beállítással már közelítek ahhoz, amire a Vector valójában hivatott - a close quarter combatre, mert bár érdekes a cucc félautomata "majdnem" snipernek is, de SMG-nek az igazi. ZLR Deadfall a halkságért és a magasabb sebzésért, Aim-Op sight a jobb célzárért, custom FORCE TAC CQS puskatus a gyorsabb ADS kedvéért, ahogy a Stippled Grip is ezért került fel erre a beállításra is. Mivel eleve a tár kicsi, a Vector pedig iszonyat gyorsan köpködi ki a golyókat, ezért felraktam a 40 golyós dobtárat. Gyors, pontos, de lehet még fokozni. Hogy hová? Mutatom alább.
Setup #3:
Fantázianév: Vector Evo X
Kezelhetősége: könnyű-közepes
Sebessége: nagyon gyors
Hová szánom: 6v6 és még kisebb fős pályákra, short-mid távolságraNa ez számomra a non-plus ultra, minden Vector atyja, a Vector Evo X. Nevét a Black Ops 2 Scorpion Evo fegyveréről kapta, azért, mert annak a játéknak az volt a leggyorsabb meggymagköpködője. Nincs muzzle, nincs barrel, csak a gyors ADS-t segítő Tac Laser, és a Stock-t is leszedtem róla. Stippled Grip ugyancsak az ADS-ért, Ranger Foregrip az extra pontosságért, és Fully Loaded perk a több kezdő lőszerért, mert amilyen sebességben darál ez a setup, úgy elkél az extra ammo.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 5 5500u/16GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest