Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaitouP

nagyúr

Annyira bírom a Fennec Vectort, hogy nyomban létrehoztam és kiteszteltem négy különböző setupot négy különböző helyzetre, hogy mindenhová lehessen vinni. :DDD Ismertetném őket, hátha valakinek segítség, vagy ihlet egy másik variánshoz.

Setup #1:
    Fantázianév: Ultima
    Kezelhetősége: közepes-nehéz
    Sebessége: lassú
    Hová szánom: 10v10 fős nagyobb pályákra, mid-long távolságra

A négy custom beállítás közül talán ez a legegyedibb számomra. "Hogyan csinálj borderline sniper rifle-t egy SMG-ből?" feeling a kis dög, a cél pontosan az volt, hogy halkan, sunyin nagy távolságból is ki lehessen iktatni az ellenfelet, és jelentem, bár voltak kétségeim, de a kellő áthangolódás után nagyon jól teszi a dolgát. Az eleve hosszú ZLR Apex puskacsőt még tovább hosszabbítja az egyedi ZLR csőtorkolat, ezzel maximalizálva az elérhető lőtávolságot, és sebzés erőt. Tipikusan mesterlövész távcső nincs, de van Thermal, ami ráadásul a hybrid típus, így ha valaki mégis közelebb jönne a kelleténél, egy gyors váltás után a sima red dot sight-al is tehetjük a dolgunkat. A ZLR puskatus amellett, hogy még egyedibb külsőt kölcsönöz kedvencemnek, tovább segít a pontosságban, a végére pedig az egészet megfejeltem az ugyan kicsi, de annál nagyobb sebzésű lőszert tartalmazó tárral, amivel messziről is elég 2-3 sorozat, közelről meg akár 1-2 az ellenfélbe. Halk, pontos, és pusztító.

Setup #2:
    Fantázianév: Spec Ops
    Kezelhetősége: közepes
    Sebessége: lassú-közepes
    Hová szánom: 10v10 fős nagyobb pályákra, mid-long távolságra

Ezt a beállítást az Ultima fantázianevű variánsból gondoltam tovább, a cél pedig az volt, hogy minimális damage és range vesztés mellett növeljem a célzás sebességét, így lett az eredmény a Spec Ops nevű beállításom. ZLR Deadfall hangtompítós barrelt használtam, mely mellett még ha akarnánk se tudnák muzzlet alkalmazni, de nem is kell, ez a cucc legalább 2in1. A Tac Laser a gyorsabb ADS-ért került fel, a Thermal Hybrid viszont maradt, egyedi stock szükségét pedig nem láttam, gyorsabb ADS-t segítő rear grip-ét viszont igen, a tár pedig maradt.

Setup #3:
    Fantázianév: Vector CQC
    Kezelhetősége: könnyű-közepes
    Sebessége: gyors-közepes
    Hová szánom: 6v6 és kisebb 10v10 fős pályákra, short-mid távolságra

Ezzel a beállítással már közelítek ahhoz, amire a Vector valójában hivatott - a close quarter combatre, mert bár érdekes a cucc félautomata "majdnem" snipernek is, de SMG-nek az igazi. ZLR Deadfall a halkságért és a magasabb sebzésért, Aim-Op sight a jobb célzárért, custom FORCE TAC CQS puskatus a gyorsabb ADS kedvéért, ahogy a Stippled Grip is ezért került fel erre a beállításra is. Mivel eleve a tár kicsi, a Vector pedig iszonyat gyorsan köpködi ki a golyókat, ezért felraktam a 40 golyós dobtárat. Gyors, pontos, de lehet még fokozni. Hogy hová? Mutatom alább.

Setup #3:
    Fantázianév: Vector Evo X
    Kezelhetősége: könnyű-közepes
    Sebessége: nagyon gyors
    Hová szánom: 6v6 és még kisebb fős pályákra, short-mid távolságra

Na ez számomra a non-plus ultra, minden Vector atyja, a Vector Evo X. Nevét a Black Ops 2 Scorpion Evo fegyveréről kapta, azért, mert annak a játéknak az volt a leggyorsabb meggymagköpködője. Nincs muzzle, nincs barrel, csak a gyors ADS-t segítő Tac Laser, és a Stock-t is leszedtem róla. Stippled Grip ugyancsak az ADS-ért, Ranger Foregrip az extra pontosságért, és Fully Loaded perk a több kezdő lőszerért, mert amilyen sebességben darál ez a setup, úgy elkél az extra ammo.

Új hozzászólás Aktív témák