- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Pont most keveredtem ide, hogy megnézzem van-e már ilyen group....
Akkor benn vagyok másodiknak.
#Note7 snatch -
Ra3
őstag
Ma kiderült hogy mi ez a nyolc számjegyes tracking, nem GLS hanem DPD, amúgy meg B2C Europe az eredeti forrás, csak Mo.-n a DPD-vel dolgoznak.
Nem hergelni akarom a topiclakókat, csak infóként mondom hogy a pont 15 napja EU priorityvel rendelt akciókamerát ma hozza a futár, egész idáig fogalmam sem volt hogy merre jár, de ma reggel jött sms tőlük hogy hozzák, a fent említett dolgokat is ezután tudtam meg.Viszont a két nappal korábbi rendelésű 15 számjegyes követésű csomag még csak most hagyta el a vámot, talán a jövő héten beesik az is.
Tudom hogy ez sokakat nem vígasztal, de úgy fest hogy ez a kisiklott EU priority talán csak egyszeri időszakos eset volt, mert a július elejei csomagok már 2-3 hét alatt befutnak.
-
Ra3
őstag
Nekem most így néz ki a két hetes 15 számjegyű trackinges EU priority rendelésem, remélem nem húzzák sokáig az angol vámosok az időt:
Data Status
2019-07-16 18:48:08 In Transit (Arrive in London and wait for customs clearance)
2019-07-15 05:56:00 In Transit (Leaving Hong Kong)
2019-07-11 20:31:07 In Transit (Arriving at the Hong Kong warehouse)
2019-07-03 17:05:12 pending
2019-07-03 12:56:17 System has accepted the order
2019-07-03 12:56:16 System is processing the order
2019-07-03 12:56:15 Request for shipping label -
PainKiller13
őstag
-
Icetee
aktív tag
Én két dolgot rendeltem, ami elvileg Január 10.-én lett feladva. Sajnos sima ingyenes szállítással kértem, de még nem jöttek meg. Azt írták nekem még várjam meg ezt a hetet.
Azután amit rendeltem (már követési számmal) rég megjöttek, átlagosan 3 hét alatt. Fura...Mi lehetett Január elején?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Kivezették a kupont... És így a fel nem használtakat is kicsinálták, az enyém még jobb. Balról az első. És nem a felhasznált fülön vagyok, hanem a lejárton....
Amilyen pozitív volt nekem GB és eBay után anno a BG, manapság akkora csalódás. Az árak az egekben, mikor el kellett volna sütni egy csomó pontot, a legjobb kuponokat megszüntették, így nem is tudom hány ember mennyi pontja ment a levesbe.
-
Tommmysun
aktív tag
Nekem is volt egy augusztusi rendelésem ami nem jött meg....... de én arra már rég kértem újraküldést és az is megjött a héten
.
Most "csak" egy távirányító maradt ki az egyik csomagból
... szóval jöhet az újabb küzdelem ... és jó lett volna ha karácsonyig megvan, de már kétlem, hogy abból lesz valami, ha újra küldetem!
-
mikej95
aktív tag
Promós cucc általában semmilyen kedvezménnyel nem kombinálható (max posta engedmény, de olyat még nem láttam), amúgy is 40-75%-os leárazást jelent a promó címke.
Svájci postás, szeptemberi akcióban rendelt Mi Band 2-t már kézhez kapta valaki? Vagy akármilyen RS*CH hongkongi raktárból érkező cuccot? 11 napig tartott dispatch (készlethiány), 25-én 4 db Aseinda bejegyzés Item Sent Abroad-dal, azóta semmi. Később rendelt cuccaim is megjöttek azóta.
-
bul07
nagyúr
Köszi a tippeket
Hőmérő és bekapcsoló gomb nekem nem pálya
(#4283) erzol
Hú ez a kábel kicsit túl van árazva
Aliról nekem van millió kábelem ilyen 0.1-0.3$ áronDe ha kábel akkor ez a BlitzWolf kábel, kupon nélkül is
Én így gondoltam
1kupon
Kézi kis fúró 20fúróval
Kapcsoló
6.67$ és ebből a 3$ és így 3.67$ ennyit megér szerintem, néha jól jönne az a kézi fúró, kapcsolóból már vettem jól szerelhető jó kapcsolóGondolkodok még ezen a konnektoron tetszik a USB kimenet rajta
De még keresgélek, bár még van idő mert szeptember elejéig lehet felhasználni
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konteó topic
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Egér probléma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest