- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fape
senior tag
Van még 2 óra a böngészős snatchhez:
- OUKITEL Y4800
- Blitzwolf BW-FYE5
- Obins Anne Pro 2 -
fape
senior tag
az előbb még nem engedte, még egy böngészős: Blitzwolf BW-OLT1 Solar Power 62 LED
-
Ha a kis képeken kattintasz akkor átvált a 32-re. a 64-re és a 128-ra. Ez így működik, de az csak egy kép a kupon kóddal, a terméknél jelölsz és látod hogy mit fizetsz, nem tűnik átverésnek.
Mindenki tudja ha több verzió választható a terméklapon, akkor mindig a legalacsonyabb ár jelenik meg, nem csak a BG-n.
Ez a hirdetés cím szövege a képen: BlitzWolf® BW-TF1 Class 10 UHS-1 32GB UHS-3 V30 64GB 128GB minden verzió fel van sorolva.És megint leírom, betettem a kosárba a 3 terméket ami választható volt (16-os nem volt), átmentem a fizetésre és nekem akkor ha meg akartam volna venni a 32-est az általam is írt 6,19$-ról 3,63 $ volt a végösszeg, de nekem a 128-as kellett és azt fizettem ki végül.
Ha valaki becsapott bárkit is, az én voltam mert ezt én írtam: A 32 GB-os SD a 6,19$-ról 3,63 $, a 64GB-os az 8,18 $ mert én ezt láttam a gépemen.Elnézést.
Szerencsére ez a GVH-nak nincs jogkörük felettük, mert akkor már rég bezáratták volna a Priority line miatt. A kötelező juss nem befizetése nem igazán díjazott dolog.
-
Lehetséges, bár most újból beírva (igaz vettem egy 128-ast) nekem is ezt írja, de amikor linkeltem akkor tényleg annyit írt az összesítőnél a 32-re.
Most ez van:
Order Subtotal: US$6.19
Coupon Discount: US$1.86
Grand Total: US $4.33
Tegnap egyébként olyan -nem is tudom hogy hiba vagy nem- belefutottam, hogy ugyanazt a terméket Chrome alatt vásárolva többe került mint a Firefox alatti vásárlás, így bármi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó JBL charge 5 !
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest