- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Voice24 #22523 üzenetére
Ne aggódj, nyugodj meg, a csomagod időben meg fog érkezni, semmi ok a pánikra.
Ha menet közben elveszne, vagy valaki lenyúlná, akkor a Banggood vissza adja a pénzed pár hónapon belül.
Ha valami nagyon nagyon azonnal kellő dolgot rendeltél, akkor jobban rendeld meg itthon, vagy menny le érte személyesen, ahogyan én is szoktam tenni.
Hazai rendelésemre azt írták hogy van raktáron, és két hétig vártam hogy megkapjam 5 nap volt a szállítási idő a postával...Régóta ez az első rendelésem Banggood-ról, eddig Ali meg
TEMUvolt.
A temut nem nagyon ajánlom, mert függőséget okoz, és a termékek fele valóban hulladék. ritkán lehet jól kijönni belőleNekem is van most egy nagyon sürgető rendelésem, naponta vagy 60x nézem meg hogy megmozdult már?!, de még csak most hagyja majd el nekem is a raktárat, ha elhagyja
Csak annyit tehetek, hogy itt megkérdezem azt, hogy mostanában a csomagok szoktak-e késni? Mert ugye figyelembe kell venni nagyon sok mindent, a szállítási idővel kapcsolatban.
Ha jól láttam most is van egy rakat akció ami megdobja a forgalmat, és ez miatt lehetnek késések.
Még ha a Banggood-nak írnál be hogy Küldjétek már a csomagomat, mit szroztok?!? se érnél el vele semmit sajnos.Ali meg nem jobb mint a többi, szerintem szinte egy útvonalon szállítanak. Volt amelyik késett 2 hetet a saccolthoz képeset, és volt amelyik 4 hétig az elhagyta a warehause-t állapotban volt és egyszer csak jött az értesítést az EO-tól. Az ő rendszerül is csak aznap jelzett nekem...
Jah mellékesen nézd meg a nyomonkövetésedet:
17 Sze 202406:38Csomagját sikeresen átvettük kiszállításra. HU DEPOT BudapestNekem még semmi 3772237600
-
válasz
Voice24 #22519 üzenetére
Ha Kínából indul akkor te a nyomkövetésben nem látod azt a trükköt hogy miként lesz EU-n belüli csomag belőle, a szállítási folyamat ezen logisztikai része nem ismert. Majd ezután lesz követhető az EU-s vagy magar azonosítókkal. Legtöbb helyen a kereskedők várható kézbesítési időt írnak, hiszen nem igazán tudják befolyásolni egy harmadik, negyedik fél munkáját.
-
-
válasz
Voice24 #22040 üzenetére
Attól függ hogy a küldő logisztika mit választ, ha nincs csomagpont a közelben akkor természetesen a címre szállítás az elsődleges. A gond az hogy a 10-15 km-es távolság az adott esetben az általuk elképzelt kézbesítési sugár. Viszont ha ez neked nem fele meg akkor már itt a Packetá-val lehet egyezkedni az esetéóleges közelebbi átvételi helyhez szállításról, de az legalább 2 nap csúszás, mert másnap visszaviszik a depóba és a következő nap tudják az új helyre vinni
-
válasz
Voice24 #22038 üzenetére
Nem mindig, de ha nem tudsz érte elmenni akkor kérheted közelebb, ha van ott valami csomagpontjuk. Fel kell hívni őket. Persze nem adták ki másnak, majd neked fogják, a kézbesítőpontnak lett átadva, "kézbesítve". Tisztáztuk már hogy te hiába várod hogy mindig címre szállítson a BG, ez nem mindig teljesül. Ha már úgymond átvállalják az "27%-os áfa fizetést" akkor ez a kényelmetlenség talán még belefér.
-
válasz
Voice24 #21095 üzenetére
Nem repkednek, mert drága. Néha előfordul duplikált bejegyzés mondjuk azárt mert már nem fért rá arra a járműre amire tervezték az elhozását és a következőre tervezik és rakják rá, bedöglött a kamion és majd egy új fuvarlevéllel másik járművel jön vagy számítógépes hiba, nekem is volt sorrendiség probléma a bejeygzéseknél.
Ha már Neuensteinben van onnan 2 nap és itt van. -
vandor01
senior tag
válasz
Voice24 #21069 üzenetére
na az enyem repcsire kerult 1nap alatt... allitolag
2021-10-27 04:00:00
The flight has taken off.2021-10-26 17:06:17
Item has been arrive in airport.2021-10-20 04:01:00
Announced
...
...
...
2021-10-19 23:55:02
Shipped
Package has been sterilized and shipped out.2021-10-19 22:15:56
Our warehouse has started packing your items.2021-10-19 22:04:06
Order submit.nalam fogjak tartani az igeretuket? max 4het lesz de lehet csak 3?
Expected delivery date: 2021-11-08 ~ 2021-11-18ha csak nem lesz vmi VAMolas gebasz?
-
vandor01
senior tag
válasz
Voice24 #21067 üzenetére
ajaj mikor ilyen vamkezelesi problemak vannak??
(vagyis azzal takaroznak) jobb mint a Feutch-i feketeluk?
lehet elobb-utobb bukik a BG fajta okositott vamolas es postazas
aggodom uton van egy ilyen fajta csomagom....6napot vart a repterre? hogy mikor kerul repcsire?
de meg hataridoben vannak kb az uccso bejegyzes utan 12-14napon landol a repcsi!
jovohetre varom a leszallast es talan Nov 8-10 utan erkezhet a dragasag??....
2021-10-26 17:06:17 In transit
Item has been arrive in airport.2021-10-20 04:01:00
Announced -
Voice24
őstag
válasz
Voice24 #21066 üzenetére
Miközben a státusz nem változott, azaz papíron a repülő még a levegőben van, kaptam egy levelet a BG-tól:
"Sajnálattal tudatjuk, hogy rendelése 4 napot késik a vámkezelés folyamata miatt, és 600 pontot küldtünk jóindulatként. Már sürgősen foglalkozunk vele, a nyomkövetési információk a következő tranzitállomásra érkezéskor vagy a vámkezelés befejezése után frissülnek."
Hogy honnan szedik a 4 napot és hogy épp hol a csomag, rejtély, de ők nyilván többet látnak, mint én. Viszont ha tényleg most, hét nappal a repülő felszállása után kezdik el az ügyintézést valszeg Belgiumban, megint csak botrányosan lassú, mivel a repülő legkésőbb a felszállás után másnap le kellett, hogy szálljon.
Vegyük úgy a rendeléseimet, mint állatorvosi lovakat, mert ami késés csak lehet, azt én összeszedem.A pontok felhasználására esetleg tud valaki valamilyen okosságot? Mert eddig akármihez próbáltam felhasználni, az vagy nem volt lehetséges (promó és egyéb kifogások), vagy ha engedte, akkor 99,9%-ban jóval többre jött volna ki a fizetnivaló, mint pont vagy kupon nélkül.
Vagyis ezekkel az engesztelő pontokkal nagyjából kitörölhetem... -
válasz
Voice24 #21055 üzenetére
Ha ezt látod "expected to ship before Nov 18" akkor már írtam úgy kell érteni hogy ezt a dátumot követően küldik el, ez már elfogadható tájékoztatás, a preorder jelző nélkül is.
Ha te ennek tudatában kifizeted akkor annyi hogy meg kell várnod hogy az idő addig elpörögjön, nincs itt rosszhiszeműség. Nem kellene a tájékoztatás hiányt és a várható elküldést összekeverni.
Mivel ez egy várható, ezért változhat is a beszállítótól függően. De erről is volt már szó. -
válasz
Voice24 #21050 üzenetére
Én többet vásárolok az AliExpressen, szóval hidd el ott is vannak gondok bőven a feladással és a szállítással.
Kapásból feladottra jelöli azt is ami nincs neki, aztán minimum 10 nap hogy visszakövetelhesd a pénzedet. Amíg nem volt itt a Cainiao központ, 45-75 napos szállítási idők, de legalább 21-35 nap minimumok voltak. Azonfelül többször előfordul hogy "rossz" nyomkövetési azonosítót kapsz ami nem tied, mert máshol kézbesítik azzal.
Nem azt küldik el amit kifizetnek. Nem a kifizette szállítási móddal küldik, vagy EU raktár aztán csak Kínából jön, ami már vámolós téma. Szóval vannak itt is be nem tartott ígéretek hidd el.
Itt meg nincs az a rossz tapasztalat amit te írsz, egyszerűen nincs szerencséd velük. -
válasz
Voice24 #21046 üzenetére
Te is tudod hogy nem azonos a logisztika és a szállító cég, így az AliExpress és a Banggood összehasonlítása értelmetlen szállítás szempontjából. Az hogy a Cainiao-nak Budapesten van a regionális központja az felgyorsította a szállítást, de április előtt nem az volt a jellemző hogy gyors lett volna.
-
ecaddsell
aktív tag
-
Voice24
őstag
válasz
Voice24 #21036 üzenetére
Az előbb chat-eltem egy élő emberkével BG-n a rendelésemmel kapcsolatban. Ő azt állítja, október 15-én lett valójában shipped (BG-n október 7-ét írnak), és október 15-től számítva 15-25 munkanapot ír várható kiszállításnak. Írtam neki, hogy ez köszönőviszonyban sincs a szintén a BG-on feltüntetett október 29. és november 7. közötti várható kiszállítással, erre meg azt írta, hogy akkor az hibásan lett feltüntetve. Hát kösz szépen, én ezt nem hibának, hanem félrevezetésnek hívom, mert minden terméküknél ez van. Odaírnak egy kamu dátumot, aminek semmi köze a tényleges szállítási időkhöz. Ja, meg az ships in 24 hrs is egy oltári kamu, mert hiába írják meg 24 órán belül, hogy shipped lett (magyarul hazudnak), ha valójában csak mondjuk 9 nap múlva indítják útnak. Nekem egyre gázabb ez a cég...
-
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #21020 üzenetére
Ha tudom, hogy ennyit bohóckodnak, megrendeltem volna Aliról olcsóbban és már itt lenne... de a sumákság az hogy azonnal "shipped"-re vált és cseszhetem csak várhatok évekig rá...
Azt meg előre nem tudni, hogy Paketával jön ami mindig ideért 15 nap alatt vagy elküldik föld körüli pályára és majd jövő karácsonyra talán ideér... -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #21016 üzenetére
Az én 2 db október 4-i rendelésemhez szvsz most szerelhetik még valamelyik kiszuperált Air America gépet, vagy már ezek is ott utaznak Elon Musk Teslája mellett.
06 Okt 2021 07:45 Item is ready for transport
20 Okt 2021 14:27 Felvétel - Felvétel a feladótól
20 Okt 2021 15:27 Szállítás - Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra
20 Okt 2021 15:27 Departure from office of exchange
20 Okt 2021 15:27 Departure to country of destination Belgium
Az ugyanazon a napon Aliról rendelt másik cucc meg reggel óta itt figyel a postánkon, az sms-t várom, ami valszeg holnap jön meg ( múltkor lecseszett a nő, hogy miért nem vártam meg az értesítőt, pénteken ott volt náluk, szombaton lementem érte, az sms-sek csak hétfőn jöttek róluk)... Igaz, az is egy hetet csücsült az NPKK-.ban... -
válasz
Voice24 #20941 üzenetére
Jogos és bosszantó a szállítás késlekedés, a későbbi feladás, de tényleg igaz az hogy az EU Priority Line az mindig Kínából indul és így eleve hosszabb lesz akármit is írnak, a másik dolog az amit évek óta nem oldottak meg, hogy megvásárolhatunk olyan terméket is ami nincs is raktárkészleten és annak beszerzési ideje is dob az egészen
Viszont az AliExpress-hez nem célszerű hasonlítani, mert ott a szállítást a Cainiao logisztika szervezi és mivel április óta Budapesten van nekik a logisztikai részlegük, a Kelet-Közép-Európa légi áru elosztóközpont ahova közvetlenül jönnek a küldemények, a szállítás felgyorsult. Persze ha kínai postás szállítással rendelünk, akkor még mindig lassú ott is az a szállítás. -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20928 üzenetére
Október 3-án rendeltem BG-tól egy tanítható távirányítót, követőn október 6. óta annyi van (egy másik rendeléssel együtt), hogy "shipment ready for transport"... vagyis 12 napja semmi...
Ugyanaznap okt 3-án Aliról rendeltem egy másik típusú távirányítót, ugyanattól a gyártótól, most nézem a nyomkövetőt, 13-án indították el és ma délben már az NPKK-ban volt...
Másik cuccot némi keresés után megtaláltam idehaza is kicsit drágábban, 1,5 nap alatt itt volt vele a futár, azóta is használom... Az is lett volna Alin, olcsóbban, ha tudom, hogy a BG Express az inkább BG vicinális, onnan rendelem meg az is...
Mindegy nem szólok nekik, aztán vagy ideér egyszer vagy a jövő hónapban rájuk írok, hogy kösz de nem várok még egy hónapot, vagy évet, most már tartsák meg... -
válasz
Voice24 #20895 üzenetére
Semmi összefüggést nem kell keresned.
Szeptember 8-án küldött e-mail ezt tartalmazta: The expected arrival time is Friday,10/01 ennél 1-week delivery-is volt írva és az Expected delivery date: 2021-09-25-re volt az Orders detail-nál.
Szeptember 22-én kaptam meg, nem kellett sem október 1-ig, sem szeptember 25-ig várni. -
válasz
Voice24 #20890 üzenetére
Semmi összefüggés nincs a reklamálásod és a szállítás közt, ha elküldték akkor a BG ügyfélszolgálata semmire nincs hatással, a szállítás tőlük független dolog. Gondold már végig.
De itt is azt kérném hogy képek helyett inkább csak a nyomkövetési szám vagy röviden a szituáció. -
-
Voice24
őstag
válasz
Voice24 #20886 üzenetére
Túl szép lett volna, ha ma megkapom, pedig reménykedtem benne. Reggel már azt láttam, hogy a Posta szerint hajnalban már a balatonszentgyörgyi logisztikai központjukban volt, ilyen esetekben eddig kivétel nélkül aznap meg is kaptam a csomagjaimat. De ma hiába vártam, a státusz nem változott át a helyi postára és nem is hozta a kézbesítő. Még most is a balatonszentgyörgyi az utolsó állomás, ami furcsa, mert ott eddig soha nem várakozott egyetlen csomagom sem, mindig továbbjöttek, és aznap meg is kaptam őket. De ennél a csomagnál már tényleg az lenne a furcsa, ha minden a megszokottak és elvárások szerint menne...
Ha holnap meg is kapom, az 27 napos szállítás lesz, ami nagyjából a duplája a BG Express által ígért 12-15 napnak. -
válasz
Voice24 #20875 üzenetére
Az előrendelések úgy működnek hogy a gyártó jelez hogy mikorra tud X mennyiséget előteremteni, meghirdetik, de csak akkor éri meg ténylegesen megrendelni ha legalább X -5% rendelési igény befut, jó esetben a teljes X le lesz foglalva.Addig a gyártás sem biztos hogy elindul.
Azután jön a szállítás, de mivel a logisztika kiszámíthatatlan lehet, természetes hogy előfordul késés, vagy épp chip hiány vagy bármi miatt gondok a gyártónál és még sem tudott legyártani X mennyiséget, de 1 -2 héten belül sikerülhet és ezért van késedelem.
Volt fogalmuk, csak megváltozott a helyzet. -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20857 üzenetére
Az utolsó ami csak számos "rendszámot" kapott ma jött meg Paketán keresztül, most épp a DPD hozta ki tőlük (volt már EO és Fáma is).
De a maradék két rendelés nekem is belga számos (feladó Eworld és nem Mr. DA), jó lenne ha az eseted egyedi lenne és nem kellene minduntalan csesztetni őket, de egyelőre még 6-i az utolsó bejegyzés mindkettőnél hogy "szállításra kész" így még van több mint egy hetük a 15 napból nálam... -
Voice24
őstag
válasz
Voice24 #20829 üzenetére
Úgy látszik, tényleg csak akkor történik változás a nyomon követésben, ha rájuk írok. Október 4-én ez történt, kapásból jött 4 új bejegyzés, akkor elvileg elindult Belgiumból a célországba (azaz elvileg ide), de 4 nap alatt nem érkezett meg, legalábbis nyoma nincs. A Magyar Posta is október 4-nél tart, "Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra". Mindegy, talán jövő héten megkapom végre, de akkor is siralmas már a szeptember 16-i rendelés és a BG Express szállítási mód miatt...
A múltkor szintén ecsetelt telefont visszamondva rendeltem egy másikat, EU Priority Line-nal. Mondjuk az fura volt, hogy a választható három színhez három különféle szállítási díj tartozott (ugyanonnan, ugyanúgy hozva), de nem ez a lényeg. A rendelés leadása után hamar jött a "shipped" üzenet, és egyből az volt látható, hogy a GLS megkapta a szállítási infókat, de a terméket még nem, és hogy Belgium. Ez azt jelenti, hogy egyenesen Belgiumból fog jönni a teló? Mert az oldalon HK, azaz hongkongi raktár volt csak. A tn 12 jegyű számsor.
-
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20820 üzenetére
Erre az LDxxxBE számra most már én is kíváncsi leszek... eddig mindenek sima 10 jegyű számsora volt és a Paketa hozta, utolsó 2 rendelés meg LDxxxBE számot kapott... meg a ninja szerint kaptak egy 30 jegyű alternatív számsort is...
A 10 számjegyű Paketások mindig itt voltak 15 napon belül, ez az LDxxxBE nem tudom merre fog jönni...
-
csibe1
addikt
válasz
Voice24 #20817 üzenetére
Előfordul, ez van, bár téged nem vigasztal.
Érdemes kihagyni a kínai ünnepek környéki rendelést.
Amúgy semmi gond nincs a Banggood Express-el, 21-én lett rendelve Lengyelországból, 7-8 nap alatt itt volt a csomag.
Tavaly is volt amit január végén rendelve két hét alatt kaptam meg, ugyanazt a cuccot megint megrendelve márciusban meg három hét alatt. -
válasz
Voice24 #20788 üzenetére
A $ összeg az stimmel, ugyanannyit kapsz vissza, viszont amikor fizettél akkor bankod devizaeladási árfolyammal adta a $-át míg a refund jóváírása devizavételi árfolyammal szokott történni, persze nem mindegyik banknál.
Pl 16-án fizettél azt a bankod mondjuk 20-án könyvelte le és ma 29-én írják jóvá a refund-ot. Nálam az Erste így számolgat 20-án vettem valamit 10 $-ért azért elkért 3143,6 Ft-ot ma pedig a vissza jövő 10 $-ért ad 2973,5 Ft-ot.
OTP-nél csak egy árfolyammal a deviza eladásival számol, 20-án elment 3044,7 Ft ma pedig 3110 Ft jönne vissza mert romlott a forint -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20788 üzenetére
Milyen veszteségre célzol, ha azt kapom vissza, amit fizettem?
Az épp aktuális napi deviza árfolyam szerintire...
Ha rendeléskor mondjuk 298-ért adták el neked a $-t most meg mondjuk 310, akkor többet kapsz vissza forintban, ha most 298 lenne a huf/$ és akkor mikor fizettél 310 volt mondjuk, akkor meg kevesebbet...legtöbbször kuponnal drágább, mint anélkül...
Előfordul, de pl a pár nappal ezelőtti rendelésemnél 170 pontért tudtam még "venni" egy dolcsis kupont és hiába flash ár volt rá (fele az eredetinek), akkor is beszámította a BG, így a szállítási díja szinte ingyen volt (0,16 dolcsi 1,16 helyett) az is több a semminél, az előző kettőnél az egyikhez egy 3$-t a másikhoz egy 2$-sat tudtam beszámíttatni (egyik szintén akciós árú termék volt) csak a kettőt külön-külön kellett megrendelnem, egyben csak egy kupon mehetett volna rá...
Így max 2 csomagban jön a kettő. -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20785 üzenetére
Azt nem tudom, én webkártyáról vásárolok, nem használom a paypalt, igaz nem is nagy értékű cuccok, aminél azért nem árt...
Majd a topikgazda eligazít téged paypal ügyben, ő a szakértő, mert nem tudom, hogy van nálad beállítva, ki váltott forintról, vagy hogyan és mint...
Más: a két szept. 16-ai rendelésem már a Paketánál van cseheknél, 5 órája jött email mindkettőről, küldik ide, onnan meg majd Fáma v. EO hozza ki gondolom, mint előzőleg is...
Szóval azért nem annyira reménytelen az az ígért 12-15 nap -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20781 üzenetére
Miért ne lehetne visszalépni, ha még el sem küldték, mert ugye nincs nekik? Én egyszer szaladtam bele olyan termékbe, ami nem volt raktáron, hanem "Expected to ship before" volt, aztán 2 hét után meguntam, hogy naponta tologatták a termék oldalán a várható dátumot és nagy nehezen chaten kerítettem egy biodroidot. Ő is elsőre, hogy várjak, meg válasszak helyette mást meg ad ennyi meg annyi pontot én ragaszkodtam ahhoz, hogy utalják vissza a pénzt és majd később megrendelem ha lesz... 2 nap alatt visszautalták, termék persze azóta sincs nekik... Azóta figyelek arra, hogy amit rendelek az "in stock" legyen és ne csak 1 darab...
Mindenképpen ragaszkodni kell ahhoz hogy adják vissza a pénzt... kicsit meg kell küzdeni a biodroiddal... -
yogibear
addikt
válasz
Voice24 #20779 üzenetére
Hiába írnak az oldalon 12-15 napot, meg "estimated" érkezést, a "shipped out succesfully" emailben nekem a júliusi rendelésnél (értelemszerűen Kínából) ami 16-án történt, várható kiszállításnak aug. 8-át írtak, most néztem vissza. Mondjuk az 12-14 nap alatt ideért. Valamikor 29-e táján hozta a futár.
A két szept. 20-i rendelésnél pedig az emailben a "Várható kiszállítás: okt. 13., Sze"
Vagyis több, mint 3 hét...Ha még megvan a "shipped out succesfully" emailed a rendelésről, ott nézd meg, mit írtak... az a mérvadó szerintem...
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Voice24 #20771 üzenetére
Mi volna ha linkelned a terméket.
Mert így csak az általad leirt eseményeket tudjuk. BG expressz szállítással én meg nem kaptam BE nyomkoveto. És mivel azt a posta hozza kizarta a 15 napos szállítás szvsz. A meg rendelés el is látszanak a szállítási adatok amik nem fix adat. -
Voice24
őstag
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Voice24 #20759 üzenetére
Hali szerintem felesleges ennyire ráfeszülni az időkre.
Én rendeltem Kínából EU priority line-al csomagot, 09.04. én.
2021-09-11 05:00:00 The flight has taken off.
2021-09-22 23:30:39 The parcel was handed over to GLS.Belgiumon keresztül...
Mint már V/ írta, ha beérkezett hozzájuk akkor majd frissítenek.
Ha meg elveszett vagy nem küldték el tudsz majd velük egyezkedni.
Nekem visszafizették azt a +140k telefont ami elveszett a magyar OLK és a helyi posta között. Igaz húzták kicsit hátha megérkezik, de visszafizették végül. -
válasz
Voice24 #20754 üzenetére
Mint már többször írtam, 12-15 napon belül kézbesítik. Ha itt megnézed akkor jobb oldalt nem látsz egy sok számból álló másik nyomkövetési számot?
De mivel belga azonosítós, csak akkor fogsz látni valamit az ilyeneknél amikor megérkezne Belgiumba és ott átadják a belga postának, addig nincs egyedi szállítási információja, hiszen egy konténerben utaztatják több csomaggal és a konténer mozgást azt nem igazán adják ki, mert az nem postai szállítás. -
Beni2360
félisten
válasz
Voice24 #20267 üzenetére
Nézd meg az odalon, hogy mikor szállították ki. nem a vásárlás a lényeges. Én vettem 18.-n kiszállítva 23.-n és ezt írják az oldalukon: Csomagját várhatóan 2021-06-15-én fogják kézbesíteni. Ha kérdése van, felveheti velünk a kapcsolatot. - Azért erre a kapcsolatra oda tehetek volna egy linket.
Igaz holnap ez nem igazán fog megérkezni.
Mivel EU-s szállítás nem nagyon izgat.
De az Alitól vagy 13 csomagra várok és 5 disputem van már folyamatba és 2 még biztos hozzá jön. -
bl4ze
veterán
válasz
Voice24 #20263 üzenetére
Nekem épp ma hoz ilyet a Sprinter futár, EE posta. Nem volt gyors, így nézett ki :
15 May 2021 12:11 Parcel info received China
10 Jun 2021 20:51 Arrived to destination country Hungary
Közben volt még Netherlands és Tallinn, Estonia bejegyzés is. 1 hónapott jött, mai kézbesítéssel nézve. -
válasz
Voice24 #20206 üzenetére
Azért mert az Észt Posta ott működik és tőlük származik a nyomkövetési szám, a holland reptéren szállt le a repülőgép ami vitte, de onnan megy ahhoz az ország postájához ahonnan származik az azonosító.
Hong Kong-ból nincs közvetlen járat Mo-ra ezért Frankfurtba viszik és onnan küldik ide a HK-s küldeményeket is. -
Voice24
őstag
válasz
Voice24 #18311 üzenetére
Bár válasz nem érkezett kérdésemre, jelentem, a csomagom megjött időben, tegnap a helyi postára ért, tehát betartották a 2-6 munkanapot. Egy gamer szék volt, és a doboz két oldala is magyar postai ragasztószalaggal volt lezárva, valamint volt rajta egy kis értesítő cetli, miszerint a doboz kiszakadva érkezett Magyarországra, de a termékhez nem lehetett hozzáférni. Azért persze gondosan lefotóztam mindent a csomagoláson és a dobozon, ha mégis hiányozna valami, az igazolva legyen. De szerencsére megvolt minden, és sérülés sem volt egyik alkatrészen sem.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Voice24 #14826 üzenetére
Szia!
Most olvasom az esetedet. A lényeg hogy, hogy végül megjött. 🙂
Én is UK raktárból rendeltem, mert ott volt mind a kettő termék amire szükségem van. Így talán hamarabb megkapom, ha egy helyről rendelem, mint két külön raktárból.
Kaptál hozzá nyomonkövetési számot? Vagy egyszer csak hívott a futár? Nekem 01.11 volt írva várható szallitasnak. A héten már várom. Hátha 😁
-
vandor01
senior tag
válasz
Voice24 #14826 üzenetére
kinaitol vasarolni???
. gyorsat?
. olcsot?
. jot?mind a harom?
ritkan fog megvalosulni ....
szokott! de ezt mi foldi halandok elore nem tudhatjuk...
a "kinaizas" az ilyen mufaj!
kummantas a termekrol a szallitasrol az akciokrol.. csak a jokat suttogjak
joleszgyorsleszocccolesz!Nezd a pozitive oldalat! legalabb 2 megvalosult a 3 bol?
- gyors? NEM
- olcso? fizettel ra SARCot: vam/afa extra magas szallitasi dijat?
- jot? beindult? fog meg menni 6-12 honap utan?vagy kulonben marad a Medai Markt / Saturn etc etc
-
dudzsi
tag
válasz
Voice24 #14578 üzenetére
Szia! Én Nov 29-én rendeltem szintén UK raktárbol és Dec 14-én érkezett meg. Az enyimnél no tracking volt irva. Persze a GLS hozta és a fürgefutár adta fel.
Mig ők megkapták az volt 10 nap. A tied szerintem kinábol jön. Gondolom kifogyott az EU-s készlet. Csak legalább szolnának. Milyen nyomkövetési számod van? Ki hozza?
-
válasz
Voice24 #14403 üzenetére
Ja értem, de annyit elárulok,hogy azért volt már olyan, hogy az Orders-nél meglepődve látta az illető hogy a Ship from az HK-ra váltott UK-ról, de
A szállítási időre senki nem vállal garanciát, legfeljebb kötbért fizet. 97% a legjobb teljesítési arány postai küldemények esetén és E/F ≤ 0,06 ezrelék az elvesztési arány. -
válasz
Voice24 #14401 üzenetére
Félreérted, a te vásárlásodnál is UK.
A várható idő az a shipping time, amiben egy csomó külső dolog nem számít bele. Ha UK akkor 30 nap, ha GWTR akkor meg 60 nap és kérheted a pénzed vissza.
Itt az országon belül 140 km távolságon el tud veszni a még ajánlott, könyvelt, ennél nayhügobb távolság esetén haol tööb "átszállás is van, nagyobb a veszélye. -
válasz
Voice24 #14398 üzenetére
Volt egyáltalán ilyen biztosítás kötési lehetőség? És a terméknél az van egyértelműen hogy Ship From UK ?
Azt szokták csinálnia a többiek hogy kérik a refundot, ha azt írják hogy nem jár, akkor a PayPal-on kényszerítik a BG-t arra hogy ezt a szabályukat figyelmen kívül hagyják. Ekkor persze pénzt kérsz vissza.
Azért van ez a biztosítás, hogy ingyen küldjenek egy másikat.
Én mindig fizetem a biztosítást, mert nem vagyok a kényszerítések híve és nem azon a pár filléren múlik az anyagi biztonságom. -
válasz
Voice24 #14278 üzenetére
Nem adtak meg fix időnek 2-5, várható szállítási időt jósoltak. A várható szót nem igazán magyaráznám és az összes jóslatra igaz hogy a harmadik fél okozta késedelmek, polgárháború, természeti katasztrófa, terrorizmus, tüntetések, sztrájkok, karácsonyi csomagdömping, eleve nem számolnak az időbe. Az hogy szerinted nincs, nem lehet késlekedés az egy dolog. Te nem látod a folyamatokat.
Amit vállaltak az hogy EU raktárból 30 napon belül, nem EU raktárból 60 napon belül kézbesítik ha ezek az időtartamok lejárnak visszaadják a pénzed. Ez fogadtad el a szerződési feltételek keretei közt. Teljesen logikus, hogy ezeket az időtartamokat ki kell várni.
Pl amit eddig a DPD 12-18 óra alatt leszállított az 3 napja sehol, erről miként tehet a BG?
Neked is ők szállítanak nagy valószínűséggel, én rájuk kérdezek mindjárt, hogy ugyan mi van a csomaggal.
Nekem karácsonyra szánt október végi megrendelések sem értek még ide.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- PS Plus előfizetések
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!