- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
válasz
Dani82 #22294 üzenetére
Sajnos, most az ünnepi nagy leárazások miatt a legtöbb rendelés csúszásban van. Sokunknak 2-3 hétre jött meg a rendelt eszköz. Megérkezik előbb utóbb, és talán a 18 is belefér de ezt 100%-ra nem tudjuk sem mi, sem ők megmondani. Ha a gyerek nagyobb és megérti, hogy pár napot esetleg csúszik az ajándéka nem variálnek vele, ha jóval olcsóbban jutottál hozzá, mint ha idehaza vennéd meg. Ha sürgős és biztosra akarsz menni, akkor jövő héten még ha lemondod, addig visszaérkezik a pénz és marad az itthoni vásárlás.
Lemondási egyszerű, a termék rendelési felületen van egy rendelési szám, arra hivatkozva az oldalon tudsz nyitni reklamációt és elállást. Fent a topiknyitó összegzésben leirják hogy hol kell. -
siege5
aktív tag
válasz
siege5 #22272 üzenetére
Na mai nap megkaptam, volt egy kis csúszás, de összességében most sincs okom panaszra (legfeljebb a kommunikációjukban
)
Rothfb: sok most a rendelés, biztosan lesz egy kis csúszás, de nekem eddig a mostani leghosszabb is 3 héten belül volt. Általában 1-2 alatt megvan. Azért nyugodtan írj rájuk egy hét múlva, hogy érezzék a törődést
-
siege5
aktív tag
válasz
nullpoint #22248 üzenetére
Na így, hogy visszaolvastam már nem teszem fel a kérdést, de egyébként én is október közepén rendeltem meg az akkor raktáron lévő "jóárasaított" állóporszívót, ami azóta is feldolgozás alatt áll. Persze a 7 napos lejárt, gondolom többet adtak el, mint amennyi raktáron volt. Közben figyelgettem utána nem sokra elfogyott a termék raktározás előrendelés stb. Mindenesetre bár gondolom, hogy ha feltöltik az EUs raktárat majd jön utána egy héten belül, ettől függetlenül írtam nekik, hogy ne felejtődjön el.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest