- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nagyobb érték? Én május végén rendeltem priority air mail 2 db ernyőt 7000 Ft értékben. Meg se mozdult, a TN szerint pre-registred, amikor reklamáltam és újra indítást kértem, akkor kaptam szabvány választ, hogy majd jön.
Ez a legjobb: Expected delivery date: 2019-06-19 07:15:11
Még mindig semmi. -
walakyb
tag
Ha gondolod masolok neked egy sor az egyik ugyfelszolgalatos logbol, ahol konkretan azt irja az agent, hogy a TN A bizonyitek. Az a betu direkt nagy...
De szeretnek hivatkozni a refundnal arra is, hogy nem volt biztositas, igy csak fel penz, ok leirtak... Meg sorolhatom meg a faszakodasokat... -
walakyb
tag
Azert nem eszik olyan forron a kasat...
Latsz barmi bejegyzest, ami akar csak kicsit is a vamolasra utal?
Korabbi (ha jol tudom sikeresen kezbesitett) csomag, igy kellene kineznie:
2019-07-13 09:56:50 In Transit (Nysa)
2019-07-12 22:02:38 In Transit (Complete customs clearance)
2019-07-12 21:50:24 In Transit (Arrived in the UK, waiting for customs clearance)Bizonyitsak be, hogy valoban vamra var/vart...
-
Hozhatsz példát, de ez nem AliExpress és nem pár $-os valamikről van szó. Ott is 100 $ feletti érték esetén azért más az eljárás, nincs azonnali pénz vissza.
Félreérted.
Nem jön meg a 300 $-os valamid, panaszt teszel. Ha a szállító visszaigazolja hogy bizony az elveszett, visszakapod a pénzed. Időrend: mondjuk érvényes a 60 nap (mint írtam, az hogy a vámosok nem engedik be az EU-ba az az idő nem számít bele, de ezt most hagyjuk ki)
Rákérdeznek a szállítóra hogy mi van vele, 2-5 nap után azt közli a BG-nek hogy elveszett, a 6. napon kapod vissza a pénzed.
Ha a szállító azt közli hogy egy 200 km-re lévő telephelyén technikai okok miatt a továbbításra vár a rendeltetési helyre, de rövid időn belül megy tovább, akkor pénzt nem kapsz, csak annyit hogy várj még egy kicsit.
PayPal dispute esetén is hasonló a folyamat. És életszerű. A fogyasztóvédelmi szabályok, a posta elvesztési kártérítése is hasonló. Az adott kézbesítéssel, szállítással megbízott elvesztési igazolása kell ahhoz hogy a pénzed visszakapd, amíg ez nem történik meg azt kell vélelmezni hogy folyamatban van a dolog.Nem logikus feltételezés hogy valamit egy évig szállítanak.
-
erszviktor
csendes tag
Nem valami életszerű és egyáltalán nem fogyasztó párti.
Ha így működne minden rendelés, akkor abból nem túlzás azt mondani, hogy elég nagy lázadás lenne és tönkretenné a Banggood EU kereskedelmét. Nem beszélve arról, hogy próbálnak játszani a vám elkerülésével. Előbb utóbb ez véget fog érni így vagy úgy.
Nem hiszem én sem, hogy ezt megtehetik, mert ez a visszájára fog elsülni, ha nagyon sokáig húzzák sok rendelés esetén.
Én speciel elkezdtem dokumentálni a supporttal való beszélgetésem, ha későbbiekben szükség lenne rá, akkor meg tudjam hivatkozni.
Megvan az eredeti visszaigazolás is levélben, hogy mikor shippelték a cuccom, ha esetleg később ezzel akarnának cseszekedni, hogy márpedig az én cuccom nem 06.13-án, hanem 07.26-án lett elindítva. -
Már írtam, hogy ha PayPal dispute-ot indítasz mi várható, ami szállítás alatt áll (akár igaz, akár nem) arra pénzt nem fogsz visszakapni. Kivéve ha a szállító leigazolja az elvesztését
De majd várjuk a tájékoztatásodat a fejleményekről, esetleg változtattak a szabályukon. -
StefProf
újonc
Én is ebben a gombócban vagyok mint a Spicli :-)
Ugyanez a szállitmány :-)
Ezer éve vásrolok mindenhol. Ez az első BGood-os próbám.
1. 86x live chateltem a BG oldalán, mindig csak hitegetnek, hogy varjak.
2. június 03-án vásároltam, azóra ugyanazt látom mint Spicli.
3. Irtam már direktben lengyelül a Royal-nak, azt válaszolták, hogy nem igaz a Nysa adat, még Londonban van az áru és a Tr.Nr. inaktiv.
4. Ma reggel BG-livechaten mindent mondtam, normálisan stb stb. azt igérték utána néznek, és emailben értesitenek, eddig semmi.
5. Valszeg én is elinditom a refund-ot a PayPalnál.2001 óta ebay-ezek és PayPalozok. Soha semmi gondom nem volt. Pedig vettem Austráliából, Kinábol, Canadából is, ezek a leghosszabb csomagküldés idejű országok.
Ennyi.
-
Janoska81
csendes tag
Szia, én május 28-án rendeltem, úgy emlékszem 29-én postázták is. Gondoltam két hét és megjön, eddig mindig így volt.
Máig várom.
Július 1-től In Transit (HUB UK - LONGDON), Július 20-tól In Transit (Nysa).Most nézem a Banggood-os rendeléseim (gondoltam írok nekik), erre látom, hogy Shipped: Jul/26/2019. Azaz elvileg a mai napon adták fel!!! Expected delivery date: 2019-08-18.
Kötöttem rá külön biztosítást is a szállítási díjon felül.
Mi folyik itt? Így már elég nehéz reklamálni.
-
Fizsó
csendes tag
Ha a szupportos igazat mondott volna arról, hogy a csomag már az országunkban van, akkor már kézbesíteni kellett volna. Mert a nyomkövetés a rendelésen (Banggood felület) azóta látható, mióta megjelent a Royal -on a Nysa tranzit, azaz 19-e óta. Azóta elmúlt már 2 teljes munkanap. Igaz, a Magyar Posta ennél különb dolgokra is képes lehet!
"Normális" esetben meg kellett volna, hogy jelenjen az új, EU-n belüli követési szám.
De a Royal-on még célország sincs! Szóval, nem valószínű, hogy a mi postánk a ludas.
Én már sajnos azt sem hiszem el, amit kérdeznek! No, nem mintha kérdeznének bármit is! -
Köszönöm, ezzel az gond, hogy nem szokták a Priority Direct Mail-t ilyennel küldeni, azt postai vonalon elsőbbségi levélként adják fel. De esetleg változtattak?
Megnéznéd hogy az Order detail-t megnyitva az Order Information rész balra a Shipping Method:-nál mit írtak?
Nálam legutóbb holland postai azonosítóval és Priority Air Mail volt beírva. -
walakyb
tag
Az, hogy mivel kerted, es mivel kuldtek, az 2 kulon dolog.
Juni 27-en rendeltem egy telefont eu priority line-al, 29-en pedig egy wowsticket priority direct mail-el. Mindketto holland postaval jott angliatol, a nyomkovetesek alapjan vegig egyutt jott a 2 csomag. Mindkettot mult penteken kezbesitettek
Ezert nem lehet valaszolni arra, amit irtal -
Az EU Priority lényege hogy aki ezzel szállíttat azok a csomagok nem kerülnek itthon vámeljárás alá, nem kell fizetned + költséget.
Kérhetted volna Priority Direct Mail vagy Air Parcel Register szállítással, de akkor 95 % az esély arra, hogy megy rá a 27% és a 3500 Ft eljárási költség fizetése. Viszont már akkor lehet hogy nálad lenne, de 19111 Ft-os felárral.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest