- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groim15
újonc
Mostmar 90 nap a garantált, meddig lehet ezt huzni még nekik?
All items being sold at Banggood are guaranteed to be delivered to buyers within 90 days for orders shipped to your country.
-
Groim15
újonc
válasz
chatran #10469 üzenetére
Ugyan ez a státusz nekem is csak 1 hónappal korábbi. 06.22.
De ez még csak annyi, hogy majd bő 2 hónap mulva az UPS fogja szállítani. Mégcsak az adatok, hogy lesz ilyen csomag futott be a futárszolgálathoz.
Edit: Még annyi hogy nekem is roller egy M365. Maga a rendeles 06.14. történt.
-
Groim15
újonc
Első rendelésem volt, igy azt hittem ha van nyomonkovetesi rendszer mint Aliexpress, Wish, eBay. Az azt jelenti 15-20 naponta frissül. Az pedig igenis a forgalmazó cégnek a kötelessége, hogy a vásárlót tájékoztassa, ha erdeklodik. Nekem kozom sincs hozza kivel szállít, a szerzodes a forgalmazó es a vevő kozott jon letre. Nekik mas a szerződésük a fuvarozoval. Termeszetesen nekem pedig varni kell 60 nap utan reklamálok, eddig sem ezt tettem csak tudni akarom hol a csomagom. Dolgoztam ügyfélszolgálaton, ilyenkor bekerjuk a csomag helyzetet es 2-3 nap megirjuk ugyfelnek.
-
Groim15
újonc
Még mindig csak lerázzák az embert. A 06.12.-i rendelesemmel kapcsolatban, 3 hete keresem őket. Eddig minden heten a sablon jött”várjak 1 hetet”, 2 napja igy nem mailt hanem chatet hasznaltam. Kedves is volt az ügyintéző, azt mondta továbbítja az illetékeseknek es 24 oran belul vissza jelez, ez tegnap reggel jart le. Ma reggel ujra chateltem egy masikkal, tole annyi jutott, nem tudja hol a csomag, DE! Ha UPS megkapja a csomagot latni fogom a frissülést.
Kosszi.. 😬😬
-
Groim15
újonc
Azt jelezték, első sikertelen kézbesítés után lehet módosítani a címet.
Ez így okés, eMAG Ügyfélszolgálaton dolgozom, megértettem.
Baj ott van, hogy olvastam sokszor telefon / e-mailen nem keresik Ügyfelet, nyomonkövetésben nem látszik semmi.
És csak egy értesítőt dobnak be, amit ha nem ott laksz vagy mint én elrontottad a címet sosem kapsz meg... -
Groim15
újonc
Sziasztok,
Korábban írtam már ide (#9089).
Sajnos 06.15. óta még mindig nem tudok semmit a M365 rollerelmről.
- European Railway Direct Mail
Múlthét csütörtökön írtam neki egy levelet, azt kérték várjak 1 hetet, és írjak megint. Ma írtam, lerásztak, hogy sok minden miatt csúszhat "időjárás, lassú vámolás" stb.
Remélem nem pénzt fognak vissza, adni mert nem tudnak semmit a csomagról.
Nem baj ha még idő mire megérkezik. (50-60 munkanappal számoltam), de szerintm elvárható hogy 1,5 hónap alatt egy valós nyomonkövetési számot adjanak... -
Groim15
újonc
válasz
Markizmark #9094 üzenetére
Amikor rendeltem még volt raktáron nekik.
-
Groim15
újonc
válasz
Markizmark #9092 üzenetére
Nem sajnos. Gondolom ezért tudták 130ezer helyett 98ezer forintért adni. Mert rafkósan szállítják le nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest