- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PainKiller13 #22418 üzenetére
Utóbbi két hétben két akksis szerszámot is rendeltem, egyik 5 nap alatt jött meg, másik holnap jön, arra e hét kedden adtam le a rendelést.
-
Végül találtam cseh raktárban is. Vicc, hogy rákeresek valamire, megnézem és csak a cn raktárat mutatja minden verziónál. Majd mikor a keresésnél a szűrőknél kijelölöm a cseh raktárat, akkor mégis kilistázza az eu raktárt. Igaz csak a két akkus verzió, de van.
Meg is rendeltem, 7 napos a szállítás.
Azért köszi a válaszokat! -
Elektromos metszőollóra, ami 22 ezer forint és kínai raktáron van, kell még az árán kívül valamit fizetni? Banggoodról van szó. Lesz még valami vám, vagy akadékoskodás azért, mert Kínából jön? Illetve az érdekelne még, hogy a becsült szállítási idő mennyire valós? Március 26 április 14 között írja.
Valaki segítene ezekben a kérdésekben, még nem rendeltem meg. -
Ma jön a csomag, Posta hozza, Európa+ csomagként.
De az mennyire jellemző, hogy gyakorlatilag a csomagkövetésből tudom mindezt. Magyarul se egy email, sms, vagy bármiféle értesítés a Posta részéről. Ha nem figyelgetem minden nap, azt sem tudom, hogy ma jön. Mi van, ha nem vagyok itthon?
Bármilyen más futárszolgálat hoz külföldi csomagot (is), arról többféle értesítést kapok és egy időablakot, mikor kézbesítik. Erről semmit. Csak a nyomkövetés van. -
És sambenez: Köszi!
Ki is hozzák? Mármint a postás autóval?
Mert néha amit pl Kínából adnak fel, automatikusan csak értesítőt dobnak be, gondolom mert nem csomagként, hanem levélként adják fel. Ez mondjuk nem Kínából jön és egy akkumulátoros fűrészről van szó. Szóval levélként nehéz lenne feladni. -
Valaki meg tudná mondani, hogy ami Németországból jön és a Deutsch Post-DHL Packet szállítja, azt itthon várhatóan milyen cég fogja kiszállítani?
-
Ma megrendeltem valamit, azt írja, holnap szállítják...
Na erre befizetek. -
Sziasztok.
Ha múlt héten pénteken rendeltem egy tabletet eu raktárból priority szállítással és az appban azt írja, hogy várható érkezés november 15 (amit már akkor is kizártnak tartottam) és a mai napon még feldolgozás van a rendelésnél, akkor mire számítsak?
Egyszer már rendeltem ugyanígy, csak akkor szombaton és kedden délben jött a mail, hogy feladták. Most még semmi.
Valaki tapasztaltabb véleménye? -
Még sosem rendeltem Banggoodról. Mennyi idő szokott lenni a "feldolgozás" a vásárlás nyomonkövetésnél? Szombaton rendeltem, mostanáig a "feldolgozás" van a rendelésem mellett.
Nem igen szoktam sehol előre fizetni, itt most Paypallal megtettem (nyílván, hiszen máshogy nem is lehet rendelni) és ezért jár az agyam, hogy akkor most meg fog jönni, mikor stb stb. Remélem érted. -
Sziasztok.
Rendeltem Bangoodról cseh raktárból a mai napon egy Alldocube IPlay 50 mini tabletet.
Valaki meg tudná mondani, hogy kb mikorra várhatom és ki fogja kiszállítani?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest