- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
AlyrArkhon #22189 üzenetére
Az oké, hogy a gmail hogy működik, de attól még a pont valid karakter egy emailben, és tudni kellene beírni.
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #22186 üzenetére
naneee!
iksz.ipszilon@gmail.com az email címem.
és az a kínja a reklamálós űrlapnak, hogy pont van az email címemeben. de bakker most mit csináljak, ha egyszer tényleg van benne pont? megadtam egy másikat, amiben nincs, így küldtem el, de persze ez így nem azonos az account email címmel. -
cidalain
veterán
Banggoodról vásároltam egy tabletet.
Sajnos a mellékelt EU töltő rossz. (a mellékelt USB kábel jó, másik töltővel tölt a tablet, így azzal nincs gond, csak az adapter a hibás)
Ma leokéztam, hogy megérkezett. Csinálnék egy after-sale ticketet, Product error/Quality error, de csak Return for a refund, Return for a replacement, Repair opcióim vannak.Én nem akarnám visszaküldeni (Return) nincs értelme. Új adaptert, vagy x USD refundot szeretnék kérni. Ilyenkor melyiket válasszam?
-
cidalain
veterán
Nekem ma es tegnap nem dobott plusz pontokat chromemal. Le is mentem 100 ala
-
cidalain
veterán
én is Chrome.
ma nem kaptam ajándék coint, csak tegnap. igaz még 3 gurításom hátravan (úgy gondoltam 7 oops után nincs értelme még három gurításnak. majd otthon másik gépről, másik IP-ről - nem tudom számít e, persze elvileg ugye nem...) -
-
cidalain
veterán
Az osszes kuponbol van mar, a -10 dollarbol vagy 3 is. Viszont en sosem vasarolok olyan nagy osszegben, hogy ezeket be is tudjam valtani. Persze egy powerbank, vagy egy drone ide is johetne, becserelnem 5 kuponra siman
-
cidalain
veterán
(rossz helyen nézted. v7s 154$ most a gearbesten, áfával ez 55e Ft környéke. az itthon forgalmazott LG tényleg drága, de a másik az összemérhető. ez a típusa: VR6340LV. mivel ez hivatalosan nem kapható itthon ezért csak elég nyomott áron lehet eladni, helyi bolti garival - ami persze nem olyan jó mint a gyári gari, de azért a kínai ügyintézésnél jobb)
-
cidalain
veterán
LG nemet oldalan fennt van ez a porszivo is, meg ami itthon kaphato, az is.
(De tobb mas orszagnal is ott van, nalunk meg nincs ott. Kicsit fejlettebb, mint a nalunk kaphato, ebbol gondolom, hogy ez valami ujabb varians, csak nalunk nem dobtak piacra. Kinezetre ugyanaz, mint a nalunk is kaphato. A nemet oldalaon ossze tudtam hasonlitani: elvileg 2 cm magassagon is atmegy ez, az itthoni verziora 1,5 can irva. Illetve benne van a spiralis takaritasi elv, a magyarban nincs. Hozza kell tenni hogy ez a szurke LG, ami a legalapabb verzio. Nekem nem kell idozites, meg minden, start gombbal fogom inditani. Nem kell az ejszakai hasznalat. Viszont felso kamera van, igy azert okosabb gepbek gondolom, mint a random maszkalosakat - ugy tudom az iLife-okban se kamera se lezeres tavolsagmeres)
Aztan majd kiderul jo bolt volt volcelom ugyanaz mint neked:ne a gyerek legyen a felmosorongy -
cidalain
veterán
Munkatarsam rendelt egy telot majus 4-en flash sale akcio kereteben.
Junius eleji shipping igerettel. Maig sincs feladva.
Ordersnel van egy "Apply refund" gombja. Ha megnyomja akkor az torli a rendelest, es a penz paypalra visszamegy (illetve bankszamlara)? -
cidalain
veterán
Valaki kiokositana, hogyan megy a pontok szerzese, es elkoltese a banggoodon?
Itt csak kupont lehet venni a pontokbol? Nincs opyan hogy x pont y dollart er?
Termekertekeles, vagy valamivel pehet pontokat szerezni? (A facebook napi 20 pontrol tudok)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest